- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #319.441
Yarım pideye kötü diyor şu an :) bir de zıplayamadı yakamadı diye dertleniyor ama afiyet olsun diyorum sadeceaaa niye bence kotu bi durum yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarım pideye kötü diyor şu an :) bir de zıplayamadı yakamadı diye dertleniyor ama afiyet olsun diyorum sadeceaaa niye bence kotu bi durum yok
Sadece yürüyüş yapabildiğim için yakamıyorum gibi geliyoaaa niye bence kotu bi durum yok
Köpek sahiplendik cuma günü. Bizi epey hareketlendirecek gibi gözüküyoGünaydın canım
Günaydın canım. Sabah sabah epey aktifiz :) 14 bin de olur yeter ki neşemiz yerinde olsun :)
TanımışYarım pideye kötü diyor şu an :) bir de zıplayamadı yakamadı diye dertleniyor ama afiyet olsun diyorum sadecepawlover
amaan yarim pideden nolcak, yanmis gitmistir o:)) ayyy kopecik simdi yurumeye daha da bi bahane olur ne guzelSadece yürüyüş yapabildiğim için yakamıyorum gibi geliyo
Köpek sahiplendik cuma günü. Bizi epey hareketlendirecek gibi gözüküyo
Tanımışçok özledim zıplamayı
![]()
Atarsın daha gün uzunpawlover super yaa 4 bin adim atmissin ben daha 600 adimdayim
dennisgo sende erkencisin valla
Cherry Mom dun8 bin adim cnm
Ay hadi inşallah ben de bekliyorum
Evet güzel oldu içimizi eritiyoamaan yarim pideden nolcak, yanmis gitmistir o:)) ayyy kopecik simdi yurumeye daha da bi bahane olur ne guzel![]()
günaydınlarr haftasonu hastaolduğum için 2 gün boyunca yattım kk ya yeni girebildim hoşgeldiniz arkadaşlar bu arada daha devamı okuyamadım okudukça cevap yazacağımMerhaba :)
Kızlar takımınız kesin kapanıyor mu netleşti sanıyorum o konu ? Hayırlısı olsun herkes için :)toplight kaptanım geldiğinde size bilgi versin olur mu belki diğer ekiplere de gidilmesi gerekebilir yanlış yönlendirmeyeyim sizi :) @Mavi95 belki dediğin gibi deneme süresi gerekmeyebilir takım kapandığı için transfer olursunuz kaptanım bilgi verecektir size
Kızlar arkadaşlarım 12.takımda son karar kıldilar ben de acelecilik edip buraya yazdım şimdi onları bırakmak doğru olmaz kusuruma bakmayın . Bende onlarla gidiyorum kaptan hiç değerlendirmeye almadan söyleyeyim. Zaten burdada üye çokluğu varmış orda eksik varmış en iyisi oraya gitmek .tanıştığıma memnum oldum inşallah hepimiz hedeflere ulaşır incecik oluruz![]()
gelen arkadaşlar gitmiş ama kusura bakmayın kızlar haftasonu hastalıktan yataktan başımı kaldıramadığım için kk ya girme fırsatım olmadıAynen ben de üzüldüm, ayrıca bizim takım cik kalabalık görünmedi bana ama tabi ki kaptan bilir bu işleri.
Geçmiş olsungünaydınlarr haftasonu hastaolduğum için 2 gün boyunca yattım kk ya yeni girebildim hoşgeldiniz arkadaşlar bu arada daha devamı okuyamadım okudukça cevap yazacağım
sağolasın tatlımGeçmiş olsun![]()
Çok iyi bir şey yapmışsınız seni hareketlendirecektir dediğin gibiSadece yürüyüş yapabildiğim için yakamıyorum gibi geliyo
Köpek sahiplendik cuma günü. Bizi epey hareketlendirecek gibi gözüküyo
Tanımışçok özledim zıplamayı
![]()
Evet canım erken kalkıyorum. Geç kalkınca başım ağrır zaten :)pawlover super yaa 4 bin adim atmissin ben daha 600 adimdayim
dennisgo sende erkencisin valla
Cherry Mom dun8 bin adim cnm
Geçmiş olsun canım. Bir an önce iyileşmek için dinlenmek şart sanki..tekrardan günaydınlar cuma akşamından beri takım bayaa hareketlenmiş 14. takımdan gelen arkadaşlar olmuş ama ben bakamadığım için gitmişler maalesef neyse 12. takım yeni açıldığı için onlara da güç gelmiş oldu ne diyelim kısmet değilmiş
kızlar hala toparlanamadım o kadar dinlenmeye rağmen sanırım sağlam hasta olmuşum dolayısı ile spor da yapamadım sadece ctesi küçük oğlanı tekwandoya götürmüştüm onu beklerken biraz yürüyüş yaptım haif tempoda kendimi fazla yormadan çünkü bir terleyip bir üşüyorum garip bir hastalık hali var
Hamilelikte çok tehlikeli diye biliyorum araştırdın mı canımKöpek sahiplendik cuma günü. Bizi epey hareketlendirecek gibi gözüküyo
Evet toxoplazmadan ötürü, ama daha önce geçirenlerde problem yok. Ben de geçirmişimHamilelikte çok tehlikeli diye biliyorum araştırdın mı canım
He öyle mi iyi Ozman kuzumEvet toxoplazmadan ötürü, ama daha önce geçirenlerde problem yok. Ben de geçirmişim![]()