Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Odem gelip gidiyo sanki, bi bakiyorum karnim duz bi bakiyorum sismis. Ben de ziplasam odeme etki eder mi acaba? Ziplamak her derde deva mi? :KK70:
Ödem de yapar ödem de çözer, zıplamak çılgın bir şey :) şaka bir yana bende bugün fazla zıplayıp ertesi gün kalınca ödem oluyor. Ama ödemle güne başladığımda, sıvı tüketmeden zıplamak ödemi atmama yarıyor

Ben geldiğimden beri o kadar az atlıyorum ki.. daha farklı olur sanıyordum ama benim de hayatıma başka aktiviteler girdi şu an.. kan ter içinde kalıyorum her gün.. umarım olumlu etkisini görürüm..
Bence göreceksin canım. Hiç durmuyorsunki maaşallah

Ben geldiğimden beri o kadar az atlıyorum ki.. daha farklı olur sanıyordum ama benim de hayatıma başka aktiviteler girdi şu an.. kan ter içinde kalıyorum her gün.. umarım olumlu etkisini görürüm..
Tabiiki olucak senin yaptığın aktiviteleri ben yapabilsem keşke,tartı farkı bu haftaya yannsımıycak tabi dimi

L Libas7 zaten seni dürtükleye dürtükleye bir hal oldum rahatsız oluyor musun ? 😑 Yarışma kuralı ne yapalım 🤷 bırakmanıda hiç istemiyorum o yüzdende laf atıyorum devamlı ❤
Dürtükle kuzum telefonum bozuktu giremedim hiç zayıflamadan bırakmam sizi :KK68:

Ödem de yapar ödem de çözer, zıplamak çılgın bir şey :) şaka bir yana bende bugün fazla zıplayıp ertesi gün kalınca ödem oluyor. Ama ödemle güne başladığımda, sıvı tüketmeden zıplamak ödemi atmama yarıyor
Deniz vücudunu çözdün ne zaman neye ihtiyacın var biliyorsun bizde senin gibi olabilsek keşke:)

Evet kizlar suan itibariyle + yim
Bugün ki menumu yazayım da dışına çıkmayayayim
Sabah bir ceviz
Bir kaysi cayi

Oglen
1 haşlanmış yumurta
Limonlu yeşillik
Bir kase p.biberli yogurt
Ve ayran
Akşam
Domates
P.biberli yogurt
Salata
Ve ayran

Deniz vücudunu çözdün ne zaman neye ihtiyacın var biliyorsun bizde senin gibi olabilsek keşke:)
Canım
Senelerce diyet yaptım; iki defa da büyük kilolar verdim. Öyle olunca insan anlamaya başlıyor.. ben de yeni şeyler keşfediyorum. Mesela bu diyette if ve öğün atlamak bana yaramıyor görmüş oldum.

Aaa tokmu tutuyor benimde ihtiyacım var ona bu aralar hep açım :) chia tohumunu neyin içine koyup yiyorsun acaba:)
Yoğurtla yiyorsun,sütle puding yapıyorsun, çay gibi demliyorsun.. hepsi olur.. tüketirken miktara dikkat etmek gerekiyor olabilir. günlük 2 çorba kaşığı diye hatırlıyorum ama her gün kullanılmıyordu galiba.. araştırıp başlayabilirsin bence canım. Ben de onunla detoks yapmıştım çok tok tutuyordu.

Kizlar size birşey danışmak istiyorum hali hazırda 54 kg boy zaten 1.53 cm benim göğüslerim bedenime gore cok büyük 100 beden toprlayici sutyen kullaniykrum . Hep bi küçültme ameliyatı var aklımda.
Gelgelelim sizden istediğim şeye
Bol bol sütum var (halen var )
Halen emziriyorum oğlumu eee Allah kısmet ederse de 2. Çocuk dusunuyorum 3 yila kadar
Simdi ameliyat olursam sutumu kaybederim diye korkuyorum 2. Çocuğum olursa oglum gibi emzirememekten korkuyorum. Bir yandan da öz güven açısından küçültmek istiyorum
Sizce 2. Ve daha sonrada 3.çocuğu dogurduktan ve 2 yaşına kadar emzirdikten sonra mi ameliyat olayım yoksa akışına bırakıp 2020 gibi ameliyat olup süt kısmını şansa mi bırakayım ?uzun oldu kararaiz oldugun icin danismak istedim
canım emzirmek çok önemli bence kesinlikle 2 yada 3. çocuğu doğur sonra estetiğe gir doğumlardan sonra gene az da olsa kilo problemi yaşayacaksın o yüzden çocuk işi tamamen bitsin rahatça olursun operasyonu

20191023_081736.webp

Bunu son halim kizlar soyle bi önceki halimi gösteren tekli bi fotomu bulursam onuda paylaşacam

Back
X