Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Süpersin.. bugün de öyle devam et canım. Benim burada en dengesiz giden şeyim su.. dışarıda sorun olmasın diye kesiyorum. Eskiden hiç böyle değildim ama dışarıda WC kullanmama takıntısı başlıyor herhalde.. direk suyu kesiyorum.
Sonra akşam suya bir dayanıyorum bütün gece WC ye git gel mesaisi başlıyor :)

Ya bu bende de sorun, tuvalete girmemek için şu içmiyorum. Zaten ufaklık tuvalet bir olay, sakin sakin dururken benim tuvalete gireceğimi anladığı anda bağırmaya başlıyor ne sanıyorsa...
Umarım ben bir sürpriz yapmam.. çünkü cumartesi regl olacağım.. ama ameliyattan sonra kendi günümde hiç olmadım. Önce 5 gün geç oldum, geçen sefer de 5 gün erken, umarım haftaya sarkar da tartıda beni sabote etmez.
Spordan ve beslenmeden yana bir sorun yok ama az su içmek zaten ödem sebebi, ( ben gündüz çok az içiyorum gece 3 lt ye tamamlıyorum bu ne kadar etkili bir su içme şekli bilmiyorum ) hiç ödem atıcı içmemek, adet ödemine önlem almamak da ekstra sorun olabilir benim için. Ama şu an gerçekten ödem atıcı beslenecek ortamım yok..
Hayırdır ne ameliyatı? Geçmiş olsun...

Dünkü menum
Sabah
Pogaca
Cay
Ogl3n
iki kase corba
Bol yeşillik
Acılı domates sosu
Akşam
7,8 kaşık makarna
Biraz salata
Bol bol ayran

Az şu ictim dun
Saat 2 gibi 12 bin adim atmıştım nasıl olsa sıfırlanmis dolayisiyla 15 bin adim Cherry Mom Cherry Mom cim
Kendim de çok doğru beslemiyorum ama görmüşken yazayım, sabah madem poğaça oldu, akşam bari makarna olmasaymış.. yoksa yürüyüş çok iyi boyle hareketle karbonhidrati azaltirsab olumlu etkisini görürsün.

Bu arada Deli gibi tartı araştırıyorum almışken şöyle gelişmiş birşey mi alsam dedim omron un vücut analizli bir modeli var biraz pahali ama iyi motive eder insanı gibi. Ne dersiniz değer mi sizce, kullanan var mı?

Bu arada Deli gibi tartı araştırıyorum almışken şöyle gelişmiş birşey mi alsam dedim omron un vücut analizli bir modeli var biraz pahali ama iyi motive eder insanı gibi. Ne dersiniz değer mi sizce, kullanan var mı?
ben haftada 1 tanita tartı ile tartılıyorum ama eve alınacak bir tartı değil diyetisyeninkilerden benim dediğim

Ya bu bende de sorun, tuvalete girmemek için şu içmiyorum. Zaten ufaklık tuvalet bir olay, sakin sakin dururken benim tuvalete gireceğimi anladığı anda bağırmaya başlıyor ne sanıyorsa...

Kendim de çok doğru beslemiyorum ama görmüşken yazayım, sabah madem poğaça oldu, akşam bari makarna olmasaymış.. yoksa yürüyüş çok iyi boyle hareketle karbonhidrati azaltirsab olumlu etkisini görürsün.
onu bırakıp gideceğini sanıyor.ilk çocuğumda tuvalete beraber gittik bir süre anakucağı ile beraber:KK48:

Dış gebelik nedeniyle ameliyat oldum ve kanalım alındı canım. Ondan sonra regl oluyorum ama günler biraz dengesiz gitti bu ay ne zaman olacak bekliyorum.

Bugünkü menüm ;

Sabah; 1 dilim ekmek 1,5 yumurta 1 Kk peynir 2 dilim hindi füme 5 zeytin domates salatalık

ara; filitre kahve 2 ceviz

öğlen ; 4 kaşık bulgur pilavı 6 kaşık etli patlıcan mor lahana salatası

ada: dibek kahvesi

akşam; semizotu salatası

ara; 1 bardak ayran

3 lt su
Spor sonra yazacağım..

Cherry Mom Cherry Mom genemi emreyle uğraşıyorsun yoksun .
hani geçen gün dedin ya bana porsiyon küçült,spor yap,kaçamak yapma verirsin.
işte haftalar önce öyle yapmaya çalışıyodum .ne zaman bu kiloda takılmaya başladım bende çeşit çeşit diyet.detoks arayışları başladı.bi atlasam bu rakamı ger dönücem o düzene de iniyo geri çıkıyo detoks sonrası bi düzensizlik geri getiriyo.bide bu haftaki yoğunluk üstüne tuz biber oldu.şimdi onu toplamaya çalışıyorum.kısacası cuma cumartesi de ,verdiklerim geri gelmesin diye bi diyet menü arayışındayım.malum hftasonu herkes evde detoks olmaz.bi günde balık yapmayı düşünüyorum.ne yapsam düşünüyorum
bu arada evdeki kabağın hepsini bugün yaptığımiçin yarına kalmadı.yarın dennisgo dennisgo nun attığı sütlü karışımı yapıcam gibi görünüyo.
benim gibi daldan dala atlayan varmıdır acabaaaa:KK45:

Ben de bi ara vucut analizi yapan bisey dusunuyorum, ama olcumleri dogru olmuyo diye okuyup vazgecmistim.

işte haftalar önce öyle yapmaya çalışıyodum .ne zaman bu kiloda takılmaya başladım bende çeşit çeşit diyet.detoks arayışları başladı.bi atlasam bu rakamı ger dönücem o düzene de iniyo geri çıkıyo detoks sonrası bi düzensizlik geri getiriyo.bide bu haftaki yoğunluk üstüne tuz biber oldu.şimdi onu toplamaya çalışıyorum.kısacası cuma cumartesi de ,verdiklerim geri gelmesin diye bi diyet menü arayışındayım.malum hftasonu herkes evde detoks olmaz.bi günde balık yapmayı düşünüyorum.ne yapsam düşünüyorum
bu arada evdeki kabağın hepsini bugün yaptığımiçin yarına kalmadı.yarın dennisgo dennisgo nun attığı sütlü karışımı yapıcam gibi görünüyo.
Karbonhidrat miktari gunden gune cok degisiyosa odemi bi alip bi atiyo olabilirsin canim:) O yuzden kilon bi inip bi cikiyodur.

Yok canım bırakır mıyım çok rahatsizim hafta sonu misafirim vardı dinlenemedim biraz da kaçamak oldu. Girip menü yazamadim k bakmayın ama sporlarim var o günden beri 25.000 adım ve 1000 stepper
Ay sevindim bırakmadığına geçmiş olsun canım
Sporları hak geçmesin diye hepsini 1 güne işledim yapmışsın sonuçta :) ama bundn sonra gün gün iletirsen iyi olur canım.
Sende diyetisyene ayda 1 mi gidiyprsun

Iki gundur victoria's secret mankenlerinin youtube kanallarindan nasi beslendiklerine, nasi spor yaptiklarina falan bakiyorum deli gibi :KK53: Sabah limonlu su iciyolar, hic anlam veremezdim ama sindirime yardimci diyolar. Vardir bi bildikleri diye ben de basladim:)) Limonlu zencefilli suyum hep elimde artik.
Ay bende içiyorum 1 aydır limonlu su demek içimde bir victoria varmış :cool::KK70:

Ayy canım teli elime aldığımda emre elimden alıp kendi kurcalıyor alışsın istemiyorum o yüzden teli saklıyorum mecbur arada kaçamak girdim okudum sadece :)
Ay keşke kendi bünyemize yarayan birşey bulsakta denesek ama herkeste farklı etki gösteriyor şu diyetler 🤷 sabırsız olmamak lazım belkide sağlıklı beslenip sporla desteklediktrn sonra gidecek ya el mecbur bunu bilmek bile rahatlatıyor beni

esra cım ben spiral i 2. çocuktan sonra kullanmaya çalıoşmıştım 6 ay dayanamadım reglilerim çünkü 12-15 günü buluyordu çıkarttırmıştım

Ya Şahnur’cum delirmek üzereyim. Ben ki regl e 6 gün zor dayanırım. Şu an 11. Günümdeyim! Hadi ilk ay dayanayım ama o kadar çok duydum ki böyle aylarca 11-13 gün süren. Taktırırken hiç bilgim yoktu. Sonradan başıma gelince öğrendim her şeyi. Şimdi biraz daha dişimi sıkıp olayın seyrine bakayım mı yoksa hep böylr mi olacak bilemiyorum. Çok kararsızım ama çokta dayanamam böyle, kendimi biliyorum.😬 Sen 6 ay boyunca hep 13 gün mü regl oldun? Hiç azalmadı mı?

Menüm
Sabah Yulaf yoğurt yeşil elma ceviz karışımı
Öğlen 4 kşk hŞlanmış makarna ve 1 kaşık yoğurt
Ara aç değildim bişey değildim niye yedim bilmem yarım simiit 🙄 gerçi niyesi şu yeni çıkmıştı çıtır çıtır burnumda tüttü
Akşam simitin cezası yemek yemedim:) yoğurt muz yedim

Spor : 35 dk yürüyüş
30 dk cardio ( sanırım yaparken sakAtlandım yada kas ağrısı bilmem ama bişey çıt etti ) 😑
60 dk bisiklet

Back
X