- 17 Mayıs 2018
- 2.690
- 7.955
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #319.701
Süpersin.. bugün de öyle devam et canım. Benim burada en dengesiz giden şeyim su.. dışarıda sorun olmasın diye kesiyorum. Eskiden hiç böyle değildim ama dışarıda WC kullanmama takıntısı başlıyor herhalde.. direk suyu kesiyorum.
Sonra akşam suya bir dayanıyorum bütün gece WC ye git gel mesaisi başlıyor :)
Ya bu bende de sorun, tuvalete girmemek için şu içmiyorum. Zaten ufaklık tuvalet bir olay, sakin sakin dururken benim tuvalete gireceğimi anladığı anda bağırmaya başlıyor ne sanıyorsa...
Hayırdır ne ameliyatı? Geçmiş olsun...Umarım ben bir sürpriz yapmam.. çünkü cumartesi regl olacağım.. ama ameliyattan sonra kendi günümde hiç olmadım. Önce 5 gün geç oldum, geçen sefer de 5 gün erken, umarım haftaya sarkar da tartıda beni sabote etmez.
Spordan ve beslenmeden yana bir sorun yok ama az su içmek zaten ödem sebebi, ( ben gündüz çok az içiyorum gece 3 lt ye tamamlıyorum bu ne kadar etkili bir su içme şekli bilmiyorum ) hiç ödem atıcı içmemek, adet ödemine önlem almamak da ekstra sorun olabilir benim için. Ama şu an gerçekten ödem atıcı beslenecek ortamım yok..
Kendim de çok doğru beslemiyorum ama görmüşken yazayım, sabah madem poğaça oldu, akşam bari makarna olmasaymış.. yoksa yürüyüş çok iyi boyle hareketle karbonhidrati azaltirsab olumlu etkisini görürsün.Dünkü menum
Sabah
Pogaca
Cay
Ogl3n
iki kase corba
Bol yeşillik
Acılı domates sosu
Akşam
7,8 kaşık makarna
Biraz salata
Bol bol ayran
Az şu ictim dun
Saat 2 gibi 12 bin adim atmıştım nasıl olsa sıfırlanmis dolayisiyla 15 bin adimCherry Mom cim