- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 683
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #319.801
Ben de aksam bi arkadasimin veda yemegine gidicem orda ne yesem diye kara kara dusunuyorum. Restoranin menusunu hatmettim resmen.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 2 kg’a kadar Regl ödemi olur; bunun olmaması için iki gün karbonhidrat diyeti yapmam gerekir. Ama zaman yok. Yarın Perşembe bile olsa yeterdi. Öğlen akşam makarna yoğurt tamamdı. Artık doğaçlama takılacağım. En güzel fazlalıklar ödem sonuçta bir kaç gün sonra tartı normale giriyor en azından. Ama şu an tartılmamak için zor tutuyorum kendimi :) Bir de yine dışarıdaydım çok az su içtim. ( yarım litre) Şimdi dayandım suya ve yeşil çaya.. sabah göreceğiz bakalım sonucu..Bence yine de tartıda güzel bi eksi göreceksin, hevesini hiç bozma![]()
Yeşilçay içiyorum bakalım :) hiç de sevmem. Düzenim değişince ilk unuttuğum şey Yeşilçay içmek oluyor zAten. 10 gündür içmiyorum.Regle ragmen de eksi gorebilirsin bence:)
Karar verdin mi bari :)Ben de aksam bi arkadasimin veda yemegine gidicem orda ne yesem diye kara kara dusunuyorum. Restoranin menusunu hatmettim resmen.
Bogurtlenler de odeme iyi geliyo bildigim kadariyla, bi avuc yabanmersini de yiyebilirsin hem kalorisi az:)Yeşilçay içiyorum bakalım :) hiç de sevmem. Düzenim değişince ilk unuttuğum şey Yeşilçay içmek oluyor zAten. 10 gündür içmiyorum.
Anca ickime karar verdim, o da kirmizi sarap olucak:) Yemek icin deniz urunlu sulu bi yemekleri var onu mu yesem diyorum fena gozukmuyo. Bi kuzu yemeginde de gozum kaldi ama masallah hayvani komple tabaga oturtmuslar, 1000 kalori vardir yani bi porsiyonu. E kendime hakim olup yarisini eve goturebilecegimden de emin degilim, yani onu pas gecicem gibiKarar verdin mi bari :)
Hadi bakalım inşallah güzel olur sonucunBende 2 kg’a kadar Regl ödemi olur; bunun olmaması için iki gün karbonhidrat diyeti yapmam gerekir. Ama zaman yok. Yarın Perşembe bile olsa yeterdi. Öğlen akşam makarna yoğurt tamamdı. Artık doğaçlama takılacağım. En güzel fazlalıklar ödem sonuçta bir kaç gün sonra tartı normale giriyor en azından. Ama şu an tartılmamak için zor tutuyorum kendimi :) Bir de yine dışarıdaydım çok az su içtim. ( yarım litre) Şimdi dayandım suya ve yeşil çaya.. sabah göreceğiz bakalım sonucu..
Sporlarına hayranlıkla bakıyorumCherry Mom 15 bin adım, 750 ip, 20 dakika bölgesel. Yatmadan bir 20 daha yaparım diyordum ama sanırım yapamayacağım. sabahtan beri dışarıdayım bir de yeni geldim istanbuldan.. epey yorulmuşum..uzandım. Koltukta yuvarlanma sporu yapıyorum :)
Benim de tatlı abur cubur gecesi yapasım var kendimi zor zaptediyorumAnca ickime karar verdim, o da kirmizi sarap olucak:) Yemek icin deniz urunlu sulu bi yemekleri var onu mu yesem diyorum fena gozukmuyo. Bi kuzu yemeginde de gozum kaldi ama masallah hayvani komple tabaga oturtmuslar, 1000 kalori vardir yani bi porsiyonu. E kendime hakim olup yarisini eve goturebilecegimden de emin degilim, yani onu pas gecicem gibi![]()
Yok boyle domatesli soganli bi sosta pismis, hafif gorunuyo. Ama tabi deniz urunu oldugu icin menudeki en kucuk porsiyonlu ve en pahali sey oBenim de tatlı abur cubur gecesi yapasım var kendimi zor zaptediyorumdeniz ürünleri aslında güzel tercih gibi kalorili bi sosu falan yoksa
Gereksiz yüksek fiyatlı menüleri hiç sevmemYok boyle domatesli soganli bi sosta pismis, hafif gorunuyo. Ama tabi deniz urunu oldugu icin menudeki en kucuk porsiyonlu ve en pahali sey oSorma benim de bi haftadir bi cilginlik yapasim var ama youtube'da izledigim mankenler beni hizaya getiriyo. Diyorum bu kizcagizlarin hayati boyle, ben de bikac ay saglikli az kalorili yiyeyim nolcak yani:)
Yaban mersini kuru meyve olarak bir avuç yedim gündüz. Ama maalesef kuru meyvelerde de şeker oranı fazla bir etkisi olacak mı göreceğiz :)Bogurtlenler de odeme iyi geliyo bildigim kadariyla, bi avuc yabanmersini de yiyebilirsin hem kalorisi az:)
Denizden babam çıksa yerim diyen bir insan olmadığım için deniz mahsullerinin dönüşümünü de kalorisini de çok bilmem fakat kuzuyu gömerim hiç affetmem :) o kadar fazla et de neden verilir ki, birisi ile paylaşmalısın belki de yemeğini.. ben diyet zamanı öyle yapıyorum :)Anca ickime karar verdim, o da kirmizi sarap olucak:) Yemek icin deniz urunlu sulu bi yemekleri var onu mu yesem diyorum fena gozukmuyo. Bi kuzu yemeginde de gozum kaldi ama masallah hayvani komple tabaga oturtmuslar, 1000 kalori vardir yani bi porsiyonu. E kendime hakim olup yarisini eve goturebilecegimden de emin degilim, yani onu pas gecicem gibi![]()
Ay ben deniz mahsullerine bayilirim, besin degerleri de genelde cok guzel olurDenizden babam çıksa yerim diyen bir insan olmadığım için deniz mahsullerinin dönüşümünü de kalorisini de çok bilmem fakat kuzuyu gömerim hiç affetmem :) o kadar fazla et de neden verilir ki, birisi ile paylaşmalısın belki de yemeğini.. ben diyet zamanı öyle yapıyorum :)
Burada spor yok ki canım. 750 ip 20 dakika bölgesel çay kaynayana kadar, 15 bin adımın çoğu araç kullanmayıp yürümeyi tercih etmekle alakalı. bulmuşum güzel havayı, ısıtan güneşi neden kendimi arabaya hapsedeceğim ki :)Sporlarına hayranlıkla bakıyorum![]()
Bunun için sana diyet arkadaşı lazım. İkinize bir porsiyon süper olur :)Ay ben deniz mahsullerine bayilirim, besin degerleri de genelde cok guzel olurAmerika'da herseyin porsiyonu kocaman malesef, genelde yarisini yiyip yarisini eve goturuyorum o yuzden. Ama iste diyetin verdigi aclikla ya bu sefer hepsini yersem?:))) Valla bi sansimi deniyim ama bence kimse benimle paylasmaz, istahli bi arkadas grubum var
![]()
Yok vallahi yok, arkadaslarim arasinda en zayif benim, en dikkat eden de gene benim. Erkek arkadasim bana ayak uydurmaya calisiyo, ama o da vucut calisiyo bambaska bi dunyada yani. O yuzden benimle aksam yemegi yedikten sonra gidip proteinli smoothie falan iciyo:))Bunun için sana diyet arkadaşı lazım. İkinize bir porsiyon süper olur :)
Ben midye dolmayı senelerce pilavını yiyip, midyesini arkadaşlarıma vererek tükettim :) şimdi yiyorum. Ama gel gör ki, Belçika’da midye ciddi tüketilen bir şeyken bir kere bile yemedim :) Geçen sene İspanya da eşimin zorlaması ile bir tane karides yedim ama o mu beni yedi ben mi onu yedim bilmiyorum. Tadı kesinlikle kötü değil ama ciddi bir önyargım var alışana kadar zaman geçmesi lazım. Deniz ürünleri pizzasında bir tane karides yiyorum işte. Bu hızla 3- 5 sene sonra da onu yemeye başlarım :)
Kuzum öyle hareketlisinki güzel bi eksi göreceksin bence özel durumuna rağmen. Sabah yine ip atlayıp ödemi halledersin benceBende 2 kg’a kadar Regl ödemi olur; bunun olmaması için iki gün karbonhidrat diyeti yapmam gerekir. Ama zaman yok. Yarın Perşembe bile olsa yeterdi. Öğlen akşam makarna yoğurt tamamdı. Artık doğaçlama takılacağım. En güzel fazlalıklar ödem sonuçta bir kaç gün sonra tartı normale giriyor en azından. Ama şu an tartılmamak için zor tutuyorum kendimi :) Bir de yine dışarıdaydım çok az su içtim. ( yarım litre) Şimdi dayandım suya ve yeşil çaya.. sabah göreceğiz bakalım sonucu..
Aynen canım banada çok iyi geliyor evden uzaklaşmış olma hissi bile güzel yoluda uzata uzata gidiyorum daha iyi oluyorYa zumba cok guzel, ben de 1.5 sene kadar gitmistim hem ruhen hem bedenen cok iyi geliyodu banaSonra hocam degisti, yeni hocaya isinamayip biraktim ben de... Yogaya sardim onu birakinca:) Ama bazi fiziksel egzersizler insanin ruh halini iyilestiriyo kesinlikle.