- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #320.341
Sanırım - 0.244 doğrucanım sen sadece şu toplama işine bakabilirmisin ben kontrol ettim ama kafam karıştı iyice
Ama yüzdeleri kontrol etmedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım - 0.244 doğrucanım sen sadece şu toplama işine bakabilirmisin ben kontrol ettim ama kafam karıştı iyice
sağol canım bu arada büyük okuldan geldi onu dr a götürdüm dudağında kocaman bir aft ve uçuk var canı çok yanıyorTamam yüzdelerde doğrutoplight
Sanki benim oğlanı anlattınsağol canım bu arada büyük okuldan geldi onu dr a götürdüm dudağında kocaman bir aft ve uçuk var canı çok yanıyor
Selam telefonum bir türlü olmamıştı tekrar tekrar tamire gitti kusura bakmayın ama kilo verdim bu arada 73.4 ümüğ54
***5. Takım 646. Etap***
toplight (77,1/77,5/-0,4/-%52) izne ayrıldı 2. izin hakkı
Leyl-i-fer(74,2/74,9/-0,5/-%0,67)
emnis (72,2/)bildirimde bulunmadı
kardelelen321 (87,8/87,3/0,5/%0,57)
dennisgo (69,8/)
Libas7 (74,2/) bildirimde bulunmadı
Nefesimmmsin(54,8/55/-0,2/-%0,36)izne ayrıldı 2019yılı1. izi
5.Takım Ortalaması: %
ayvacicegi (53,5/ 52,5/1/%1,87)617. etapta 50.8 kg ile bildirimsiz izne ayrıldı.
Nurumcan94 (86/8) 636. etapta 85 kg ile izne ayrılan üye
evet kızlar bugün cuma nerelerdesiniz
L Libas7 geçen hafta da bildirimde bulunmadın eğer geçerli bir mazeretin yoksa izne ayrılmanı isteyeceğim ya da listeden çıkmanı telefonunun ptes, geleceğ,ni söylemiştin ama ctesiden beri hiç girmedin kk ya
Canım antibiyotik verdi gargara verdi uçuk için zovirax tarzı bişeySanki benim oğlanı anlattın
Az önce okuldan geldi {hatta hesap o yüzden uzun sürdü}
Ve 2 gündür ağzında aft var pek bişey yemiyo
Ne verdi doktor
Ben karbonatlı suyla çalkalatıyorum oda unutmazsa
Olsun canım senin durum farklı sıkma canını.Kızlar
Kilom 70,7 maalesef.. Düzenli yiyemiyorum, su içemiyorum, spor yok.. bu hafta + geldim ister istemez
sağol canım bu arada büyük okuldan geldi onu dr a götürdüm dudağında kocaman bir aft ve uçuk var canı çok yanıyor
Geçmiş olsun. Karbonatlı su ile gargara iyi geliyo. Hatta tuz da koyuyorum ben karışıma.Sanki benim oğlanı anlattın
Az önce okuldan geldi {hatta hesap o yüzden uzun sürdü}
Ve 2 gündür ağzında aft var pek bişey yemiyo
Ne verdi doktor
Ben karbonatlı suyla çalkalatıyorum oda unutmazsa
Offf çok fena olmuş ya. Çok canı yanıyordur canım yaaEki Görüntüle 2550346
Canım antibiyotik verdi gargara verdi uçuk için zovirax tarzı bişey
Ah canım nerdeydi o kadar büyüyene kadar geçmiş olsun. Benimkinde her sene 3 4 kere çıkıyo düşük bağışıklıktan oluyomuş ama başka sebepleride olmalı bilmiyorum çözemedimEki Görüntüle 2550346
canım dişçiden dolgu öncesi aneztezi sonrası dudağını çiğnemiş ptesiden beri tedavi görüyordu zaten dişçinin verdiği şekilde ama geçmeyince aile hekimine gösterdim o da ptesiye kadar geçmezse mutlaka dermatolog görsün dediAh canım nerdeydi o kadar büyüyene kadar geçmiş olsun. Benimkinde her sene 3 4 kere çıkıyo düşük bağışıklıktan oluyomuş ama başka sebepleride olmalı bilmiyorum çözemedim
keşke haber verseydin telefonun gideceğinde artık sorunun tamamen düzeldi mi lütfen bundan sonra düzenli girSelam telefonum bir türlü olmamıştı tekrar tekrar tamire gitti kusura bakmayın ama kilo verdim bu arada 73.4 üm
Ah kıyamam ne kötü olmuş, çok geçmiş olsun. Sumak basardı annem ben küçükken. Biraz yakardı ama hemen geçerdiEki Görüntüle 2550346
Tebrikler canım çok iyi gitmiş.Selamlar herkese, bugunku kilom 60.6. Regl bitti odemler de gitti haliyle:)
61.5/60.6/0.9/%1.463
Zamaninda vericek az kilom var listeye girmeyeyim demistim, girsem ortalamaya katkim olurmus ya:)
baya kötü durumda ikna edebilirsem ben de basayımAh kıyamam ne kötü olmuş, çok geçmiş olsun. Sumak basardı annem ben küçükken. Biraz yakardı ama hemen geçerdi
maşallah tatlım listeye girmedin ama çok güzel verdinSelamlar herkese, bugunku kilom 60.6. Regl bitti odemler de gitti haliyle:)
61.5/60.6/0.9/%1.463
Zamaninda vericek az kilom var listeye girmeyeyim demistim, girsem ortalamaya katkim olurmus ya:)
Evet diş tedavisi sonrasında da olabiliyo malesefcanım dişçiden dolgu öncesi aneztezi sonrası dudağını çiğnemiş ptesiden beri tedavi görüyordu zaten dişçinin verdiği şekilde ama geçmeyince aile hekimine gösterdim o da ptesiye kadar geçmezse mutlaka dermatolog görsün dedi
Darısı başımaSelamlar herkese, bugunku kilom 60.6. Regl bitti odemler de gitti haliyle:)
61.5/60.6/0.9/%1.463