Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar okuyamadım bugün için özür dilerim herkesten ultra kötü bir gün geçiriyorum önce eşim hastalandı bütün yolu tek sürmek beni zorladı emre arkada anne anne çok darladı. Eve geldik elektrik yok şarter atmış buzdolabı bozulmuş etler çözülmüş eşimi hastaneye gönderdim etleri pişireyim dedim kiiii tüp bitti 😑 buzluktakilleri kapıcının dolabına indirdim çocukla bir aşağı bir yukarı of diyim şimdi de o ateşlendi bakalım sabah ola hayır ola üst üste geldi bezdim :KK43:
Canım benim yaa herşey üstüste gelmiş özür dileyecek bişey yok ki inşallah emir hastalanmaz geçer bunlar en kısa sürede eşin nasıl oldu

Bu saat oldu ancak bakabildim mesajlara, takım olarak çok iyi bir hafta olmamış ama kilo vermek uzun bir süreç arada insan tökezleyebiliyor. Böyle durumlarda önemli olan önüne bakmak, önümüzdeki hafta için gerekli motivasyonu yakalayalım ;) .

Ben geçen hafta ekmeksiz (düşük karb) besleneyim dedim ama sonra farkettim ki onun yarattığı ödem atma/verme hikayesi bir aşağı bir yukarı canımı sıkacak. O nedenle az miktarda ara sıra karb alicam bazı yerlerde 6-1, 6 gün düşük 1 gün yüksek veya 5-2 gibi bahsedilmiş.

Bu hafta menulerde pilav biraz istemeden oldu ama bundan sonra ara ara bilerek daha sağlıklı versiyonları olacak. Bugün protein alamadım pek..

Oğlum sabah uykusuna direnmeye başlayınca bu hafta tek uyku denedim ama pek iyi gitmedi sabahtan öğle yemeğine kadar çok zorlanıyor yemekten sonra hemen uyuyor ve 3 saate yakın ama görünen o ki tek uyku ona iyi gelmiyor. Benim yürüyüşler de azaldı. Yarın yeniden 2 uykuya dönmeye çalışıcam.

1.11
Sabah 0900 avokado, domates, yarım peynirli tost, kahve
Öğle 1300 2 yk fıstık ezmesi
Akşam 1800 yesil fasulye yemeği yanında yoğurt ve 2yk pilav
Ara 2200 1 kase yoğurt (çok acıktım)

Spor:6577 adım

20191101_224143.webp

Antibiyotik mi? Hic kafama yatmadi. Aftlar enfeksiyon kaynakli olsa bile viral enfeksiyon olur genelde, hic afta antibiyotik veren doktor duymamistim. Dis doktoru mu verdi antibiyotigi canim?
Canım dudağın dışında da büyük bir uçuk var aile hekimi verdi biraz da boğazdaki lenfler şiş olunca verdim antibiyotik sadece aft olsaydı veemezdim şu anda ağrıdan ağlarken sızdı

Bu saat oldu ancak bakabildim mesajlara, takım olarak çok iyi bir hafta olmamış ama kilo vermek uzun bir süreç arada insan tökezleyebiliyor. Böyle durumlarda önemli olan önüne bakmak, önümüzdeki hafta için gerekli motivasyonu yakalayalım :KK66: .

Ben geçen hafta ekmeksiz (düşük karb) besleneyim dedim ama sonra farkettim ki onun yarattığı ödem atma/verme hikayesi bir aşağı bir yukarı canımı sıkacak. O nedenle az miktarda ara sıra karb alicam bazı yerlerde 6-1, 6 gün düşük 1 gün yüksek veya 5-2 gibi bahsedilmiş.

Bu hafta menulerde pilav biraz istemeden oldu ama bundan sonra ara ara bilerek daha sağlıklı versiyonları olacak. Bugün protein alamadım pek..

Oğlum sabah uykusuna direnmeye başlayınca bu hafta tek uyku denedim ama pek iyi gitmedi sabahtan öğle yemeğine kadar çok zorlanıyor yemekten sonra hemen uyuyor ve 3 saate yakın ama görünen o ki tek uyku ona iyi gelmiyor. Benim yürüyüşler de azaldı. Yarın yeniden 2 uykuya dönmeye çalışıcam.

1.11

Eki Görüntüle 2550477
Canım çok doğru söyledin bu hafta hepimiz tökezledik ama düştüğümüz yerden kalkacağız ayağa

Canım dudağın dışında da büyük bir uçuk var aile hekimi verdi biraz da boğazdaki lenfler şiş olunca verdim antibiyotik sadece aft olsaydı veemezdim şu anda ağrıdan ağlarken sızdı
Anladim canim, oglanin bagisikligi dusmus hepsi ust uste gelmis sanirim:( Aklinizda olsun ama dedigim krem kenakort, onun amaci aftin ustunde bi film yaratip yemek bulasmasini vs. engellemek ki kendini iyilestirsin :KK200:

Bu saat oldu ancak bakabildim mesajlara, takım olarak çok iyi bir hafta olmamış ama kilo vermek uzun bir süreç arada insan tökezleyebiliyor. Böyle durumlarda önemli olan önüne bakmak, önümüzdeki hafta için gerekli motivasyonu yakalayalım :KK66: .

1.11

Eki Görüntüle 2550477
Az yemissin ama baya yaa, cok normal acikman. Menu guzel ama bence, iki kasik pilavdan nolcak.

Evet, dusuk karb diyetlerde odem yuzunden kiloda zirt pirt degisim oluyo, dogru kesinlikle. Ben ketosis'e girdigimde kilom hoooop 1 kilo iniyo mesela 1 gunde. O yuzden ben de cok cok dusuk tutmuyorum karbonhidrati, in cik canimi sikiyo senin gibi:)

toplight toplight kaptanım benim de son 6-7 aydır ağzımda sürekli aft var biri geçiyor bir haftaya diğeri başlıyor ama sanırım benimki emzirme kaynaklı vitamin başladım tekrar. Geçmesi için acıyor ama karbonata bas diyorlar üstüne ama ben pek yapmıyorum.
bizimki su bile içermiyor karbonat biraz zor ama yarın deneyeyim

Az yemissin ama baya yaa, cok normal acikman. Menu guzel ama bence, iki kasik pilavdan nolcak.

Evet, dusuk karb diyetlerde odem yuzunden kiloda zirt pirt degisim oluyo, dogru kesinlikle. Ben ketosis'e girdigimde kilom hoooop 1 kilo iniyo mesela 1 gunde. O yuzden ben de cok cok dusuk tutmuyorum karbonhidrati, in cik canimi sikiyo senin gibi:)
Gün içinde bazen zaman kalmıyor akşam olunca da geç oldu yemeyeyim diyorum ama bu sefer karnımın
gürültüsü rahatsız etti. Kahvaltıya planım yumurta eklememek, bugün olmadı, yarin yerim herhalde.

Ketosis bana uzak emzirdigim için ama hedefe yaklaşınca mecbur bende karb.lari 50gramin altına çekicem şimdi erken bence.

Gün içinde bazen zaman kalmıyor akşam olunca da geç oldu yemeyeyim diyorum ama bu sefer karnımın
gürültüsü rahatsız etti. Kahvaltıya planım yumurta eklememek, bugün olmadı, yarin yerim herhalde.

Ketosis bana uzak emzirdigim için ama hedefe yaklaşınca mecbur bende karb.lari 50gramin altına çekicem şimdi erken bence.
Evet, uzun sure dusuk karb beslenmek de cok monoton oluyo zaten. Surdurmesi zor.

Bugunku menum

Oglen: 300 gr izgara tavuk, haslanmis brokoli
Ara: 6 kasik yogurt, 3-4 parca havuc ve kereviz sapi
Aksam: 150 gr izgara biftek, 4 kasik yogurt, yagsiz yesil salata

Spor Cherry Mom Cherry Mom 40 dk yoga, 45 dk pilates.
Emniscim seni de spora etiketliyorum ama senin de isin basindan askin. Spor listesi tutucak halin yoktur saniyorum:(

Günaydın kızlar 🌸 dün botumun azizliğine uğradım ayaklarımın altı su topladı yürüyemiyorum bile 🥺 dünkü spor 11560 adım Cherry Mom Cherry Mom
Bende fileli spor ayakkabılarla Dünki yağmura yakalandım ıslanmadık yerim kalmadı hasta olmam inşallah
Zıplarkendemi acıyo çivi çiviyi söker

günaydınlar kızlar haftasonu dikkat edelim haftaya güzel başlayalım hepimiz güzel bir haftasonu olsun
Bu saate kadar sorun yok Kahvaltı kahve meyve
Bu saatten sonra başlıyo bende sıkıntı, işler bitiyo çene çalışıyo

Bende fileli spor ayakkabılarla Dünki yağmura yakalandım ıslanmadık yerim kalmadı hasta olmam inşallah
Zıplarkendemi acıyo çivi çiviyi söker
Çok fena oldu ya, ben böyle ayak acısı görmedim evde de ayakkabıyla geziyorum 🙈 zıplicam bugün inşallah 🤗

Back
X