- 17 Mayıs 2018
- 2.690
- 7.955
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #320.421

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım aslında uzun senelere dayanan hastalıkları vardı. Şeker vardı, kalp zaten bizim ailede kronik bir rahatsızlık. Buna bağlı dolaşım sıkıntıları başlamıştı. Kalp pili vardı bir hafta önce doktor yükseltmiş pilini.. Yorgun bir vücudu vardı aslında. Ama genel durumu çok kötü değildi. Daha ben ziyarete gitmemiştim düşün. Bir gün önce de hangi gün gitsek diye plan yapıyorduk kuzenlerle.dennisgo canım asıl sen nasılsın ? Rahatsız falan mıydı amcan mekanı cennet olsun tekrardan
Aynen canım. Ben mesela diyetisyene gitmeyeceğim. babamı götüreceğim için onunla vücut analizi yaptıracağım o kadar. Çünkü gidene kadar kardeşcağızıma destek olmak istiyorum hiç diyetisyen çekemeyeceğim şu ortamda. Sadece dikkat edeceğim, dengeli yiyip fırsat buldukça da hareketli olmaya çalışacağım.Oy :)) ekipçe kötü zzmnlar geçirdik şöyle bir düşünüyorum herkesde bişeyler oldu maalesef. oyüzden kimse kimseye motivede edemez oldu valla bundan sonra toparlarız ama spor yapmak gibisi yok azıcıkta dikkat ettik mi bitti kendimizi sıkmadan keyif ala ala vereceğiz inşallah
çıplak elle tutulan balık gibisin vallaemniscim hoşgeldin. Çok geçmişler olsun... Olumsuz düşünme negatifler toptan gelmiş gitmiş olsun...
Sen yokken beni kimse eklemedi şu harici listeye de.yine kaybolacağım ortadan az kaldı. Bu sefer tutun beni Allah aşkınaaa... Öyle böyle diye diye 69’a çıktım zaten. Tam başlayacağım bakıyorum bir düzensizlik, hevesim kaçıyor.
Bundan sonra spor da yapabilirim artık eliptiğim de var. Beni de takibe alabilecekseniz başlayayım, yoksa hiç bulaşmayayım. Çünkü 2 gün iyi gidip 3. Gün motivasyonumu yitiriyorum böyle düzensizlik olunca. En azından kendi kendime takılırım ne yapayım.
![]()
Allah rahmet eylesin tekrar canım her acının yeri başka malesef bunlarda unutuluyor ve bi şekilde yaşamaya d2vam ediyoruz takdiri ilahi,kalanların ömrü bol ve sağlıklı olsunEvet canım aslında uzun senelere dayanan hastalıkları vardı. Şeker vardı, kalp zaten bizim ailede kronik bir rahatsızlık. Buna bağlı dolaşım sıkıntıları başlamıştı. Kalp pili vardı bir hafta önce doktor yükseltmiş pilini.. Yorgun bir vücudu vardı aslında. Ama genel durumu çok kötü değildi. Daha ben ziyarete gitmemiştim düşün. Bir gün önce de hangi gün gitsek diye plan yapıyorduk kuzenlerle.
zaten her şey çok hızlı oldu. Ben kuzenimden dönüyordum, yolda yoğun bakıma alındı haberi geldi babam ve kuzenler toplanıp organize olmaya çalışıyorduk Sakarya’ya gitmek için, 15-20 dakika sonra kaybettik haberi geldi.. o arada iki kalp krizi geçirmiş, birinde döndürmüşler yoğun bakıma almışlar ikinciyi geçirince 10 dakika müdahale etmişler döndürememişler.
Bizde seni özledik canımNar eşliğinde sinema gecesi
Cherry Mom Dün 1 saat yürüyüş, bugün 15 dk leslie[
QUOTE="emnis, post: 61628778, member: 880372"]
Selam kızlar teşekkür ederim valla ne oldu bizde anlamadık aksi gibi benim migrende geldi bugünü hastanede geçirdik diyebilirim bir eşim girdi çktı iğne yaptılar ona bna serum oğlan deseniz grip oldubu soğukta onuda gezdirdik peşimizde ..buzdolabı içinde servis geldi meğer biz yokken elektrik gelmiş gitmiş motoru yakmış
(( Allah'tan biz gelmeden bir kaç saat önce olmuşta buzluktakilleri kurtardım birsürü tereyağ vardı
etleride balkona koydum zaten gece hava 2 derece olunca nofrost gibiydi:)750 tl dedilr yeni motor için de şimdi düşünüyoruz yeni mi alsak tamir mi ettirsek 4 yıllık dolap :/ ne dersiniz ?
Bu arada resmen burayı özledim ama bir türlü rutin hayatıma dönemedim ya sporda yapamamak canımı sıkıyor İzmir bize hiç yaramadı![]()
Bizde seni özledik canım
Ben 7-8 yıllık kombiyi 550ye yaptırdım geçen,yenisi 4binden başlıyodu sen bilirsin yani daha yeniymişte
çıplak elle tutulan balık gibisin valla
Kıpı kıpır bi yere gitmek yok![]()
Ben annemi kaybettikten sonra hayata devam ettiysem yaşanan diğer her şey bana bir parça basit geliyor. Donuk donuk yaşıyorum bazı şeyleri günler akıp gidiyor işte..Allah rahmet eylesin tekrar canım her acının yeri başka malesef bunlarda unutuluyor ve bi şekilde yaşamaya d2vam ediyoruz takdiri ilahi,kalanların ömrü bol ve sağlıklı olsun
Tatlım çok iyi başladın ne bırakması. Eliptik de daha yeni geldi. Haydi şu bisiklete en azından 1 ay şans tanı, birlikte kaç kilo vereceksin bakalım. Bırakmak yok yola devamya çok teşekkür ederim. İşte duymak istediklerimbu motivasyona ihtiyacım var. Senin yazdığın şu iki satır bana o kadar iyi geldi ki şu an
Kendi kendimi motive edemeyip medet umar hale geldim ah ahhh..
![]()
Annenin de mekanı cennet olsun olsun kuzum. Çok büyük bi acı yaşamışsın. Rabbim geride kalanlara uzun ömürler versin. Kolay değil ama böyle yaşamayı da mecburen öğreniyor insan. Allah sabır versin canım benim.Ben annemi kaybettikten sonra hayata devam ettiysem yaşanan diğer her şey bana bir parça basit geliyor. Donuk donuk yaşıyorum bazı şeyleri günler akıp gidiyor işte..
saol kuzum.. öyle tabii yeni aramıza katılanlara sevinip aramızdan ayrılanlara üzülerek büyüyor yaşlanıyoruz sonuçta. bir gün biz de de birilerinin bir şeyi olarak hayata veda ediyor olacağız.Tatlım çok iyi başladın ne bırakması. Eliptik de daha yeni geldi. Haydi şu bisiklete en azından 1 ay şans tanı, birlikte kaç kilo vereceksin bakalım. Bırakmak yok yola devam
Annenin de mekanı cennet olsun olsun kuzum. Çok büyük bi acı yaşamışsın. Rabbim geride kalanlara uzun ömürler versin. Kolay değil ama böyle yaşamayı da mecburen öğreniyor insan. Allah sabır versin canım benim.
Zor bi dönem oluyodur, verilecek bi tavsiye de yok malesefBenim de iyi bir botum vardı ama benim resmen bel fıtığımı harekete geçiriyordu enteresan şekilde..
Ben daha iyiyim canım. Ne kadar iyi olunursa işte..Bu hafta evdeyim babamın kontrolleri olacak. Perşembe-cuma yine gideceğim bakalım.
Hastalık zor Allah kimseyi düşürmeden alsın yanına inşallah.sen kendi evine mi döndün babanda mısın canımEvet canım aslında uzun senelere dayanan hastalıkları vardı. Şeker vardı, kalp zaten bizim ailede kronik bir rahatsızlık. Buna bağlı dolaşım sıkıntıları başlamıştı. Kalp pili vardı bir hafta önce doktor yükseltmiş pilini.. Yorgun bir vücudu vardı aslında. Ama genel durumu çok kötü değildi. Daha ben ziyarete gitmemiştim düşün. Bir gün önce de hangi gün gitsek diye plan yapıyorduk kuzenlerle.
zaten her şey çok hızlı oldu. Ben kuzenimden dönüyordum, yolda yoğun bakıma alındı haberi geldi babam ve kuzenler toplanıp organize olmaya çalışıyorduk Sakarya’ya gitmek için, 15-20 dakika sonra kaybettik haberi geldi.. o arada iki kalp krizi geçirmiş, birinde döndürmüşler yoğun bakıma almışlar ikinciyi geçirince 10 dakika müdahale etmişler döndürememişler.
Selam canım geçmiş olsun tekrardan Allah bir daha yaşatmasın inş kilo dediğin nedir sen onları çok rahat verirsin :)Kızlar nasılsınız hepinizi cok özledim tedavim başladı şükür memlekette ailemin evindeyiz tayin istedim sonuç bekliyorum evimi taşımak için, ailem el üstünde tutuyor bizi ama insanın kendi evi kendi eşyası olmayınca olmuyormuş....
Umarım herkes iyidir, birazda psikolojim etkilenince elmez girmez oldum buralara.. Sizleri unuttum sanmayın.. Biraz kortizondan birazda ye baskılarına 65 kiloyum ama doktora danışıp spora başlamayı planlıyorum malum ameliyat olalı daha 2 ay oldu...
Neyse muhakkak yeni başlayanlar olmuştur hepiniz hoşgeldiniz ortalıklarda olmayan kaptan yardımcınızdan hepinize selamlar saygılar![]()
Duadan güzeli yok ki, bide evini sirkeli suyla bi sil istersenKızlar habire birşeyler oluyor biz nazara geldik galibaanlatmak bile istemiyorum ama çok şaşkınız devamlı bi olay.. Allah'ım bu kadar şey olunca kazasız belasız onca yolu geldiğimizde dua ediyırum.ne yapmak lazım bilemedim habire dua edip duruyoruz
![]()