Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de bugün diyetisyene babamı götürdüm benim de vücut analizim yapıldı ama beklediğimden kötü çıktı. Ne kadar etkilidir bilmiyorum ama son zamanlarda spor azaldı içki de içtim epeyce belki onlar etkilemiştir
Ama diyetisyen bu işi çözmüşsün istersen devam edelim istersen kendin yap dedi, babamı götüreceğim için eve dönmeden bir kere daha ölçüm yapar bana. Sanki bu yeterli gibi
bir arkadaşım da geldi diyetisyenden çıkıp kebapçıya gittik tam çıldırmalık şimdi geldim eve spor yapacağım :)
Deniz ne içiyorsun bilmiyorum ama mayalı içkiler hemen yaplandırıyor biliyorsun dimi? Bir de içtiğin gün karbonhidrat almamak en iyisi. Karbonhidrat yerine geçtiğini söylemişti diyetisyen.

hahahaha benim de gizli hedefim 60 ama şimdilik 2 tıkyukarı çıktım daha gerçekçi olabilmek adına.😂 çünkü en son 61.5 a kadar inebilmiştim. Ötesini görmedim.
Bence ilk hedef 65 olsun ne bileyim ay sonuna kadar mesela.. sonra da 62 hedefleriz sonra da 60. Ufak adımlarla büyük sonuçlar elde etmek daha kolay oluyor sanki

Dürümcü maceram yaklaşık 600 kalori olmuş.şu an size stepper tepesinden yazıyorum. 50 dakikadır debeleniyorum henüz 395 kalori yakabilmişim. Pis boğaz olursan böyle cezanı çekersin diyorum kendime :)
Deniz sen nerdesin bu arada? Ben o araları kaçırmışım sanırım😃 Emnis sen de istanbuldasın dimi normalde?

Deniz ne içiyorsun bilmiyorum ama mayalı içkiler hemen yaplandırıyor biliyorsun dimi? Bir de içtiğin gün karbonhidrat almamak en iyisi. Karbonhidrat yerine geçtiğini söylemişti diyetisyen.
Benim tercihim genelde; bira,rakı veya şarap oluyor canım. İçinde en masumu şarap zaten. 1 dilim ekmek yerine 1 kadeh şarap diyordu diyetisyen, 2 dilim ekmek yerine de 1 bardak bira veya 1 duble rakı.

Deniz sen nerdesin bu arada? Ben o araları kaçırmışım sanırım😃 Emnis sen de istanbuldasın dimi normalde?
Ben normalde yurt dışında yaşıyorum ama şu an Türkiye de tatildeyim. Onun için bu kadar tehlikeli sularda yüzüyorum :) normalde diyet yaparken kendi düzenimde böyle şeyler pek yemiyorum. Ama buraya gelince her buluşma bir facia :)

inan bana normalde hep aynı kiloda kalan ben, pilates yaptığım dönemde kilo aldım. Bunlar nasıl olur yaa nasılll? 😃 Brn de çözemedim o işi. Kaslarımız falan mı şişti acaba🙈😂😂😂
Pilates kas yapar mı bilmiyorum ama diyetisyene giderken spora başladığımda ilk tartılar genelde kabusum oluyordu kas alındığı için. Aslında kas almak öyle kolay değil denir ama sporda ilk başta daha kolay belki

Ben normalde yurt dışında yaşıyorum ama şu an Türkiye de tatildeyim. Onun için bu kadar tehlikeli sularda yüzüyorum :) normalde diyet yaparken kendi düzenimde böyle şeyler pek yemiyorum. Ama buraya gelince her buluşma bir facia :)

Ah o zaman çok fenaa. Ama tutabilirsin neden olmasın. Bu yaz bir arkadaşım gelmişti Finlandiya’dan. Her geldiğimde kilo alıp gidiyorum. Yedim de ne oldu, bu sefer yemeyeceğim öyle dedi ve cidden kilo almadan döndü.😂 Sistem hayatında oturunca sorun değil. Yediğini yakıyorsun sen de zaten.
Bir arkadaşım da Amsterdam’dan gelmişti onunla da gezdik tozduk yedik içtik +4’le Amsterdam’a geri döndü. Tamamen tercih.🙈

Süpersin canım bende 90 dk oldu bisiklet üstündeyim:) :halay: sonra cardio sonra bölgesel yapıp kapatacağım :) geçmiş olsun bu arada benim oğlan da hasta :/

zaten bir kaç gün okula gitmesi yetiyor çocukların. Sonrası hep hasta. Seninki okula gidiyor muydu? Sanki daha küçüktü. Benim kızım 5’e girdi 2 ay önce. Geçen sene okula başladı. Full hastaydı. Bürün aene havaya attık parayı😃 Neyse bu sene haftada bir iki gün gidiyor bari😂

Ah o zaman çok fenaa. Ama tutabilirsin neden olmasın. Bu yaz bir arkadaşım gelmişti Finlandiya’dan. Her geldiğimde kilo alıp gidiyorum. Yedim de ne oldu, bu sefer yemeyeceğim öyle dedi ve cidden kilo almadan döndü.😂 Sistem hayatında oturunca sorun değil. Yediğini yakıyorsun sen de zaten.
Bir arkadaşım da Amsterdam’dan gelmişti onunla da gezdik tozduk yedik içtik +4’le Amsterdam’a geri döndü. Tamamen tercih.🙈
Ben diyetisyenim burada olduğu için her zaman ciddi kilolar vererek dönüyorum evime. ama şu an ruh halim iki hafta sonra vereceği yarım porsiyon sütlü tatlıyı hiç kaldırmıyor. O yüzden kendi diyetisyenime gitmedim. Babamı başka bir diyetisyene götürdüm evimize yakın orada ölçüm yaptırdım bugün. Çözmüşsün sen dediği için iyice özgüvenim yerine geldi. Dengelemeye çalışıyorum ben de. Olduğu kadar, olmazsa evde devam ederim. Şimdi takımda olmak, liste sorumluluğu beni frenleyecektir bence.

zaten bir kaç gün okula gitmesi yetiyor çocukların. Sonrası hep hasta. Seninki okula gidiyor muydu? Sanki daha küçüktü. Benim kızım 5’e girdi 2 ay önce. Geçen sene okula başladı. Full hastaydı. Bürün aene havaya attık parayı😃 Neyse bu sene haftada bir iki gün gidiyor bari😂
Benim yeğenim de öyle okula gittiği gün gitmediği günden azdı geçen senelerde.. bu sene ilkokula başladı şimdilik iyi gidiyor ama havalar da şu an iyi bence.

Pilates kas yapar mı bilmiyorum ama diyetisyene giderken spora başladığımda ilk tartılar genelde kabusum oluyordu kas alındığı için. Aslında kas almak öyle kolay değil denir ama sporda ilk başta daha kolay belki

Ben reformer pilates yaptım 2 ay. Bildiğin karın kaslarım görünüyordu. Bacaklarım da kaslanmıştı. Ama ağrıdan sağdan sola dönemiyordum geceleri. Yere çömelince popomun altındaki squat bölgesinin acısından ayağa kalkamıyordum sen düşün artık... 😂😂😂 o yüzden bıraktım pilatesi. Acıya daha fazla katlanamadım. Ama tek üzüldüğüm şey; kondüsyonum o kadar iyi hale gelmişti ki 3 set 1’er dk plank yapabiliyordum. Yazın plajda bile yaptım kimseye aldırmadan. Önce plank yapıp sonra denize giriyordum çok iyi olmuştum yaaa... 1 ayda nasıl bu kadar fırladı kilom inanamıyorum kendime! Sinirim bozuldu şimdi düşününce yine!😬😕

biz de eşimle evlenmeden önce yanına giderdim tatile ben de + 4 ile gelirdim ama endokrin doktorum 1 haftada o kadar kilo olmaz, hareketi arttır bol su ve ödem atıcı iç biraz da düşük kalorili beslen bir hafta verirsin diyordu :)

Ay yok 3 e girecek bizim ki okul başlamadan hasta :((

Back
X