Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlar kızlar dün hastane telaşlarından sonra uğrayamadım bayaa yorulmuşum hastane de oğlum ilk defa kendisi diyetisyene gitmek istedi dün gastro dan sonra diyetşisyene de gittik beraber bir liste azırladılar bu sefer niyetli gibi o yapmayınca bende ona çok kızıyordum bu sabah ilk defa diyete uygun kahvaltı yaptı okula yemekleri ona göre götürdü bakalım inşallah işe yarar
bendeki motivasyon eksikliği nedeniyle bende bugün sabah diyetisyene gidecektşm rahatsızmış randevuyu iptal etti az sonra mr sonucunu göstermeye dr a gdeceğim benden haberler bu kadar canlarım

günaydınlar kızlar dün hastane telaşlarından sonra uğrayamadım bayaa yorulmuşum hastane de oğlum ilk defa kendisi diyetisyene gitmek istedi dün gastro dan sonra diyetşisyene de gittik beraber bir liste azırladılar bu sefer niyetli gibi o yapmayınca bende ona çok kızıyordum bu sabah ilk defa diyete uygun kahvaltı yaptı okula yemekleri ona göre götürdü bakalım inşallah işe yarar
bendeki motivasyon eksikliği nedeniyle bende bugün sabah diyetisyene gidecektşm rahatsızmış randevuyu iptal etti az sonra mr sonucunu göstermeye dr a gdeceğim benden haberler bu kadar canlarım
Günaydın kaptanım
İnş bu sefer devam ettirebilir diyetini zor çocuklarada birşey denmiyor ki tüm çocuklar abur cubur hamburger modunda koca insanlarız biz bile zor dayanıyoruz onların çevresi hep öyle :/ bende ilk diyetime ortaokulda başlamıştım :( çok zorlanmıştım valla.

Geçmiş olsun kaptanım. Belki de yaşadığı sağlık sorunları ona bu kararı aldırmıştır. Umarım devam eder ve sağlığı için ideal kilosuna ulaşır.

Günaydın kaptanım
İnş bu sefer devam ettirebilir diyetini zor çocuklarada birşey denmiyor ki tüm çocuklar abur cubur hamburger modunda koca insanlarız biz bile zor dayanıyoruz onların çevresi hep öyle :/ bende ilk diyetime ortaokulda başlamıştım :KK43: çok zorlanmıştım valla.
Bizim için bile zor onlar için nasıl zor olmasın. Tek şansları metabolizma hızları bence. Karar verip diyete başladılar mı başarmaları bizlerden daha kolay oluyor. Ben de bu akşam kendi diyetisyenime gideceğim. Arkadaşım kızını götürecekmiş, onlara eşlik edeceğim. Ben diyetisyen kontrolünde devam etmeyeceğim için sadece ziyaret benimkisi :) arkadaşımın kızı da 80 kilo olmuş tüm kan değerleri sınıra dayanmış insülin direnci çıkmış falan. Ama bir başlarsa çok hızlı ve sağlıklı kilo verecektir

Bizim için bile zor onlar için nasıl zor olmasın. Tek şansları metabolizma hızları bence. Karar verip diyete başladılar mı başarmaları bizlerden daha kolay oluyor. Ben de bu akşam kendi diyetisyenime gideceğim. Arkadaşım kızını götürecekmiş, onlara eşlik edeceğim. Ben diyetisyen kontrolünde devam etmeyeceğim için sadece ziyaret benimkisi :) arkadaşımın kızı da 80 kilo olmuş tüm kan değerleri sınıra dayanmış insülin direnci çıkmış falan. Ama bir başlarsa çok hızlı ve sağlıklı kilo verecektir
Oyy bir kız çocuğu için 80 fena :(inşallah verir hem sağlık elden gitmez bu yaşta hemde psikolojisi etkilenmez kimbilir neler hissediyordur :/ çocuklarımız hep obez oldu şu paketli ürünler yüzünden

Ben günaydın yazana kadar öğle olmuş. Gece uyuyamadım hem 30 dk eliptikin etkisi hem de kızım hastaydı çok tıkalıydı burnu. Gece gece kalktım soğan soydum soğan koklatıyorum çocuğa. Ev kebapçı gibi kokuyordu gecenin 3’ünde😂😂😂 ama çok zor nefes alıyordu. Ayağının altına papatya yağıyla masaj yaptım rahat uyusun diye sonra biraz uyudu.
Bu sabah 68.4 çıktı kilom. Başlangıç kabul edilsin lütfen. Cherry Mom Cherry Mom ciiimmmm 30 dk eliptiğin etkisi yoksa 70’e dayanmıştım nerdeyse😃

Eklentiler

• D531F8CD-D1D9-41CD-8E23-00563A4C7A3A.webp
    D531F8CD-D1D9-41CD-8E23-00563A4C7A3A.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 17
Ben günaydın yazana kadar öğle olmuş. Gece uyuyamadım hem 30 dk eliptikin etkisi hem de kızım hastaydı çok tıkalıydı burnu. Gece gece kalktım soğan soydum soğan koklatıyorum çocuğa. Ev kebapçı gibi kokuyordu gecenin 3’ünde😂😂😂 ama çok zor nefes alıyordu. Ayağının altına papatya yağıyla masaj yaptım rahat uyusun diye sonra biraz uyudu.
Bu sabah 68.4 çıktı kilom. Başlangıç kabul edilsin lütfen. Cherry Mom Cherry Mom ciiimmmm 30 dk eliptiğin etkisi yoksa 70’e dayanmıştım nerdeyse😃
Geçmiş olsun canım umarım bir an önce iyileşir. Nefes alamamak da soğuk algınlığının en kötü yanı.. çocukların başına gelince de insan hiç kıyamıyor.

Ve bu sabah ki kahvaltım. Mor soğanlı omlet ve avokado-peynir-zeytinyağı karışımı.
1 saat oldu kahvaltımı yapalı. Günümüz güzel geçsin. En önemlisi de akşamı iyi kapatalım.🤩
Bayılırım soğanlı yumurtaya mor soğan ile hiç denemedim.. bundan sonra denerim ama. Bu arada ben henüz kahvaltı ile duruyorum nasıl da canım çekti şimdi :)

Ve bu sabah ki kahvaltım. Mor soğanlı omlet ve avokado-peynir-zeytinyağı karışımı.
1 saat oldu kahvaltımı yapalı. Günümüz güzel geçsin. En önemlisi de akşamı iyi kapatalım.🤩
Yumurta pek sevmem ama işin içine soğan girince bi deneyesim geldi. Afiyet olsun 😋

günaydınlarr bu pazar temizliği kendim yaptım yardıma gelen arkadaşın işi varmış valla hertarafı sirke ve sabunlu su ile temizledim hem mikropları öldürüyor hem de nazar varsa gitsin diye
Hem mikroplar hem nazarlar çıksın gitsin hayatından:)

ilk sayfadaki listeye bak esra cım artık vazgeçmek yok ekledim listeye kızına da büyük geçmiş olsu ayaklarına viks sürmek de açıyor burnu aklında olsun

Bayılırım soğanlı yumurtaya mor soğan ile hiç denemedim.. bundan sonra denerim ama. Bu arada ben henüz kahvaltı ile duruyorum nasıl da canım çekti şimdi :)

Gerçekten çok güzel oluyor denemeni tavsiye ederim.

pawlover pawlover Kesinlikle dene. Sade yumurtayla uzaktan yakından ilgisi yok zaten. Beğenirsin bence.👌🏻

Back
X