Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Nasıl yapıyorlar böyle şeyleri :bicak:
Screenshot_2019-11-06-13-38-50-762_com.android.chrome.png

Bugünkü menüm

sabah; 2 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta 5 zeytin 1 Kk peynir domates salatalık

ara; eti form limonlu bisküvi ( yarım paket yesem pek güzel olurdu ama maalesef 1 paket yedim)

öğlen ; 3 kaşık kısır, 4 kaşık yoğurtlu kabak

ara; 1 sade kahve 1 hurma 3 badem biraz leblebi

akşam; 3 köfte kadar haşlama etnar ekşili salata

-3 lt su 2 maden suyu
- spor ; 2 saat stepper, 10 bin adım,
15 dakika Leslie 15 dakika zumba step, 15 dakika bölgesel
Cherry Mom Cherry Mom

Selamlar
Spor un ertesi günü tartıda fazla çıktığımı gördüm bugün.işin kötüsü perşembe sporu cumayı etkiliyo.az yiyip yürüyüş yapıp tartılmam 3-4 ü buluyo ve çok acıkıyorum cumadan dolayı kaçamak A yöneliyorum ve haftasonunu da tetikliyo.zincirleme kaxa gibi.ne yapucağumı düşğnüyorum şu an
Spora cok takilma bence leylifercim ya. Cuma cikaaar, cumartesi iner. Onemli olan uzun vadede inmesi:)
Eger cuma cok az yedigin icin haftasonu kacamak yapiyosan bence cuma da duzenini degistirme hic.

İyi akşamlaar 🌸

menüm

sabah
Soğanlı omlet
3 ceviz
Peynir
Domates
1 tk nar
1 dilim ekmek

öğlen
Yarım elma
Yarım ayva

ara
Süt

akşam
karnabahar yemeği
Yoğurt

su hiç içmedim galiba 😱
Sporu yine sonra yazayım
Su cok onemli ya, burdaki doktorlar hele spor yapiyosaniz 4 litre icmelisiniz diyolar. Ben de matarami hep dolu tutup 4 litreyi bulmaya calisiyorum.

Su cok onemli ya, burdaki doktorlar hele spor yapiyosaniz 4 litre icmelisiniz diyolar. Ben de matarami hep dolu tutup 4 litreyi bulmaya calisiyorum.
Evet benim de tüm sağlık sorunlarımın başını çekiyo ama yok hele iş yapıyosam asla aklıma gelmiyo 🥺

Bana hep derlerdi de inanmazdim, bi matara alabilirsin pawlovercim cok ise yariyo. Gozunun onunde o suyu gorunce zorla iciyosun susamasan da.
Ev matara kaynıyo 🙈 bu sefer olcak diye evi mataraya boğdum 🤣 ilk bi kaç gün belki bi hafta süper gidiyorum sonra yine aynı klasik ben 🙄

Ev matara kaynıyo 🙈 bu sefer olcak diye evi mataraya boğdum 🤣 ilk bi kaç gün belki bi hafta süper gidiyorum sonra yine aynı klasik ben 🙄
Ay o zaman bilemedim, en parlak fikrim buydu:)) Kendinle falan yaris ne biliyim, liste tut dun 4 bardak icmisim bugun onu gecmem lazim gibi gibi

Back
X