- 23 Mart 2016
- 29.857
- 90.315
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #321.001
Canım ben tam yapamadım ama denediğim hafta ekside gldim uygun bir zamanda tekrar yapacağım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben tam yapamadım ama denediğim hafta ekside gldim uygun bir zamanda tekrar yapacağım
Sende haklısın ne biliyim bi boşluk var şu günlerde ondan dedim.Aaa ben neden yalnız bırakayım kuzum sadece misafirler var ya çok elime tel alamıyorum özlemişim.bazen giriyorum okuyorum tam birşey yazıcam emre elimden telefonu kapıyor![]()
Denizde yokya doğrudur kardelencimde yazamıyor eskisi giibi yeni üye kovalayalım kızlar yazan da yok ben bakıyorım ama bu ara gözümden kaçabiilirSende haklısın ne biliyim bi boşluk var şu günlerde ondan dedim.
Trambolinden bildiriyorum herşey yolundaÖdevler
balpamuk 30 dk eliptik tatlımm
pawlover en az1000 zıplama+ 150 bölgesel :))
L Libas7 sen yürüyüşlere devam edebiliyor musun ? Etmiyorsan yarına 60 dk yürüyüş
Leyl-i-fer kuzum yürüyüşüne ek yatmadan 150 bölgesel bişeyciklerrrr
ayvacicegi bu hafta sende de spor yok sanırım değil mi liste boş yapabilirsen sende de bir Leslie gelsin bize
dennisgo ilginç ama sende de sadece cuma spor var
program yoğun galiba ?
Hadi inşallahÖdevler
L Libas7 sen yürüyüşlere devam edebiliyor musun ? Etmiyorsan yarına 60 dk yürüyüş
ayvacicegi bu hafta sende de spor yok sanırım değil mi liste boş yapabilirsen sende de bir Leslie gelsin bize
program yoğun galiba ?
Trambolinden bildiriyorum herşey yolunda![]()
Hiç kırmazlar hiç bu ekip candır canHadi inşallah
Artık yapazsam ayp olur
Yok inbody 770 diye bi makina, ama ayni mantik bioimpedance. Gecmis olsun bu arada ayvacicegi atlatmissin sinavi:) Soylicektim unutmusum sarma sarmaktanTanita mi?
Haftaiçi her gün 60 dk yürüyüş devam canımÖdevler
program yoğun galiba ?
Sarmayı yerken fazla kaçırmazsın inşallah:)Yok inbody 770 diye bi makina, ama ayni mantik bioimpedance. Gecmis olsun bu arada ayvacicegi atlatmissin sinavi:) Soylicektim unutmusum sarma sarmaktan![]()
UmarimSarmayı yerken fazla kaçırmazsın inşallah:)
Uzuun zamandır o hainle görüşmedimUmarimSimdiye kadar 1 tane yedim sadece, o da tadina tuzuna bakmak icindi. Guzel de olmus hain
![]()
Pis hainUmarimSimdiye kadar 1 tane yedim sadece, o da tadina tuzuna bakmak icindi. Guzel de olmus hain
![]()
E kolay gelsin o zaman parada lâzımNabersinizben yine proje yetiştirme derdine düştüm
![]()
Keşke olmasaE kolay gelsin o zaman parada lâzım![]()
Bedava yaşanmıyooo..Keşke olmasasen nabersin