- Konu Sahibi Cherry Mom
- #321.021
Beni de bu akşam gerdi kendisigillerBedava yaşanmıyooo..
3 gündür gerginim (koca ailesinden) onun dışında iyiyim şükür

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni de bu akşam gerdi kendisigillerBedava yaşanmıyooo..
3 gündür gerginim (koca ailesinden) onun dışında iyiyim şükür
CanımÖdevler
balpamuk 30 dk eliptik tatlımm
pawlover en az1000 zıplama+ 150 bölgesel :))
@Libas7 sen yürüyüşlere devam edebiliyor musun ? Etmiyorsan yarına 60 dk yürüyüş
Leyl-i-fer kuzum yürüyüşüne ek yatmadan 150 bölgesel bişeyciklerrrr
ayvacicegi bu hafta sende de spor yok sanırım değil mi liste boş yapabilirsen sende de bir Leslie gelsin bize
dennisgo ilginç ama sende de sadece cuma spor var
program yoğun galiba ?
Aldım ödevi, yarin yapmaya çalışacağım. aslında hee gün yürüyorum ama yazamadım bu hafta hiç. Bugün adimsayarla çıktım, dışarısı kar buz 10107 adım var. Menü yazmaya başlayacağım yarın yine, bugün maalesef biraz diyet dışı işler olduÖdevler
balpamuk 30 dk eliptik tatlımm
pawlover en az1000 zıplama+ 150 bölgesel :))
@Libas7 sen yürüyüşlere devam edebiliyor musun ? Etmiyorsan yarına 60 dk yürüyüş
Leyl-i-fer kuzum yürüyüşüne ek yatmadan 150 bölgesel bişeyciklerrrr
ayvacicegi bu hafta sende de spor yok sanırım değil mi liste boş yapabilirsen sende de bir Leslie gelsin bize
dennisgo ilginç ama sende de sadece cuma spor var
program yoğun galiba ?
Buralardayım canım. Sadece bir iki gün çok yoğun ve yorucuydu.
Kim kazandıBuralardayım canım. Sadece bir iki gün çok yoğun ve yorucuydu.
ayy ne güzel biz ankarada bir türlü görüşememiştik helal olsun size keşke foto atsaydınız yaww
günaydınlarrrr
kızlar maalesef yorgun argın ben geldim dünden beri büyük oğlan kusup duruyor gece acile götürdüm serum takıldı uykusuzum keyifsizim
Ah canım benim oğlanda doğduğundan beri direnir 3 yaşına girecek hala her uyku bir sabır sınavı benim içininş sizde o kadar uzun sürmez bu iş
Benim keyifler cok yerinde. Bugun burda resmi tatil, gec kalktim kahvaltimi sporumu yaptim cok huzurluyumNabersinizben yine proje yetiştirme derdine düştüm
![]()
Oh en güzeli benim de bacaklar pert duşa girmeye bile üşendim totomu kaldıramadım hala matta yatıyorumBenim keyifler cok yerinde. Bugun burda resmi tatil, gec kalktim kahvaltimi sporumu yaptim cok huzurluyumAksama da spor var, kendimi asicam sporda:)
Canım az önce kısa kesmek zorundaydım
Bence izne ayrılma,sen ban hep söylersin unuttunmu bi kere koyverdinmi arkası geliyor diye.ayrılma bölgesel yaparsın yemene dikkat edersin.yoksa sonu nasıl bitiyo sen benden daha iyş biliyosun.bak gidenler hala dönemedi daha burdan onlarrada mesaj gnderelim.kaç haftadır resmen sürünüyorum aynı kiloda. Tam elimgidiyo ben ayrılıyorum yazmaya , cesaret edemiyorum. Sinirimden ağlıycam yediremiyorum gururuma susuyorum.sinirleniyorum üzülüyorum kaçamak yapıyorum , kaçamak kaçamapı doğuruyo,telafi edip spor yapıyorum sadece artılar gidiyo, detoks yapıyorum 73ü görüyorum geri geliyo,tam bir kısır döngünğn içindeyim şu an bile dolu dolu yazıyorum artık hedefime ulaşmak ve korumak istiyorum.
Ama bırakmıyorum kaptan kovana kadar burdayım başka bişey olmazsa.![]()
Geçmiş olsunkardelelen321 vazgeçme bizden devam et :)
kardelelen321 bizi birakma ya, sporsuz diyete devam edersin gene kilo verirsin:) Diyeti de cok siki yapmazsin misafirler varsa, herseyden az az yemeye calisirsin
![]()
Çok tatlısınız siz yaaaGönülden katılıyorummkardelelen321 biz ki izne ayrılıp 10 kilodan fazla ile geri döndük ekibe nasıl pişman olduğumuzu hatırla canım hepimiz şuan diyetten sıkıldık bu çok normal varsın 2 hafta 3 hafta hiç kilo vereme ama gitme canım bizim daha yolumuz var yarıda bırakmak bu sefer yok lütfen ♥
Bende de aynı canım. Okuyorum okuyorum, bir sürü de alıntı alıyorum bişey çıkıyo yazamıyorum. Mesela bu mesajı 3 saattir yazmaya çalışıyorum. Alıntıladım şu an fırsat bulup yazıyorumAaa ben neden yalnız bırakayım kuzum sadece misafirler var ya çok elime tel alamıyorum özlemişim.bazen giriyorum okuyorum tam birşey yazıcam emre elimden telefonu kapıyor![]()
Sokola tam bir yoga manyagi:)) Benim belim cok problemli, 1 sene ara verdim yogaya resmen belimi elime aldimÇok tatlısınız siz yaaa ❤❤❤❤.
Haklısınız canlarım. Böyle gidersem dönüş çok zor. Sporsuz bakalım nasıl olacak. Şokola gibi yogaya sarayım biraz. Ara sıra leslie. Tabi bi de tartı almam lazım bi an evvel.
Seni seviyoruz ve bırakmanı istemiyoruz çabanı gördük kilo verişini gördük nasıl göz yumabilirizÇok tatlısınız siz yaaa ❤❤❤❤.
Haklısınız canlarım. Böyle gidersem dönüş çok zor. Sporsuz bakalım nasıl olacak. Şokola gibi yogaya sarayım biraz. Ara sıra leslie. Tabi bi de tartı almam lazım bi an evvel.
Ne diyorsun o yaşa sorun kalmaz ümidindeydim ben yahuuuBenimki 5 yaşında, hiç anlatmayayım!![]()
Hahaha duramıyordu
Bi pantolonumu bayadır giymiyodum. bi giydim iki parmak bol geldi, diz yaptı onun da etkisi varHahaha duramıyorduekledim bunuda :)
tebrik ederim kaçamak işe yaradı he :) olumsuzu olumluya çevirme diye buna denir
![]()
Ohh ne güzell :) Bende hep eskileri çıkardım bugün. unuttuğum kıyafetler bile vardı hepsi de olduBi pantolonumu bayadır giymiyodum. bi giydim iki parmak bol geldi, diz yaptı onun da etkisi var![]()