Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

C cerulean liste asagida, Ben de bademlerimi yiyeyim..

ANANAS DİYETİ LİSTEM:

Sabah:
-2 dilim peynir
-2 dilim ananas

Ara:
-Ayran
-10 adet çiğ badem

Öğle:
-Tavuklu veya ton balıklı (beyaz proteinli) salata

Ara:
-Ayran
-10 adet çiğ badem

Akşam:
-2 dilim peynir
-2 dilim ananas
-Bol yeşillik

Gece:
-Form çay

*2 Lt su
*2-3 fincan yeşil-beyaz çay

Benim liste dönüp duruyor da uygulayan oldu mu???😃 Ben de ananas aldım aslında. Keşke uygulayabilsem...

İyi akşamlaar 🌸 bugün de içli köfte yapma sırasını ben devraldım 😂

sabah
Küçük bi sandviç
Portakal-havuç suyu(ev yapımı)

Öğlen
İçli köftenin iç harcından 3 kaşık

akşam
mercimek çorbası
Yoğurt

su 2 litre
Spor 9000 adım, 100 mekik, 120 bacak-kalça @emnis
@emnis
@emnis biri olmadı hangisi olursa 🤣
Yarın kesin eksi görürsün.. ben diyim -300 sen de -500 :) içki köfte tam mucize..

Kızlar bu hafta iş yerinde annemden emdiğim süt burnumdan geldi diyebilirim. Hafta hala bitmedi. :KK70:Yorgunluktan iyice duygusala bağladım. Her şeye ağlayasım geliyor. Kadın olmak ..:110:
Umarım bir an önce sıkıntıların biter ve her şeye gülesin gelir canım.. her şey üst üste geliyor muhtemelen ama bir şekilde iyi şeylere dönüşsün iyiler üst üste gelsin.

Umarım bir an önce sıkıntıların biter ve her şeye gülesin gelir canım.. her şey üst üste geliyor muhtemelen ama bir şekilde iyi şeylere dönüşsün iyiler üst üste gelsin.
Aynen öyle oldu canım hiç sorma. İki toplantı var haftaya bir sürü baş ağrısı. Hafta sonunu iple çekiyorum. ;) Ağlayıp rahatlamak istiyorum şu an :KK70: Göz yaşı da gelmiyor ;) ahahaha. İnşallah uyku ilaç gibi gelir.:KK36:

.

Neee leyliiii detoks yapman lazım başka şey kurtarmaz ben diyim sana :bicak:
Sorma ya ne olacak bizim halimiz:)
Aman aman çocukları da diyete mi alsan malum nasıl öğrenirsen öyle gidiyor. Ben çocukken zayıftım ergenlikte sırf patates kızartması makarna tost hamburger yiye yiye yağlandım, yol gosteren yoktu kas desen hic yok. Ergenlikkte dogru beslenme ve spor ömür boyu kafa rahat :)
Hamburger gününü yemeden atlattım akşamda yoğurtlu kabak yedim ama......
Cherry Mom Cherry Mom 45 dk yürüyüş
Doğru beslenme ve spor konusunda kesinlikle haklısın ayvacicegi bu konuyu bi ara açarım epey dertliyim

Hamburger gününü yemeden atlattım akşamda yoğurtlu kabak yedim ama......
Cherry Mom Cherry Mom 45 dk yürüyüş
Doğru beslenme ve spor konusunda kesinlikle haklısın ayvacicegi bu konuyu bi ara açarım epey dertliyim
Hadi gözün aydın 😍 afiyet olsun 🌸

Kızlar ablam diyetisyene gitti önerileri sizin içinde yazayım ben eve gidince yapacağım
  • Sabah uyanır uyanmaz su
  • Peynir olarak lor peyniri önermiş havanda dövülmüş çörek otu ile birlikte..
  • Gece yatmadan 2 saat önce 1 bardak ılık süt içine 1 tatlı kaşığı tarçın konulup içilecekmiş ( yağ yakıcı etkisi varmış )
  • 1 lt suya yeşil elma, maydanoz, taze zencefil,salatalık konulup gün içinde içilecekmiş
  • Günlük en az 45 dk yürüyüş

Gunaydinlaaar:) Bugunku menum bi garip oldu ama gene de yaziyim

Oglen: 3-4 kasik domatesli pilav, 3-4 kasik meksika fasulyesi, 200 gr kadar dana eti ve yogurtlu soslu bi tabak
Aksam: 5 kk civari peynir, 9-10 tane uzum, 4 lokma ananas, yarim sise bira

Konferansin resepsiyonuna gittim, yiyebildigim seyler bunlardi. Bunlari yedikten sonra da artik aksam yemegi yemiyim dedim, boyle garip bisey oldu:)
Spor Cherry Mom Cherry Mom 20 dk pilates (otel odasinda cok fantastik oldu), 9000 adim

Evet bugün herkes menülere çok dikkat etsin lütfen 🙄 yarına bakalım nasıl bir sürpriz bizi bekliyor :)
kardelelen321 kardelelen321 baskül geldi mi canım :)
Ben kahvaltımı şimdi yaptım daha. Hastanedeydim oradan sahile geçtik, Şimdilik 12 bin adım attım hava da mis :) 30 dakika da stepper yapsam süper olur ama keyif yapmakla meşgulüm. Akşam da arkadaşımla buluşacağım yürüyüş yolunda kesin uzun bir yürüyüş yaparız. İzmitin nostaljik eski tren yolunu bununca hiç kaçırmam :)

Ben kahvaltımı şimdi yaptım daha. Hastanedeydim oradan sahile geçtik, Şimdilik 12 bin adım attım hava da mis :) 30 dakika da stepper yapsam süper olur ama keyif yapmakla meşgulüm. Akşam da arkadaşımla buluşacağım yürüyüş yolunda kesin uzun bir yürüyüş yaparız. İzmitin nostaljik eski tren yolunu bununca hiç kaçırmam :)
Oh ne güzel :)) verimli bir perşembe olmuş olur :)) bende zıplayıp duruyorum şimdilik 1000 oldu günü 3000 le kapatmak hedefim ödem olacak ama yarın yine geç bildirim yapıp ödemi atarım diyorum hiçde tartılmadım ama öyle pek zayıflamışta hissetmiyorum kendimi 🤷

Back
X