Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok bebek kalbine yerleşmiş o yüzden gelişememiş kürtaj olmuş. Ama ilk kez duydum böyle bişey internette de bulamadım dış gebeliği mi yanlış anladı acabası 🤷🏻‍♀️
Belki bebeğin kalbi atmıyordu 🤷olabilir rabbim isteyen herkese versin aratmasın
Adaşım Esra erola oğlanla futbol oynarken bakıyorum bir kadın var 2 çocuğu DNA yapıldı iki çocukta kocasından değil .sonra x den olabilir sevgilimdi dedi ondan DNA yaptılar ondan da değil sonra y ile 4 yıl sevgili olduk ondandır dedi ondan da çıkmadı ,🤦işte sonra bunlar beni günaha soktu sorgulamaya başlıyor insan onca isteyen insan varken needen buna tövbe yarabbim

Belki bebeğin kalbi atmıyordu 🤷olabilir rabbim isteyen herkese versin aratmasın
Adaşım Esra erola oğlanla futbol oynarken bakıyorum bir kadın var 2 çocuğu DNA yapıldı iki çocukta kocasından değil .sonra x den olabilir sevgilimdi dedi ondan DNA yaptılar ondan da değil sonra y ile 4 yıl sevgili olduk ondandır dedi ondan da çıkmadı ,🤦işte sonra bunlar beni günaha soktu sorgulamaya başlıyor insan onca isteyen insan varken needen buna tövbe yarabbim
Evet ben de bunlar ve çocukları düşmanını döver gibi döven mahluklar yüzünden günaha çok giriyorum 🙇🏻‍♀️ O kadın da bi tuhaf başka isimler de var diyo nasıl miden aldı 🙄

Geçmiş olsun canım. Baş ağrının nedeni neydi ki kafein içerikli şeyler önermiş doktor? Bana kola bir tek şeker nedeniyle çok düşerse iç diye önerilmişti.

Omiriligimde delik olmus o deliktende beynimdeki bos sıvısı akmis . Beyin sıvısız kalinca cokkkk siddetli agri basinc oluyor.

Sabah 1 yumurta 2 d.ekmek peynir zeytin kıvırcık 4 parca sucuk
Ara sutlu nescafe,1 ceviz
Aksam 1 tabak yeşil mercimek,1 tabak makarna,4 yk kerevizli yogurt,acibiber tursusu
Ara çay ve 1 nar,1 mandalina
Spor yok alışverişe gittim su 1 litre anca
Dun oglen hamur kızartması yedim 🤐
Bugünde canimi sıktı lar hic keyfim yok 😤

Kızlar günaydın iyi pazarlar. O kadar yoğun bir hafta geçirdim ki anlatamam. Okulla ilgili bazı çalışmalara gönüllü olduk ama nefes alamıyoruz inanın. Yazamadım vallahi o curcunadan kusura bakmayın. Çocuklar hastalandı, ateşlendi vs. sonra bana geçirdiler sağolsunlar, 2 günden beri korkunç bir grip ve faranjit yaşıyorum inşallah çabuk atlatırım. Kızımın ve oğlumun doğum günleri bu ay, biraz hareketli geçireceğim ama elimden gelen özeni de göstermeye çalışacağım. Kendimi iyi hissedersem yarın kabak detoksu yapmayı düşünüyorum. Pazartesi de tartılıp hedef kilomu bildiririm Cherry Mom Cherry Mom

Kızlar günaydın iyi pazarlar. O kadar yoğun bir hafta geçirdim ki anlatamam. Okulla ilgili bazı çalışmalara gönüllü olduk ama nefes alamıyoruz inanın. Yazamadım vallahi o curcunadan kusura bakmayın. Çocuklar hastalandı, ateşlendi vs. sonra bana geçirdiler sağolsunlar, 2 günden beri korkunç bir grip ve faranjit yaşıyorum inşallah çabuk atlatırım. Kızımın ve oğlumun doğum günleri bu ay, biraz hareketli geçireceğim ama elimden gelen özeni de göstermeye çalışacağım. Kendimi iyi hissedersem yarın kabak detoksu yapmayı düşünüyorum. Pazartesi de tartılıp hedef kilomu bildiririm Cherry Mom Cherry Mom
Günaydın canım geçmiş olsun ve kolay gelsin 😍

Gunaydin kizlar. Bugun planimda diyet yapmamak vardi ama cok da sapitmadim diye dusunuyorum:)

Sabah: 5 kasik yogurda 1 olcek protein tozu, ustune 1 kivi ve 2 kasik ev yapimi sekersiz granola
Aksam: 20 parca civari sushi (sadece balik ve pirinc olanlardan), 150 ml pirinc sarabi (sake)

Iyi tarafindan bakmak gerekirse bolca balik yemis oldum, iyi omega 3 almisimdir:)) Aksam eve gelince de yuruyus yaptim ama gunun buyuk kisminda fitbiti takmadigim icin adim sayim pek fazla olmadi, 9500 adim Cherry Mom Cherry Mom

Sabah 1 yumurta 2 d.ekmek peynir zeytin kıvırcık 4 parca sucuk
Ara sutlu nescafe,1 ceviz
Aksam 1 tabak yeşil mercimek,1 tabak makarna,4 yk kerevizli yogurt,acibiber tursusu
Ara çay ve 1 nar,1 mandalina
Spor yok alışverişe gittim su 1 litre anca
Dun oglen hamur kızartması yedim 🤐
Bugünde canimi sıktı lar hic keyfim yok 😤
Noldu niye canini siktilar leylicim:(

Beni hiç sorma. İyi değilim pek. Çok yorgunum ama bedensel değil ruhsal. Boşver gitsin.

1 ay Türkiye de tatil ve evde yenen kadayıflardan sonra sadece +1 çıkmam büyük başarı canım tebrikler bu arada.
Ruhsal yorgunluk cok fena ama en buyuk ilaci zaman bence. Gecen sene tam da bu zamanlarda o kadar mutsuzdum ki anlatamam, boguluyodum is guc meselelerinden. Ciddi anlamda depresyondaydim, tasi taragi toplayip Turkiye'ye donmeme ramak kalmisti. Simdi uzak bi ani sadece:) Zaman neleri neleri iyilestiriyo gercekten...

Çok çok geçmiş olsun canım. Bir an evvel toparlanırsınız inşallah. Ne olursa olsun bırakma
Ruhsal yorgunluk cok fena ama en buyuk ilaci zaman bence. Gecen sene tam da bu zamanlarda o kadar mutsuzdum ki anlatamam, boguluyodum is guc meselelerinden. Ciddi anlamda depresyondaydim, tasi taragi toplayip Turkiye'ye donmeme ramak kalmisti. Simdi uzak bi ani sadece:) Zaman neleri neleri iyilestiriyo gercekten...
Aynen canım ya. Bazen ne kadar mücadele etsen de istediğin gibi olmaz herşey üstüste gelir. Ben de öyle bi dönem deyim. Sen atlatmışsın pes etmemişsin. Ben de atlatıcaz inşallah. Dediğin gibi zamana bırakıyorum

Çok çok geçmiş olsun canım. Bir an evvel toparlanırsınız inşallah. Ne olursa olsun bırakma

Aynen canım ya. Bazen ne kadar mücadele etsen de istediğin gibi olmaz herşey üstüste gelir. Ben de öyle bi dönem deyim. Sen atlatmışsın pes etmemişsin. Ben de atlatıcaz inşallah. Dediğin gibi zamana bırakıyorum
Olumden baska herseye care var kardelencim, atlaticaksin tabiki:)

Yeni yıl, yeni ev bolca şans getirsin bir de bebiş inşallah 🥰 bizim de taşınma niyetimiz vardı epey gözümde büyüyodu vazgeçtik son anda 😄
Bence en güzelini yapmışsınız. Taşınmak gerçekten zor bir şey. Benim kardeşim mesela doğuştan yetenekli böyle şeylere ben zerre kadar anlamam :) öğrenciyken evimi o toparlar o taşırdı. Ki öğrenci evi ne basittir onu bile beceremezdim tek başıma :)

Yaa var ya neler neler öğrendim böyle hiç bişey anlamıyorum konuştuklarınızdan üç aşağı beş yukarı anlıyorum :KK70: geçende arkadaşım yumurtlama testi yapıyormuş çubuğun fotosunu attı hamilesinn diye bağırdım bilmiyordum ki öyle bir çubuk olduğunu :KK70:çocuğu çok şansa yapmışım tamamen tesadüf olmuş :KK53:
Ne güzel hiç bunları öğrenmeden çocuk sahibi olmuşsun. Ben de ovulasyon testi ile hamilelik testini karıştırmak istiyorum açıkçası.. Bilene madalya vermiyorlar sonuçta :)

Kolaylıklar diliyorum canım. Ev taşımak zordur ama sen üstesinden gelirsin. İnşallah yeni yıl yeni ev şans getirsin size ve de bebiş
Umarım 2020 bizim yılımız olur canım. Kendimizce hazırlanıyoruz işte yeni yıla. Taşınacağımız ev daha sevimli ve daha kullanışlı olacak.

Ben de o testlerden ilk yaptığımda dedim anneme bi şaka yapayım çektim fotosunu attım diyo ki bu ne şimdi kadın gebelik testinin varlığından da habersizmiş meğersem sen yine iyisin 😂😂 ben de geçen birinden kalbe yerleşen gebelik duydum o da benim çok ilgincime gitti internette de bulamadım nasıl bişey olduğunu ya kadın beni kekliyo ya da nasıl aratcağımı bilemedim 😂
O ne ki ilk defa duydum böyle bir şey :)

Yok bebek kalbine yerleşmiş o yüzden gelişememiş kürtaj olmuş. Ama ilk kez duydum böyle bişey internette de bulamadım dış gebeliği mi yanlış anladı acabası 🤷🏻‍♀️
Rahime yerleşir, kanala yerleşir de kalp nedir allasen.. Kalbinden mi kürtaj olmuş :) doktorun bana hamileliği vücutta kaybettik demesi gibi bir şey olmuş :)
Belki kanaldadır dış gebelik olmuştur onda da kürtaj değil düşük iğnesi yapılır gerçi.

Omiriligimde delik olmus o deliktende beynimdeki bos sıvısı akmis . Beyin sıvısız kalinca cokkkk siddetli agri basinc oluyor.
Geçmiş olsun canım. Sanırım tedavi edilmeyen böyle yaşamaya alışmak gereken bir durum. Yeter ki kola kahve ile geçsin. En basit çözüm sonuçta.

Back
X