- 17 Mayıs 2018
- 2.690
- 7.955
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #322.941
+1 hastalıklar bitmesi ya bi türlü..ama ne demiş leslie ablamız en iyi "health boost" walk walk walk@kardelelen321 sanada çok geçmiş olsun canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
+1 hastalıklar bitmesi ya bi türlü..ama ne demiş leslie ablamız en iyi "health boost" walk walk walk@kardelelen321 sanada çok geçmiş olsun canım
Tursu tuzlu ya şu tutmuştur,ödem olabilir.Harika gidiyorsun canım yaa benm sanki durdu veremiyorum gibi bugün tartıldım 1 gram bile oynamamış![]()
Orası kesin ben mi istedim isyanlarını şimdiden duyuyorumO da bana mi sordunuz yaparken dicek.. sadece maddiyat değil çok konuda insan elinden gelenin en iyisini yapmak için kendini zorluyor![]()
O zaman hamile kalınca dikkat etmen gerekecek yediklerine ama sen zaten bilinclisin. Ben de 31. Haftada gebelik şekeri çıktı.Bende insülin direnci olduğu için şeker nedeniyle onları kesiyorlar çok istersen soğuk tüket diye öneriyorlar.. senin bilmemen şeker sorunun olmamasından bence
Amiin inşallah
Eşimle yolda onu konuşuyoruz, sana bi sürü para harcadık diyip bi kaç maaşına el mi koysak napsak maddi manevi yıprattı bizi gelmeden diye![]()
Senin bana göre epey uygun fiyatlarValla banada 450tl +7750tl +1500 embriyo dondurma fiyat verdiler .ilaclarda 3000 3500 tutar gibi.
Ben de rica etcem ama koyarlar mı bilmiyorum bakalımmbi haftada belli olur mu kii? Çatlatma iğnesi iolduğum için çok güvenemiyorum
Senin bana göre epey uygun fiyatlar![]()
Cumartesi gecesi 2 buçukta bi tane ovitrelleydi evetCatlama ignen nezaman oldu ve kac tane igne oldun canim.ve ovitrellemiydi.
Bizim ilk konuştuğumuz fiyatlar ama yılbaşından sonra yükselcek demişlerdi. 9000+550(muayene 6aylık)+1500(dinlendirme olursa ben ödemicem)+1900(embriyo dondurma) ilaçlarda şimdiye kadar 3000 tuttuSen nekadar fiyat aldin. Acaba sonradan fiyati yükseltirlermi.
Cumartesi gecesi 2 buçukta bi tane ovitrelleydi evet
Bizim ilk konuştuğumuz fiyatlar ama yılbaşından sonra yükselcek demişlerdi. 9000+550(muayene 6aylık)+1500(dinlendirme olursa ben ödemicem)+1900(embriyo dondurma) ilaçlarda şimdiye kadar 3000 tuttu
Cuma transfer olursa 4üncü gün oluyo bakalım ben dayanamayıp test yaparım zatenOzaman haftaya cuma catlama ignesinin 13.günü oluyor. Igne en fazla 11.günde cikiyor diye biliyorum. Ben 7 sefer catlama ignesi oldum en fazla 11.günde cikmisti. 5.gün embriyosu Cuma günü belli olur diye biliyorum.
Rahimde ödem olursa aşırı çok yumurta olursa falan transferi hemen yapmıyolar, embriyoları dondurup, rahmi dinlendirip 1-2 ay sonra transfer ediyolar canım. Çoğu yerde bu ücret yokmuş sanırım ama bahçeci çözdürme adı altında böyle bir ücret alıyoCanim dinlendirme ne oluyordu.cok soru sordum kusura bakma bende mayis haziranda baslicam
Cuma transfer olursa 4üncü gün oluyo bakalım ben dayanamayıp test yaparım zaten
Rahimde ödem olursa aşırı çok yumurta olursa falan transferi hemen yapmıyolar, embriyoları dinlendirip 1-2 ay sonra transfer ediyolar canım. Çoğu yerde bu ücret yokmuş sanırım ama bahçeci çözdürme adı altında böyle bir ücret alıyo
Cuma transfer olursa 4üncü gün oluyo bakalım ben dayanamayıp test yaparım zaten
Rahimde ödem olursa aşırı çok yumurta olursa falan transferi hemen yapmıyolar, embriyoları dondurup, rahmi dinlendirip 1-2 ay sonra transfer ediyolar canım. Çoğu yerde bu ücret yokmuş sanırım ama bahçeci çözdürme adı altında böyle bir ücret alıyo
Evet hemen hemen o kadar gidiyoHımmm bende bahceciden fiyat aldim ankaradan 8500+400muayene+1900 dondurma dediler.o konudan hic bahsetmediler. Desene 15.000 gözden cikartmali
Evet hemen hemen o kadar gidiyo![]()
Ay Alllah yardımcınız olsun maddi manevi zor bir süreçmiş valla ben o kadar tahmin etmiyordumEvet hemen hemen o kadar gidiyo![]()