Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ilaclar odem mi yapiyo ki? Bu kadar surede hemen kilo aldigini sanmiyorum pawlovercim
Evet ilaçlar ödem yapıyor iştah açıyor ve de metabolizma yavaşlatıyor pawlover pawlover
Geçen diyetisyenimle konuşuyorum bu konuyu tedavi aşamasında diyete devam eden bir danışanı olmuş, bariz şekilde metabolizma yavaşlıyor diyor.. onun için hiç sıkılma.. yemene içmene dikkat etmeye çalış olduğu kadar ödem için bol su iç ödem atıcı bir şeyler iç ve yürüyüş yap dans et zıpla keyif alarak devam et bekleme sürecindeyken, transfer sonrası da bol su yürüyüş ile olduğu kadar olur.. ödem atıcı yerine de yeşil yapraklı sebzelere ağırlık verebilirsin belki.. kilo böyle alınıyor ama verirken de kolay gidiyor merak etme..

Kizlar bu günki menüm.

Sabah 1 dilim ekmek 1 parca peynir 1 yumurta ile menemen 5 zeytin

Ara sekersiz nescafe

Öğle 1tabak kabak yemegi

Akşam 1 tabak kabak yemegi 2 sosis

2litre su Cherry Mom Cherry Mom
afiyet olsun canım .. sebze yemeğinle bir kase yoğurt yesen tokluk süren de uzar ayrıca protein de almış olursun.. sosis muhtemelen birisinden kalmıştır :) benim de çok sevdiğim bir sosis yemeği vardır ama ama içerikleri ciddi sıkıntılı diye sosis salam gibi şeyler tüketmiyorum. Fümeler bu anlamda daha sağlıklı onlardan da yemek olmuyor.. üçgen peynirle dürüm yapıyorum ben de :)

Sabah
Filtre kahve
1 küçük dilim kek (pardonnnn, hem vaktim yoktu hem de dışarıda başka bir şeye saldırmamak için yedim.)

Ara
2 mandalina

Ya aslında doğru düzgün ne öğlen ne akşam yemeğim oldu. Şu listeden sonra 3 gibi açlıktan baylmadan 2 tane lifalif yulaf bar yedim. akşamüstü 5 gibi hala aç olduğum için peynirli küçük bir sandviç yedim. Az önce de 3-4 kepçe kadar havuç çorbamı içerek günü kapattım. Çok dengesiz oldu biliyorum ama çorbaya kadar dışarıdaydım. Su 1 litre belki içtim belki içmedim. Artık su ve ıhlamura dayanırım gece. Cherry Mom Cherry Mom

Hastalara bol şifa dileklerim ve anne adaylarımıza da bolcaaaa dualarımlaaaa.
Yanına kuru içerik, hurma, çiğ badem, fındık gibi şeylerden bir poşet hazırla ve her zaman yanında onu taşı canım. Acıktıkça tatlı niyeti ona saldır :) şaka bir yana tabiki toplam bir avuç kadar ye.. mesela 2 erik 7 badem gibi.. benim nasıl ilerleyeceği belli olmayan günlerde en büyük kurtarıcım bu oluyor biliyorsun

İranda grip salginindan 81 kisi olmus.ben bu hastalik salgininin ordan kaynaklandığını düşünmeye basladim, havada var yani,zira Avrupa'da yok gibi😔
Burada bildiğim yaygın bir hastalık yok ama bir tanıdığımız üşütmüş, dün görmüştüm, bulantı kusma eşlik ediyormuş bir önceki gün. mide gribi oldum dedi. Ama beraber ikea da geziyorduk :)

Sonucta mezun oldun ve korumaya gectin
Evet ama dün de kalan pastayı gömdüm..bir gün bir gün daha derken kalıcı kilo oluyor işte. her şey çok güzel başlamıştı akşama kadar gayet iyiydim. Ama çayın yanında aç gözlülük yaptım işte. Neyse bugün bir şekilde ip atlayacağım artık. Evde biraz yerleşme işleri var gündüz onlarla geçer gece de spor yapacağım artık kaçarı yok :)

Hanımlar benim boyum zaten kısa ama özellikle gövdem kısa. Kilo alınca ilk olarak karın bölgemde yağlanma oluyor, 2-3 Kilo bile alsam mide göbek birleşip çıkıveriyor görüntüyü hiç beğenmiyorum. Bunun çaresi nedir, ömür boyu diyet modu mu o_O
Benim bildiğim yapılan diyet ve cardio egzersizler ile vücuttaki fazla yağlardan daha kolay kurtuluyor insan.. uzun süre yapılan bölgesel egzersizler de şekil almayı sağlıyor..

Günaydın kızlar

dünkü menüm

Sabah : 3 ince dilim sucuk 2 dilim kaşar ile tost, maydanoz roka, çay

Ara; sütlü filtre kahve

öğlen ; 3 kaşık saç kavurma, yeşil salata

ara; 2 kuru erik, 2 ceviz

akşam ; çay+pasta:duduk: neyse bitti de kurtuldum. Hal böyle olunca akşam yemeği de yemedim.

1 lt su.. öğleden sonra dışarıda olunca hiç su içmedim.bu susuzluk her şeyden önce beni rahatsız ediyor şu günlerde.
13 bin adım yürüyüş @ emmis

Gunaydin kizlar. Bugun bi arkadasimin veda yemegi vardi o yuzden aksam biraz ickili oldu🤦‍♀️
Oglen: tavuklu, avokadolu ve kinoali salata, yarim dilim ekmek
Aksam: 300 gr biftek, ustunde tatli eksi bi sos, 2 kasik pilav, 4-5 catal sebze sote, bikac parca cips, 2 kadeh sarap, 1 martini

Offf yaz yaz bitmedi... Eve gelisimle cikisim arasina da kisa bi kardiyo sikistirdim biraz vicdanim rahatlasin diye:))
Spor: 20 dk bisiklet, 20 dk kardiyo dans

afiyet olsun canım .. sebze yemeğinle bir kase yoğurt yesen tokluk süren de uzar ayrıca protein de almış olursun.. sosis muhtemelen birisinden kalmıştır :) benim de çok sevdiğim bir sosis yemeği vardır ama ama içerikleri ciddi sıkıntılı diye sosis salam gibi şeyler tüketmiyorum. Fümeler bu anlamda daha sağlıklı onlardan da yemek olmuyor.. üçgen peynirle dürüm yapıyorum ben de :)

Esimden kalani yedim canim. Zaten coplük gibiyim ya oglanin ya kocamin tabaklarindan kalanlari bana kaliyor

Merhaba takıma yeni katıldım. Davetiniz için teşekkür ederim. İnşallah sizinle güzel kilolar veririm. Kendimi tanıtayım.
Adım Zeynep. 39 yaşındayım. Öğretmenim. 2 kızımvar.
Şuan 93 kg mım. 103 kg dan 2 ayda 93 kg ma geldim. Baktım motivasyonun gidiyor. Dedim buraya üye olayım. En azından sizinle birlikte motive olabilirim.
Hiç zayıf olmadım. Hep toplu bir hatundum. Amma bu kadar şişman olmamıştım. Artık yaza kadar kilolarını verip daha mutlu mesut yaşamak istiyorum.

Merhaba takıma yeni katıldım. Davetiniz için teşekkür ederim. İnşallah sizinle güzel kilolar veririm. Kendimi tanıtayım.
Adım Zeynep. 39 yaşındayım. Öğretmenim. 2 kızımvar.
Şuan 93 kg mım. 103 kg dan 2 ayda 93 kg ma geldim. Baktım motivasyonun gidiyor. Dedim buraya üye olayım. En azından sizinle birlikte motive olabilirim.
Hiç zayıf olmadım. Hep toplu bir hatundum. Amma bu kadar şişman olmamıştım. Artık yaza kadar kilolarını verip daha mutlu mesut yaşamak istiyorum.
Hoşgeldin Zeynep çok memnun oldum. Motivasyonu yüksek bir ekibiz biz sana sen bize destek birlikte vereceğiz bu kiloları inş. 🤗
1.sayfadaki kurallarımıza göz atıp okudum kabul ediyorum diye dönmeni rica ederiz.
Hedef kilon nedir acaba ?

Geçmiş olsun kaptanım.. bir an önce geçse de rahat bir hayata kavuşsan ya.. benim çalışırken bel fıtığı atağa geçtiğinde yüzmeye ağırlık verirdim çok iyi gelirdi. Ama sende durum nedir bilmiyorum. Fakat fizik tedavi ile iyileşen de pek olmuyor sanırım
maalesef evet fizik yaptırınca dinlenmekte gerekiyor ama o da yok

Hoşgeldin Zeynep çok memnun oldum. Motivasyonu yüksek bir ekibiz biz sana sen bize destek birlikte vereceğiz bu kiloları inş. 🤗
1.sayfadaki kurallarımıza göz atıp okudum kabul ediyorum diye dönmeni rica ederiz.
Hedef kilon nedir acaba ?
Hedef kilom 68 canım.
Uzak bir hedef ama yaza kadar başarabiliriz diye düşünüyorum.

Ben bugünkü menümü vereyim
Sabah 7.30
1 dilim ekmek üzerine çemen
Şekersiz çay
Öğle 12.00
6 yk orman kebabı
4 yk bulgur pilavı cacık
Bir tane şekerpare (çok pişmanım 🙈)
Akşam 17.00
5 yk kabak kavurma
2 yk bulgur üzerine 3 yk kuru börülce
Salata
Su 2 litre oldu geçer ama daha
Bir tane belki meyve yerim kahve içerin bugünü kapatırım işten erken geldiğim için yemeğide erken yedim 🤪
Şekerpare mi :sinirli: :sinirli:
Diyetin başında bu kaçamakları kabul etmiyoruz :)) ben olsam ve hatta Leyl-i-fer Leyl-i-fer olsa neyse kuruduk ayol bu sayfada :KK70::KK70:dikkkat et canım bugün onun için gğzel bir spor alalım artık senden 😍

Hanımlar benim boyum zaten kısa ama özellikle gövdem kısa. Kilo alınca ilk olarak karın bölgemde yağlanma oluyor, 2-3 Kilo bile alsam mide göbek birleşip çıkıveriyor görüntüyü hiç beğenmiyorum. Bunun çaresi nedir, ömür boyu diyet modu mu o_O
Bölgesel zayıflama diye birşey yok diyorlar 🤷 benimde kol ve bacaklarda kilom yağlanmada oralarda çıktı zaten.
Hitt cardio yapmamız lazım sanırım vücut sırasıyla (istediğimiz yerlerden de yağı atacak.
Sende dediğin gibi göbek dışında hiç bir fazlalık gözükmüyor 👍

Merhaba arkadaşlar bugün kü menü
Sabah 07.00 omlet 1 adet yumurta ile yeşillik
Ara 11.00 1bardak süt 1 adet mandalina
Ögle 13.00 2 yemek kaşığı pilav susuz kuru fasulye
Ara 15.30 1 adet etimek 1 adet nugget( şu küçük olanlardan tost makinesinde pişmiş)
Akşam öğlenin aynısı
Ara 1 avuç karışık kuruyemiş yemeyi düşünuyorum
Bugün komşumla içli köfte yaptık ben çoğunu buzluğa attım hiç yemedim bu yüzden dünkü yemeklerle idare ettim 🤦‍♀️
Selam canım karışık kuruyemiş kavrulmuş baharatlı olanlardan olmasın :) taze kuruyemiş ölçülü oldukça sıkıntı değil ☺️

Sabah
Filtre kahve
1 küçük dilim kek (pardonnnn, hem vaktim yoktu hem de dışarıda başka bir şeye saldırmamak için yedim.)

Ara
2 mandalina

Ya aslında doğru düzgün ne öğlen ne akşam yemeğim oldu. Şu listeden sonra 3 gibi açlıktan baylmadan 2 tane lifalif yulaf bar yedim. akşamüstü 5 gibi hala aç olduğum için peynirli küçük bir sandviç yedim. Az önce de 3-4 kepçe kadar havuç çorbamı içerek günü kapattım. Çok dengesiz oldu biliyorum ama çorbaya kadar dışarıdaydım. Su 1 litre belki içtim belki içmedim. Artık su ve ıhlamura dayanırım gece. Cherry Mom Cherry Mom

Hastalara bol şifa dileklerim ve anne adaylarımıza da bolcaaaa dualarımlaaaa.
Nasılda kendini biliyor :) aynen menü çok dengesiz ve sağlıksız olmuş canım zamanla oturrursun eminim çok güzel bir geri dönüş yaptın devamı gelecek gibi 👍

Daha yeni 100 Gr eksi gördüm 🙄 hedefim tutmasada ne kadar eksi gelirsem kardır diyip kasacağımm sende bıkmadan devam et kuzum .yine hergün sporum var ama azalttım ondan blki ayağımda ki ağrı geçeceği yerde arttı zıplayamıyorum ://

Back
X