Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet ama dün de kalan pastayı gömdüm..bir gün bir gün daha derken kalıcı kilo oluyor işte. her şey çok güzel başlamıştı akşama kadar gayet iyiydim. Ama çayın yanında aç gözlülük yaptım işte. Neyse bugün bir şekilde ip atlayacağım artık. Evde biraz yerleşme işleri var gündüz onlarla geçer gece de spor yapacağım artık kaçarı yok :)
Cuma listelerinin altinda mezun ve izinli uye kilosu da olursa daha dikkatli olursunuz gibi geliyo bana dimi Cherry Mom Cherry Mom
Bide isminizin yanina mezun uye yazin bence yeni gelenler bunlar nasil diyet listesi demesin😂
pawlover pawlover

Daha yeni 100 Gr eksi gördüm 🙄 hedefim tutmasada ne kadar eksi gelirsem kardır diyip kasacağımm sende bıkmadan devam et kuzum .yine hergün sporum var ama azalttım ondan blki ayağımda ki ağrı geçeceği yerde arttı zıplayamıyorum ://
Sakatlamissin sen kendini,kas gevşetici varsa sür

Evet ama dün de kalan pastayı gömdüm..bir gün bir gün daha derken kalıcı kilo oluyor işte. her şey çok güzel başlamıştı akşama kadar gayet iyiydim. Ama çayın yanında aç gözlülük yaptım işte. Neyse bugün bir şekilde ip atlayacağım artık. Evde biraz yerleşme işleri var gündüz onlarla geçer gece de spor yapacağım artık kaçarı yok :)
Evet kacamaklarin ertesi güne de kalmasi hic iyi olmuyor,eski pantolonunu gorebilecegin bir yere asmani oneririm yada bir resmini

Evet kacamaklarin ertesi güne de kalmasi hic iyi olmuyor,eski pantolonunu gorebilecegin bir yere asmani oneririm yada bir resmini
Daha önce de bir sene korudum kilomu o nedenle böyle yapsam da bir yerde frene basarım diye umut ediyorum :) beni yoldan çıkaran tedavi sürecindeki ilaçlar olmuştu. Şu an neyse ki öyle bir etki yok hayatımda :)

Evet topallamaya bile başladım gece çok ağrı yaptı :/ kas gevşetici var sürdüm öğlen bakalım geçer inş.zıplama olmayınca gr Gr kilo veriliyor burdan da bunu anladık
Ayakkabısız atlamak çok tehlikeli bence. Ben 500 atlarken üşenip iki gün giymedim direk ağrımaya başladı ayağım. O nedenle şimdi 50-100 atlasam bile mutlaka spor ayakkası giyiyorum. Tüm sporlarda giyiyorum hatta..

Daha önce de bir sene korudum kilomu o nedenle böyle yapsam da bir yerde frene basarım diye umut ediyorum :) beni yoldan çıkaran tedavi sürecindeki ilaçlar olmuştu. Şu an neyse ki öyle bir etki yok hayatımda :)
Sana şimdi o ilaçlar verilmeyecek değil mi direk transfer olacak ?

Bu kez ilaç ile başlamayacak ama transferden 5 gün önce bir fitil başlayacağım hamilelik olursa 3 ay kullanacağım o da fena. Hem midem yanıyor onunla hem de iştahım açılıyor :)
Neyse canım onlar hamileliktede oluyor 😂 o kısma gelince kilo alda şimdiden alma :)
Bende çok mide yanması olmuştu hele son aylar hiç uyuyamadım.oğlan ozamdan beni uykusuzluğa alıştırdı sağolsun :)))

Bu kez ilaç ile başlamayacak ama transferden 5 gün önce bir fitil başlayacağım hamilelik olursa 3 ay kullanacağım o da fena. Hem midem yanıyor onunla hem de iştahım açılıyor :)
Olsun da sonra dogum kilosu vermeye baslarsin bisey olmaz

Çok zaman kalmadı ki güzelim zaten en geç haftasonu transfer olacak sen şimdi bak keyfine. Aktif ol zıpla dans et falan filan şu an düşünmen gereken en son şey kilo boşver.. yediğine içtiğine dikkat ettikten sonra kilolu olma şansın yok zaten. Gördüğün artı da çabuk gider merak etme
Bugün epey yürüdüm, akşam da biraz zıplasam tamamım heralde 😄 inşallah bi 9 ay falan sonra vermeye uğraşırım 🤣
Cuma listelerinin altinda mezun ve izinli uye kilosu da olursa daha dikkatli olursunuz gibi geliyo bana dimi Cherry Mom Cherry Mom
Bide isminizin yanina mezun uye yazin bence yeni gelenler bunlar nasil diyet listesi demesin😂
pawlover pawlover
Bu nasıl diyet listesi kız 5 kilodan fazla almıışş 😂😂 cümledeki kızı bulunuz :KK47:
Evet topallamaya bile başladım gece çok ağrı yaptı :/ kas gevşetici var sürdüm öğlen bakalım geçer inş.zıplama olmayınca gr Gr kilo veriliyor burdan da bunu anladık
Yaa çok geçmiş olsun dikkat et sakatlama kendini 💜

Neyse canım onlar hamileliktede oluyor 😂 o kısma gelince kilo alda şimdiden alma :)
Bende çok mide yanması olmuştu hele son aylar hiç uyuyamadım.oğlan ozamdan beni uykusuzluğa alıştırdı sağolsun :)))
Aynen son aylarda çok zorlanıyor insanlar.. o kısımda kilo kaçınılmaz ama hamilelik şekeri nedeniyle diyetisyen takip edeceği için belki az alırım. Bir umut işte :)

Olsun da sonra dogum kilosu vermeye baslarsin bisey olmaz
Kesinlikle canım.. hayatımın en keyifli ve anlamlı kilo alması olur yeter ki olsun :)

Back
X