Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bildirimsiz olarak yazdı kaptan seni canım
Kötü olmayı göze alıp söyleyeyim dün gece girdin yazdın ettin neden demedn böyle böyle bir durum var geç yazabilirim vs bütün gün gir çık sana bakıyouz bildirim yaptı mı diye o kadın iş yerinden bakıyor ediyor ayıp olmuyor mu sence ?
Böyle devam edecekse izne ayrılmanı öneriyorum kusura bakma ☹
esra cım ben de aynı şeyleri yazdım inan sana bırakmak bile istemedim ama gene de sen listeyi hazırlamışsın cepten fizik tedavi esnasında hallettim ama o saatte bakmam mümkün değil haa saat 7 gibi bakmıştım ama sen maalesef çok daha geç yapmışsın libas

esra cım ben de aynı şeyleri yazdım inan sana bırakmak bile istemedim ama gene de sen listeyi hazırlamışsın cepten fizik tedavi esnasında hallettim ama o saatte bakmam mümkün değil haa saat 7 gibi bakmıştım ama sen maalesef çok daha geç yapmışsın libas
Kaptanım tabiki yapacağım aşkolsun o kadar üzülüyorum ki siz o durumda kendinizi zorlayınca. bende sıkıntılı bir durum olursa size söylerim zaten bakamıyorum vs diye hiç zorlamayın siz kendinizi olur mu ❤️ yeteri kadar derdiniz var evinizdeki yükü alamayız bari şurada işe yarayalım :)

Canim sen zaten ust kata tasinmiyomuydun ne guzel bir gunde yerlestirmek zorunda degilsin bak.oda oda tasin,once buyyk esyalarini gotur hatta kullanmadiklarini yerlestir,o arada lazim olmayanlari görür elden cikarirsin,koltuk tasimakta 3-4 erkegin yapabilecegi bisey ben olsam uzerinde ortuleriyle tasirdim,kolay gelsin
Yok canım 15 dakika mesafeye gidiyoruz.. dediğin gibi parça parça taşıyor yerleştiriyoruz aslında.. yazlıklar,büyük bedenler bazı mutfak eşyaları gitti yarın yemek odası koşu bandı kitaplık falan gidecek..

Arada kaçırdıklarımm olabilir tam okuyamadım kahvaltı yapacağım başım ağrımaya başladı açlıktan :)
Kreş konusunda karar verdik lojman içindekine yarım gün gidecek çok sevdi ortamı ❤
Sizin için yeni bir başlangıç olacak umarım hem Emre hem siz kolayca alışır keyifle devam edersiniz kreşe

toplight toplight

***5. Takım 652. Etap***

Leyl-i-fer(74,3/74,2/0,1/%0,13)
emnis ( 69,9/68,9/1/%1,43)
kardelelen321 (88/)bildirimsiz izne ayrıldı 2019 yılı 2.izin hakkı
Libas7( 72,5/)
bluuee (65,5) sbt

5.Takım Ortalaması:%0

ayvacicegi (54/53,9/0,1/%0,19)
617. etapta 50.8 kg ile bildirimsiz izne ayrıldı.
Nurumcan94 (86,8) 636. etapta 85 kg ile izne ayrılan üye
balpamuk (67,2/67,7/-0,5/-0,74) 607. etapta 62,8 kg ile izne ayrılan üye
kremsokola (59,4/ )
fancynancy (85,6
)606. etapta 84 kg ile izne ayrıldı
yağmurtuğba(71,4/70,4/1/%1,40)başlangıç tarihi 30 Kasım,başlangıç kilosu 73,hedef kilosu 58
umutumut82(92,4/92/0,4/%0,43)başlangıç tarihi 30 kasım,başlangıç kilosu 94,3, hedef kilosu 85
glsmhmt( 56,4/)başlangıç tarihi 01 Aralık,başlangıç kilosu 56,8 , hedef kilosu 50
Bmnxx (96,9/94,7/2,2/%2,27)başlangıç tarihi 04 Aralık, başlangıç kilosu 96,9, hedef kilosu 78
Zynpelf(93/93,7/-0,7/-%0,75)baş kilo 93,bşlngç tar.11aralık,hdf kilo 68
Çagrihilal1(82,8/81,1/1,7/%2,05)baş.tar 12aralık,baş.kilo 82,8,hdf kilo 68
Kilo verem arkadaşları tebrik ederim sabit ya da benim gibi + çıkanları günlük 15 dakika ekstra spor cezasına davet ederim :)

Cherry Mom Cherry Mom direnç kilondan uzaklaştıkça nasıl da kolaylaştı kilo vermek bence 7 lere kalıcı olarak veda ettin. Tebrikler
Aynen canım dediğin gibi oldu valla.. bu hafta çünkü özel hiç birşey yapmadım bende şaşkınım kendimi paralamadan gittiğine :)
38 bedene düştüm ama her 38 değil :) kalıbı geniş olan 38 😂😂 şimdiliu beklemedeyim kendime yeni birşey almıyorum eski 38 40 larla idare ediyorm :))

Aynen canım dediğin gibi oldu valla.. bu hafta çünkü özel hiç birşey yapmadım bende şaşkınım kendimi paralamadan gittiğine :)
38 bedene düştüm ama her 38 değil :) kalıbı geniş olan 38 😂😂 şimdiliu beklemedeyim kendime yeni birşey almıyorum eski 38 40 larla idare ediyorm :))
Ayyy benim de en sevdigim sey kilo verince kiyafet alisverisine gitmek. Kilo alinca aylarca alisveris yapmiyorum, kilo verince her hafta biseyler alasim geliyo :KK70:

Selamlar

Sabah menemen, çay
Öğle 1 tabak kıyma sos, yarim domates, çeyrek avokado, çeyrek muz, 3 kuru kayısı
Ara 1 dilim cavdar ekmegi üzerine fıstık ezmesi
Aksam 30 gr protein tozu, 2 mandalina, 2 kuru kayısı, 2 tatlı kaşığı fıstık ezmesi

Su 5 bardak
Spor yok

Kötü bi menü oldu yarın sabahtan leslie üstüne temizlik planlıyorum.

Süper o zman valla tablo boş olunca hesaplayasım gelmiyor 3 5 kişiye faydası olsa yine iyi
Haklısın ben elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum ve yorumları okuyorum devamlı yani birinin benim menü mü beğenmesi yada yok şu olmamış demesi sanki takipteyim gibi geliyor kaçamak yapamıyorum :) Birde bugün vücud yağ oranı hesaplama diye bi siteden yağ oranımı öğrendim ben şok 70 kiloyum ama yağ oranım obez gösteriyor 39.9 muhakkak spor yapmalıyım bugün başladım bakalım inşallah iradem kırılmaz

Back
X