Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kas kg si artmamış mı canım ? Tebrik ederim :)))

emniscim öyle enteresan ki. Bana bugün şunu söyledi diyetisyenim; geçen sene 62 kg olduğumdaki yağ kütlemle şu an 67 kg olduğumdaki yağ kütlem aynıymış. Şöyle ki; senin boyundaki birinin 56 kg olması ideal deriz ama ilginç şekilde kastan nasıl bu kadar arttın spor yapmadığın halde bilmiyorum dedi. Kas oranın fazla olduğu içinsenin 66 kg olmanın yeterli olacağını söylüyor alet bana dedi. Yani aslında şu anda senin boyunda 56 kg biri burada olsa şu anda seninle aynıgörünüme sahip olacak kas kütlen fazla ve vücudun sıkı olduğu için dedi.

Haklısın ben elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum ve yorumları okuyorum devamlı yani birinin benim menü mü beğenmesi yada yok şu olmamış demesi sanki takipteyim gibi geliyor kaçamak yapamıyorum :) Birde bugün vücud yağ oranı hesaplama diye bi siteden yağ oranımı öğrendim ben şok 70 kiloyum ama yağ oranım obez gösteriyor 39.9 muhakkak spor yapmalıyım bugün başladım bakalım inşallah iradem kırılmaz
Evet benimde 71 kg iken 38 di :)) diyetisyen cihazından ölçüm de öyle çıktı sonra bir daha baktırmadım :))

emniscim öyle enteresan ki. Bana bugün şunu söyledi diyetisyenim; geçen sene 62 kg olduğumdaki yağ kütlemle şu an 67 kg olduğumdaki yağ kütlem aynıymış. Şöyle ki; senin boyundaki birinin 56 kg olması ideal deriz ama ilginç şekilde kastan nasıl bu kadar arttın spor yapmadığın halde bilmiyorum dedi. Kas oranın fazla olduğu içinsenin 66 kg olmanın yeterli olacağını söylüyor alet bana dedi. Yani aslında şu anda senin boyunda 56 kg biri burada olsa şu anda seninle aynıgörünüme sahip olacak kas kütlen fazla ve vücudun sıkı olduğu için dedi.
Büyük şans canım ne güzel ama cidden nasıl bir anda arttı onu bende anlamadım :))
Sen yavaş yavaş farkı hissediyorsundur ama değil mi

KıZLar şimdi biraz başınızı ağrıtacağım 🙈
Spor listesi tutuyorum ya bana öyle geliyor ki kendi kendime oyalanıyorum bunu gerçekten takip eden liste ile motive olan var mı ? Bu listenin amacı kendi içimizde spor yarışı yapmaktı ama öyle ilerlemiyor bir hırs yok bu konuda içimizde :/ kendi kendime isim ekliyorum sonra bakıyorm hiç sporu yok gerisin geri siliyorum falan telefondan minicik excell çok sıkıcı :)) sözüm şu ki cidden verimli olmuyorsa yapmayalım ? Oluyorsa 100 kişi de olsak yaparım hiç sorun değil .devam edelim derseniz birebir spor yapacağım listede olayım diyenleri tutmak istiyorum ? Siz ne dersiniz

yapalım diyorum🙈 beni motive ediyordun ne güzl emniscim yaa bu haftam verimsiz geçti ama yeni haftaya bomba gibi sporla başlamak iatiyorum.👍🏻

Yani benim ideal kilom 48 ama tövbe inemem ben o kiloya en iyisi sporla kas yapmak başka çare kalmadı senin ideal kilom kaç
59.78 :)) burada ki hedefimde 60 zaten.
Kas yapmamız şart canım yoksa diyeti azıcık boşladı mı kilo geri geliyor. Ben sağlık sorunu hariç herkesin yapabileceğine inanıyorm ama takım inanmıyor :))) sadece aç kalarak yürümüyor bu gemi

Hayırlı akşamlar arkadaşlar bugünkü menüm
Sabah 11.00 bolpeynirli omlet 1 yumurta ile 1.5 dilim tam buğday ekmeği
Ara yok
Ögle 16.00 1 kase yoğurt içinde maydonoz kırmızı biber ve baharatlarla
Akşam 19.00 tavuk haşladım tam saatinde yemeği düşünuyorum yanında bol yağsız salata ile birlikte
Ara 1 elma 10.00 gibi falan yerim
Bugün 3mil leslie yaptım toplam 40dk sürdü şimdi yemekten önce 20 dk karın yağlarım için mekik falan yapicam cümleten bol eksili bir hafta olması dileği ile inşallah 😘😘😘
110 spor puanı no kiloya gitti 😂 emeğine sağlık
Menün ayrıca çok iyi canım 👍

Kilo gibi sp
KıZLar şimdi biraz başınızı ağrıtacağım 🙈
Spor listesi tutuyorum ya bana öyle geliyor ki kendi kendime oyalanıyorum bunu gerçekten takip eden liste ile motive olan var mı ? Bu listenin amacı kendi içimizde spor yarışı yapmaktı ama öyle ilerlemiyor bir hırs yok bu konuda içimizde :/ kendi kendime isim ekliyorum sonra bakıyorm hiç sporu yok gerisin geri siliyorum falan telefondan minicik excell çok sıkıcı :)) sözüm şu ki cidden verimli olmuyorsa yapmayalım ? Oluyorsa 100 kişi de olsak yaparım hiç sorun değil .devam edelim derseniz birebir spor yapacağım listede olayım diyenleri tutmak istiyorum ? Siz ne dersiniz
Kilo gibi spor içinde hedef koyalım bence rekabet olur

Bugün kü menüm
Sabah 2 kayısı yedim günün geriye kalanını acıkdıkça kara buğday yiyerek ve kefir içerek geçirdim.
2 fincan bitki çayı
2 tane soda içtim
45+30 hafif tempoda yürüyüş yaptım
Ben kaçırdım snin karabuğday diyetini :)
Sağlıklı oluyor mu böyle acaba canım var mı bilgin yoksa kısa süreli detoks amaçlı mı yapıyorsun

59.78 :)) burada ki hedefimde 60 zaten.
Kas yapmamız şart canım yoksa diyeti azıcık boşladı mı kilo geri geliyor. Ben sağlık sorunu hariç herkesin yapabileceğine inanıyorm ama takım inanmıyor :))) sadece aç kalarak yürümüyor bu gemi
Aynen öyle ben kadınlar için egzersiz indirdim telefonuma başladım yatmadan yapar yazarım

Kilo gibi sp

Kilo gibi spor içinde hedef koyalım bence rekabet olur
Hmmm bak iyi fikir valla
Puan olarak mı koyalım yoksa haftanın 3 günü 4 günü spor yapacağım diyerek. Mi
Ya ekibide bunaltmak istemiyorum :)) ona hedef buna hedef ama ipleri sıkı tutmadan da kilo veremiyoruz galiba :))

Detoks tarzında bir diyet 14 günden fazla yapılmıyor. Ben 7 gün tam yapacağım. Sonra iki gün kara buğday yiyip bir öğün normal yemek yiyerek devam edeceğim. Ilk defa yapıyorum bu diyeti sonuçlarını bende net olarak bilmiyorum. Bugün 4. Günümdü 1.700 gr eksideyim. Sonucu çok merak ediyorum bozmadan devam ediyorum.sonuclari paylaşırım sizlerle

Büyük şans canım ne güzel ama cidden nasıl bir anda arttı onu bende anlamadım :))
Sen yavaş yavaş farkı hissediyorsundur ama değil mi

görüntü olarak kesinlikle toparlandım. Zaten karından 3 kalçadan 2 cm inceldim. Ancak kas olayını yazın yaptığım reformer pilates e bağlıyorum. Söylemiştim ya deli gibi ağrıdan soldan sağa dönemiyordum geceleri. Asla uyuyamıyordum. 2 ay böyle devam etti. Sonunda dayanamayıp bıraktım. Ama kas kütlem arttı eminim. Karnım baklava olmuştu😂

Hmmm bak iyi fikir valla
Ya ekibide bunaltmak istemiyorum :)) ona hedef buna hedef ama ipleri sıkı tutmadan da kilo veremiyoruz galiba :))
Mesela ben günlük 1 saat yürüyüş yapacağıma söz veriyorum 🤗🤗

Hmmm bak iyi fikir valla

sen görev verince psikolojik açıdan daha iyi geliyor daha iyi yapıyoruz bence

Mesela ben günlük 1 saat yürüyüş yapacağıma söz veriyorum 🤗🤗
1 saat hafif tempolu yürüyüş yaklaşık 250 kalori harcatiyor. Haftalık 1750 kalori açığa çıkar. Zaten normal kalori ihtiyatınızdan 7000 kalori eksik alırsanız hafta 1 kilo yapar. 1 saatlik yürüyüşle haftalık 7000 kalori eksik alamazsanız bu yürüyüş onu kamufle eder.

Back
X