Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benden bu kadar;)

Eklentiler

• Aaa0.webp
    Aaa0.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 19
Cuma menü
Sabah 8.00
1 su bard yoğurt
2 yemek kaşığı yulaf ezmesi
1 küçük muz

Öğlen 12.30
2 dilim tam buğday ve yağsız peynir ile tost
tost
1 bardak ayran

Ara 15.00
2 kuru kayısı

Akşam 18.30
Izgara balık
Salata

2 litre su
2 yeşil çay
Maalesef spor yok.

Kozlar komşuda misagirlikteudim. Geç geldim.
Geçmişi okudum ama alıntılayamadım. Yarın hepsini cevaplayacağom inşallah.

Bu gün menüm
Sabah:1 adet haşlanmış yumurta /beyaz peynir/domates salata/1 dilim helva (ödül şeysi 😁 ) şekersiz çay 1 dilim ekmek
Öğle:3 kaşık bulgur/ypğurt ile
Akşam:1 porsiypn balık /bol salata
Ara:yeşil elma
Menü gayet güzel arkadaşım bu hafta zorlu olacak :)

Cuma menü
Sabah 8.00
1 su bard yoğurt
1 küçük muz

Öğlen 12.30
tost
1 bardak ayran

Ara 15.00
2 kuru kayısı

Akşam 18.30
Izgara balık
Salata

2 litre su
2 yeşil çay
Maalesef spor yok.
Harika bi menü 😍 ben tostcuyum ama baktım ki tost yediğim zaman 1dilim fazladan ekmek gidiyor yumurta ile değiştirdim haftaya cuma günü hedefime ulaşırsam şöylebir güzel tost yicem ödül olarak 🙈🙈

aleti daha yeni. Yeniyerine geçti herşeyi sıfır pek aanmıyorum sıkıntı olacağını. Arıza bende bence :))))))
O zaman su icmene bagli olabilir balpamukcum. Alet iletkenligini olctugu icin olcumden once cok su icersen kas oranin yuksek cikiyomus, tam tersi az icersen de yag oranin. Dogru olcum icin bi gun once iyi su icin ama olcumden once pek icmeyin diyolar. Youtube'da bi cocuk var makinayi kandirma deneyi yapiyo, alet %4 falan farkli sonuc veriyo su icmeden once ve su ictikten sonra. Aklinda bulunsun:)

görüntü olarak kesinlikle toparlandım. Zaten karından 3 kalçadan 2 cm inceldim. Ancak kas olayını yazın yaptığım reformer pilates e bağlıyorum. Söylemiştim ya deli gibi ağrıdan soldan sağa dönemiyordum geceleri. Asla uyuyamıyordum. 2 ay böyle devam etti. Sonunda dayanamayıp bıraktım. Ama kas kütlem arttı eminim. Karnım baklava olmuştu😂
Bende gitmeyi düşünüyorum reformera ama biraZ daha kilo verince:) her yapan çok memnun 2 ayda neden ağrıların geçmedi ama orası ilginç hiç o kadar uzun süre ağrı çekeni duymadım :)

O zaman su icmene bagli olabilir balpamukcum. Alet iletkenligini olctugu icin olcumden once cok su icersen kas oranin yuksek cikiyomus, tam tersi az icersen de yag oranin. Dogru olcum icin bi gun once iyi su icin ama olcumden once pek icmeyin diyolar. Youtube'da bi cocuk var makinayi kandirma deneyi yapiyo, alet %4 falan farkli sonuc veriyo su icmeden once ve su ictikten sonra. Aklinda bulunsun:)
Aaaa bende fos kilo olarak göstermesin diye ölçüm yapılana kadar hiç su içmemiştimm😂

Cuma menü
Sabah 8.00
1 su bard yoğurt
1 küçük muz

Öğlen 12.30
tost
1 bardak ayran

Ara 15.00
2 kuru kayısı

Akşam 18.30
Izgara balık
Salata

2 litre su
2 yeşil çay
Maalesef spor yok.
Sbah ki 1 Su bardağı yoğurt fazla gibi canıım diyetisyenler yulaf için 3 yemek kaşığı yoğurt anca veriyorlar diye biliyorum

Sbah ki 1 Su bardağı yoğurt fazla gibi canıım diyetisyenler yulaf için 3 yemek kaşığı yoğurt anca veriyorlar diye biliyorum
Bana diyetisyen bi su bardağı vermişti ama neye göre veriyo onu bilmiyorum pek
pawlover pawlover canım günaydın heyecanını hissediyorum herşey yolunda gidecek Allah'ın izniyle sen rahat ve mutlu olmaya bak :KK200:
Günaydıın heyecandan uyuyamadım tüm gece dön dön durdum 🙈 inşallah öyle olur Allah razı olsuuun 😘💜

Back
X