Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Harika bi menü 😍 ben tostcuyum ama baktım ki tost yediğim zaman 1dilim fazladan ekmek gidiyor yumurta ile değiştirdim haftaya cuma günü hedefime ulaşırsam şöylebir güzel tost yicem ödül olarak 🙈🙈
Okulda çok alternatifim olmuyor.
Bir de nöbetçi olduğum için koridorda oluyorum sürekli. Çocukların önünde en uygunu tost oluyor. Fiks cuma menü öğlen tosttur. Ama kendim yapıyorum. Yağ yok. Yağsız peynirle yapıyorum. En hafif tutmaya çalışıyorum.
 
Cuma menü
Sabah 8.00
1 su bard yoğurt
2 yemek kaşığı yulaf ezmesi
1 küçük muz

Öğlen 12.30
2 dilim tam buğday ve yağsız peynir ile tost
tost
1 bardak ayran

Ara 15.00
2 kuru kayısı

Akşam 18.30
Izgara balık
Salata

2 litre su
2 yeşil çay
Maalesef spor yok.

Tam olması gerektiği gibi bir menü olmuş. Diyetisyenin bana verdiği gibi.😃 Sen de diyetisyene mi gidiyorsun yoksa kendi kendine mi böyle bir beslenme uyguluyorsun?
 
O zaman su icmene bagli olabilir balpamukcum. Alet iletkenligini olctugu icin olcumden once cok su icersen kas oranin yuksek cikiyomus, tam tersi az icersen de yag oranin. Dogru olcum icin bi gun once iyi su icin ama olcumden once pek icmeyin diyolar. Youtube'da bi cocuk var makinayi kandirma deneyi yapiyo, alet %4 falan farkli sonuc veriyo su icmeden once ve su ictikten sonra. Aklinda bulunsun:)

Evet kremsokolacım ama ölçüme aç ve susuz gidiyoruz zaten. Acaba gece su içtiysem falan o da etkiler mi ki? Gece 3-4 gibi kalkıp su içmiş olabilirim ancak ölçüm sabah saat 11.00’da yapıldı yani 6-7 saat geçmiş. Etkisi olacağını pek sanmıyorum. Ama su oranım da geçen seferkine göre yüksekti gerçekten. Bir de 2 günlük regldim. Belki onun da etkisi vardır. Bilemedim. :)
 
Bende gitmeyi düşünüyorum reformera ama biraZ daha kilo verince:) her yapan çok memnun 2 ayda neden ağrıların geçmedi ama orası ilginç hiç o kadar uzun süre ağrı çekeni duymadım :)

valla çok sert çalıştım😃 Birde vücudum esnek, en zor hareketleri bile iyi yapabiliyorum diye hoca beni zorladıkça zorladı. Yapabildiğin için bunları yaptırıyorum sana herkes bu kadar kısa sürede yapamaz ama sen disiplinlisin yapabilirsin diyordu. Yapabiliyordum evet çokda iyi gözle görülür karın kaslarım olmuştu yazın göbeğim açık gezdim valla😂😂😂 Ama işte bi yorgunluk olmaya başladı belli süre sonra kaldıramadım sanki. Vücudum da alışmıştı 2 gün pilates yapmayınca yapmak istiyordum kaslar çalışmak istiyordu sürekli. Belki ideal kiloma inince yeniden giderim çünkü ideal kiloda değilken o kadar kasa yönelmek doğru gelmiyor bana. Yazın 64 kiloydum gerçi😬
 
Bana diyetisyen bi su bardağı vermişti ama neye göre veriyo onu bilmiyorum pek

Günaydıın heyecandan uyuyamadım tüm gece dön dön durdum 🙈 inşallah öyle olur Allah razı olsuuun 😘💜

Hadi hayırlısı @pawlovercım duamız seninle. Güzel haberler olsunama herşeyden önce hakkında hayırlısı ve sağlık tabii... Heyecanını paylaşıyorum ve hissediyorum.🙏🏻
 
Aynen canım dediğin gibi oldu valla.. bu hafta çünkü özel hiç birşey yapmadım bende şaşkınım kendimi paralamadan gittiğine :)
38 bedene düştüm ama her 38 değil :) kalıbı geniş olan 38 😂😂 şimdiliu beklemedeyim kendime yeni birşey almıyorum eski 38 40 larla idare ediyorm :))
Daha vermeye devam edeceğin için almamak en iyisi canım. İstediğin kiloya in orada sabit kal ondan sonra dilediğin gibi alış veriş yaparsın..
 
Back
X