Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ailede varsa da benim haberim yok ben kesinlikle uydurdum :) ama bizim ailenin yarısı sağlıkçı olduğundan, baba tarafımızda da kalp damar sorunları genetik olduğundan kuzenler falan bol bol aspirin kullanır. Hatta kararsız kalmıştım kullansam mı kullanmasam mı diye kuzenimin birisi aman ne düşünüyorsun ben bir senedir içiyorum aspirin dedi kopmuştum :KK66: kafamıza göre ilaç kullanmakta ailece ekolüz sanırım..
Süpersiniz 😂 coraspin genel anlamda evet bişey yapmaz da acil bi ameliyat falan çıkarsa sıkıntı çıkarabilir sanırım
pawlover pawlover hayırlı olsun artık beklemedesin sanırım dualarımız seninle 🙏

Tüp bebek muhabbetleri dönmüş hiç anlamadığım için yorum yapamadım. Menümü yazıp kaçayım

Sabah menemen, avokado/domates/ceviz salatası
Ara 1 mandalina
Akşam 2 yk somunlu kremalı makarna, bol salata, 1 dilim ekmek
Ara 1 portakal

Su az Spor yok:KK43:

Her akşam buraya yazarken az su içtiğimi farkediyorum gidip su içeyim.
Evet beklemeler başladı bakalım, teşekkür ederimm 💜
Benide ayağımdan arı soktu 🙄
Ve tam bir hafta önce evde uçarken gördüğüm havluyla balkona attığım arı 😬 yere düşmüştü uçamıyordu bile doğru düzgün aman dedim zaten öleceksin ecelin benden olmasın gitti bir hafta sonra beni soktu ve öldü resmen hainlik 😂
Yaa ne kinci bi arıymış geçmiş olsun 😘

Sağol canım sadede şişlik ve o bölgede hafif ağrı var .
Zaten bugün tam acıların kadınıyım dudağmda fena bir uçuk var zonkluyor. İncinen ayağım zaten ağrıya devam,arı soktu + geçen gün bir anda 150 squat yapınca üst bacakta yine hamlık ağrısı var 😬😂 ben bu hamlık olayını çözemedim 1 2 hafta aynı hareketi yapma sil baştan hamlık ağrısı oluyor 🤷kaç ay oldu spor yapalı yazdan beri devam ediyorum ama bitmed bu kas ağrıları ben yanlış birşey yapıyorum kesin 🙄
Neyse bunları yaparken de bisikletteyim bir sorun o kadar ağrın var niye spor ahhh ahh sormayın 🙈🙈🙈
Hala hamlık kalır mı ya.. daha önde çalıştırmadığın kaslar çalışırsa ağrı olur gibi geliyor ama squatta çalışan kaslar da bir kaç haftada unutacak değil ya yaptıklarını.. enteresan gerçekten.. Ben şu ara fazla squat yapmıyorum, toplasan günde 2-3 dakika ancak yapıyorumdur. Çünkü diz kapaklarım ağrımaya başlıyor ben de çabuk bırakıyorum. Muhtemelen ısınmadan yaptığım için oluyor.. ama her gün 20 dakika kol çalışmaya başladım artık. Şimdilik pilates bandı ile başladım. Ağırlık ve çember ile devam edeceğim bakalım. Bu kollar düzelmeli artık :)

Misafirlikte olduğum için geç oldu 🙏🏼
Sabah:kaşarlı kepekli tost çay
Öğle:köfte 5 adet 2 dilim ekmek salata
Akşam:çorba 1 kase salata içli köfte
Ara:meyve tabağı (yarım elma,yarım greyfurt)
Akşamki içli köfte sayısını yazmamışsın canım. Bir de haşlama mı kızartma mıydı?

Günaydın kızlar
Herkese iyi pazarlar.. bu akşam dışarıda yemek yiyeceğim. Ne yiyeceğim konusunda en ufak bir fikrim yok ama abartmamaya çalışacağım :) Öncesinde ve sonrasında hava durumuna göre uzun bir yürüyüş planlayabiliriz.. eğer yatakta yuvarlanmaktan vazgeçersem ip atlatabilirim ama hiçççç kalkasım yok nedense

Benide ayağımdan arı soktu 🙄
Ve tam bir hafta önce evde uçarken gördüğüm havluyla balkona attığım arı 😬 yere düşmüştü uçamıyordu bile doğru düzgün aman dedim zaten öleceksin ecelin benden olmasın gitti bir hafta sonra beni soktu ve öldü resmen hainlik 😂

Gecmis olsun canim. Ne hain arıymış. Iyiki cocugu sokmamis.

Sağol canım sadede şişlik ve o bölgede hafif ağrı var .
Zaten bugün tam acıların kadınıyım dudağmda fena bir uçuk var zonkluyor. İncinen ayağım zaten ağrıya devam,arı soktu + geçen gün bir anda 150 squat yapınca üst bacakta yine hamlık ağrısı var 😬😂 ben bu hamlık olayını çözemedim 1 2 hafta aynı hareketi yapma sil baştan hamlık ağrısı oluyor 🤷kaç ay oldu spor yapalı yazdan beri devam ediyorum ama bitmed bu kas ağrıları ben yanlış birşey yapıyorum kesin 🙄
Neyse bunları yaparken de bisikletteyim bir sorun o kadar ağrın var niye spor ahhh ahh sormayın 🙈🙈🙈
Spora başlamadan önce ısınma bitirdikten sonra da esneme hareketlerini ihmal etmeyin. Ağrılar daha minimuma iniyor

Hala hamlık kalır mı ya.. daha önde çalıştırmadığın kaslar çalışırsa ağrı olur gibi geliyor ama squatta çalışan kaslar da bir kaç haftada unutacak değil ya yaptıklarını.. enteresan gerçekten.. Ben şu ara fazla squat yapmıyorum, toplasan günde 2-3 dakika ancak yapıyorumdur. Çünkü diz kapaklarım ağrımaya başlıyor ben de çabuk bırakıyorum. Muhtemelen ısınmadan yaptığım için oluyor.. ama her gün 20 dakika kol çalışmaya başladım artık. Şimdilik pilates bandı ile başladım. Ağırlık ve çember ile devam edeceğim bakalım. Bu kollar düzelmeli artık :)
Evet bende pilates bandı alacağım aklımda şimdilik dambıllarla çalışıyorum kol ama çok değil haftada 2 faln zaman kalmıuor ona gün içinde de emre oyuncak niyetine almasın diye saklıyorum:)

Spora başlamadan önce ısınma bitirdikten sonra da esneme hareketlerini ihmal etmeyin. Ağrılar daha minimuma iniyor
Isınma şöyle oluyor spora önce bisikletle başlıyorum min 1 saat içinde su gibi terliyorum zaten sonra diğer hareketlere geçiyorm ammaa esneme yapmıyorım ki dediğin doğru esneme olursa ağrı az olur hep gece yaptığım için onada vakit ayırmak zor geliyor o an işte :/

Isınma şöyle oluyor spora önce bisikletle başlıyorum min 1 saat içinde su gibi terliyorum zaten sonra diğer hareketlere geçiyorm ammaa esneme yapmıyorım ki dediğin doğru esneme olursa ağrı az olur hep gece yaptığım için onada vakit ayırmak zor geliyor o an işte :/
Youtube da var maksimum beş dakika esneme hareketi bi kaç bakıp yapınca ezberliyorsun zaten spordan sonra rahatlatıyor baya

Arkadaşlar bugün zor bir gün geçirdim hemde baya stresli evde değildim misafirlikteydim şimdi geldim bugün kü menüm
Sabah 10.00 1 adet omlet ve 1 dilim tam buğday ekmeği
Öğle 15.00 4 adet beyaz lahana dolması
Akşam 17.30 1 yemek kaşığı pilav 2 yemek kaşığı kurufasulye susuz 5 adet beyaz lahana dolması küçüklerinden
Yatmadan biraz kuruyemiş ve meyve yerim kendimi çok aç bırakıyorum muhakkak yarın bi düzene giricem hayırlı akşamlar
Su 3 bardak falan sanırım
Spor yatmadan yapabilirsem yazarım

Arkadaşlar bugün zor bir gün geçirdim hemde baya stresli evde değildim misafirlikteydim şimdi geldim bugün kü menüm
Sabah 10.00 1 adet omlet ve 1 dilim tam buğday ekmeği
Öğle 15.00 4 adet beyaz lahana dolması
Akşam 17.30 1 yemek kaşığı pilav 2 yemek kaşığı kurufasulye susuz 5 adet beyaz lahana dolması küçüklerinden
Yatmadan biraz kuruyemiş ve meyve yerim kendimi çok aç bırakıyorum muhakkak yarın bi düzene giricem hayırlı akşamlar
Su 3 bardak falan sanırım
Spor yatmadan yapabilirsem yazarım
Hayırlı akşamlar canım umarım günün bundan sonrası daha rahat geçer senin için
Menün az değil ama dedğin gibi saatleri faln düzensiz geldi banada misafirlikteyken normal tabi böyle şeyler oluyor :) kendini çok yorgun hissetmezsen spor strese çok iyi gelir ter atınca rahatlarsın :)

Hayırlı akşamlar canım umarım günün bundan sonrası daha rahat geçer senin için
Menün az değil ama dedğin gibi saatleri faln düzensiz geldi banada misafirlikteyken normal tabi böyle şeyler oluyor :) kendini çok yorgun hissetmezsen spor strese çok iyi gelir ter atınca rahatlarsın :)
Öylemi ben bilmiyordum şimdi kalkıp şu canımın sıkkınlığı geçene kadar terleyim o zaman 😊😊

Back
X