Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İnsülin direnci başlayana kadar ben öyleydim. Hayatım boyunca iyi beslenmedim ama üniversiteye kadar hiç kilolu olmadım. Okul bittiğinde şişkoydum ve diyete başladım bir daha da iflah olmadım :)
Zaten bir kere diyetlere başladın mı metabolizma artık hiç eskisi gibi olmuyor ben ilk diyetime orta okulda başlamıştım 60 kiloydum 🙈🙈 ondan sonra hep diyet yaptım hep kontrol :/
Lisede yine 60 larda gezindim üniye 65 ile başladım 58 ile bitirdim yani ben hep balık etli ve kiloluydum 😣😣😣😣

8BF6FB7C-65A9-4C0D-8725-4C1E6873B9FA.webpKilo bildirimi
cuma 56.3
Pazartesi 56
Fark 0.300 gr 😁🤪🤪

Arkadaşlar bugün zor bir gün geçirdim hemde baya stresli evde değildim misafirlikteydim şimdi geldim bugün kü menüm
Sabah 10.00 1 adet omlet ve 1 dilim tam buğday ekmeği
Öğle 15.00 4 adet beyaz lahana dolması
Akşam 17.30 1 yemek kaşığı pilav 2 yemek kaşığı kurufasulye susuz 5 adet beyaz lahana dolması küçüklerinden
Yatmadan biraz kuruyemiş ve meyve yerim kendimi çok aç bırakıyorum muhakkak yarın bi düzene giricem hayırlı akşamlar
Su 3 bardak falan sanırım
Spor yatmadan yapabilirsem yazarım

Kuzu gün boyu dolma yemissin. Daha doyurucu sebze protein eklesenmi.bu aeada su cok cok az

Çok iyi tebrik ederim 👍👍👏👏👏

Teşekkür ederim. .
Zaten bir kere diyetlere başladın mı metabolizma artık hiç eskisi gibi olmuyor ben ilk diyetime orta okulda başlamıştım 60 kiloydum 🙈🙈 ondan sonra hep diyet yaptım hep kontrol :/
Lisede yine 60 larda gezindim üniye 65 ile başladım 58 ile bitirdim yani ben hep balık etli ve kiloluydum 😣😣😣😣

Ay canım aynı.
Bende yıllarca diyet yaptım.
Hiç zayıf olamadım.
Hep balık etli bir hatun oldum.
Bir tek üniversitede zayıftım. Çok severdim kendimi.
Ama bu sefer de azimliyim. İnşallah vereceğim.
Yaza fıstık gibi hatun olacağım.

Eki Görüntüle 2565602 Kilo bildirimi
cuma 56.3
Pazartesi 56
Fark 0.300 gr 😁🤪🤪
Tebrikler canım.
Bende tartıda çekip paylaşayım artık.
Becerebilrsrm.

Gunaydin mutlu sabahlar cok sükür pazartesi geldi.başımın agrisida gecti. Bu aradaaaaaaa
Cuma tarti 92.00kg
Pazartesi 91.20kg -800gr :halay:@emnis
Süper bir eksi Tebrikler.

Leyli ya sen bu işi biliyorsun oğlan bana bakmadan çekti gitti sınıfa 🙈🙈🙈😂😂😂 daha çok beni ayırmak için uğraştılar 😂😂😂
Leyl-i-fer Leyl-i-fer
İyi olmuş canım. Yoks senn aklın kalırdı.
Böyle en azından ağlıyor mu mutsuz mu diye düşünmüyorsun. Kafan rahat.

Teşekkür ederim. .

Ay canım aynı.
Bende yıllarca diyet yaptım.
Hiç zayıf olamadım.
Hep balık etli bir hatun oldum.
Bir tek üniversitede zayıftım. Çok severdim kendimi.
Ama bu sefer de azimliyim. İnşallah vereceğim.
Yaza fıstık gibi hatun olacağım.

Tebrikler canım.
Bende tartıda çekip paylaşayım artık.
Becerebilrsrm.

Süper bir eksi Tebrikler.

İyi olmuş canım. Yoks senn aklın kalırdı.
Böyle en azından ağlıyor mu mutsuz mu diye düşünmüyorsun. Kafan rahat.

Tesekkurler canim.insallah böyle devam eder

Leyli ya sen bu işi biliyorsun oğlan bana bakmadan çekti gitti sınıfa 🙈🙈🙈😂😂😂 daha çok beni ayırmak için uğraştılar 😂😂😂
Leyl-i-fer Leyl-i-fer

Daha dur bir zaman sonra eve gelmek istemicek ne çabuk zaman gecti diyecek hatta hafta sonu oturup okula gidemiyorum diye aglayacak. :rolleyes:

İnsülin direnci başlayana kadar ben öyleydim. Hayatım boyunca iyi beslenmedim ama üniversiteye kadar hiç kilolu olmadım. Okul bittiğinde şişkoydum ve diyete başladım bir daha da iflah olmadım :)
Eskiden ben de öyleydim ya, hipofiz bezi adenomumdan sonra bozuldu tüm sihir 😄

Ben hepsini seviyorum ne etcez,bu haftada hep kızartma oldu
Sorun sende değil bende, seviyorum ama ayrılmamız lazım dicez 😂😂
Coraspin in tup bebek hazırlığında bi faydasimi var anlamadim
Kan pıhtılaşma sorunu olanlarda kullanılıyo genelde, düşüklere ve kalp durmasına neden olabiliyo onun önüne geçmek için
kızlar işyerinde yangın çıktı binaya ialmadılar verilmiş sadakamız varmış çok üşüdük eve geldim geçmişi okuyunca yazarım
Başkentte DSİ Genel Müdürlüğü binasında korkutan yangın burada haber müsait olunca yazarım
Çok geçmiş olsun kaptanım

Tabiki hemen toparlıyoruz ama hafta sonu dikkat etsek toparlamaya harcayacağınız enerjiyi dahada eksi gelmeye harcarız
Ve sanada günaydınnn :)😍😍
Ben zevkten degil sinirden kendimi mutfaga atiyorum hem yapiyorum hem yiyorum,ben bu es ailesinden ve yaşlandıkça cekemedihim esimle ilgili anıları mi yazsam bi kitap basarım herhalde.

Back
X