Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

3.gün embriyosuydu degilmi.ozaman daha 3 gün daha bekleniyor diye okumustum
3, gün embriyosu için 6-7 gün test için erken olur.. 5. Gün embriyoları için o tarihlerde çıkıyor ama Silik çıktığı için bu defa da koyulaşacak mı stresine giriyor insanlar :)

Rahatım diyorum ama değilim galiba tuhaf tuhaf rüyalar görüyorum 😄 ama işin tuhaf yanı uykumda yok uyuyamıyorum gece 4te kalktım kabak çekirdeği çitledim 😝 eşim sen kafayı yemişsin diyip duruyo😄
Belki de zaman ilerledikçe stres yapıyorsun canım.. bunlar normal şeyler.. zaten haftaya sonuç belli olacak.. hatta su an olacak şey içinde şekillenmekte :)

Bizdeki yeme kapasitesi kimde var acaba.. alakasız şeyleri üst üste yemekte uzmanız bence.. sanki midemiz çöplük.. hani bir şey yerken tabağı ile oynayan böyle kırk kere düşünenler var ya hastayım onlara :)

Benim esimin arkadasinin esi var resmen kiz tabagiyla oynuyor.47kg :rolleyes: üniversitedeyken 38kg ya düşmüş stresten. Bende stres yaptikca sisiyorum

Benim esimin arkadasinin esi var resmen kiz tabagiyla oynuyor.47kg :rolleyes: üniversitedeyken 38kg ya düşmüş stresten. Bende stres yaptikca sisiyorum
Ay bir de stresten zayıflayanlara hastayım. Ben stresli olunca dolabın önüme masa atasın geliyor.. git gel zor olmasın diye :)

Selam kızlar herkes iyidir inş bugün yazamadım emre bütün enerjimi alıyor :))
Ama bugün çok daha iyiydik okulda hatta öğretmenlerini öptü sarıldı ayrıldı bizim için büyük gelişme zaten onlara güvendi mi iş bitecek.7 de spora gideceğim az kalori yakayım yoksa yarın nanayy gülüm nanay 😖😖

Selam kızlar herkes iyidir inş bugün yazamadım emre bütün enerjimi alıyor :))
Ama bugün çok daha iyiydik okulda hatta öğretmenlerini öptü sarıldı ayrıldı bizim için büyük gelişme zaten onlara güvendi mi iş bitecek.7 de spora gideceğim az kalori yakayım yoksa yarın nanayy gülüm nanay 😖😖
Her geçen gün biraz daha alışıyor ne güzel canım.. sen de git sporunu yap kalorini yak. Ben de yürüyüş yaptım böyle mi bıraksam ip mi atlasam üstüne diye papatya falı bakıyorum :)

Belki de zaman ilerledikçe stres yapıyorsun canım.. bunlar normal şeyler.. zaten haftaya sonuç belli olacak.. hatta su an olacak şey içinde şekillenmekte :)
Bilmiyorum ki aslında değilim diyorum ama kendimi kandırıyorum galiba 😄 yanıma yaklaşanı yakarım modundayım 😂 tuttu gibi hissediyorum ama inşallah yanılmıyorumdur 😍

Bilmiyorum ki aslında değilim diyorum ama kendimi kandırıyorum galiba 😄 yanıma yaklaşanı yakarım modundayım 😂 tuttu gibi hissediyorum ama inşallah yanılmıyorumdur 😍
Yaaaa inşş
Bende hamile kalınca belirti olmadan hissetmiştim hatta doktora reglim gecikti demştm ama gecikme bile daha olmamıştı 😂 kandırdım 🙈

Kadınlar kulübünde en güzel temizliği ben yaparım diyorsanız yarışmamıza bekliyoruz.
Yeni kategori çocuk odası. Katılmak isterseniz linke tıklayıp bilgi alabilirsiniz 🤗

Back
X