Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geçen cuma 91,5 gördüm tartıda. Vallahi utandım yazamadım buraya. Çoğu ödemmiş çok şükür. Zaten hastalık döneminde bişey de yemedim nasıl böyle oldum diyordum. Demek ödemmiş. Bu arada sende iyi vermişsin kuzum. Tebrik ederim❤
Insan rejim psikolojisine girince nefsine hakim olmak çok daha kolay oluyor. Herşey kafada bitiyor. Kafayı yemezsek zayıflayacağız inşallah hep birlikte. Bol eksilerin olsun. Kararlı ve istikrarlı ol canım . En önemlisi de provokasyonlara gelme ye ye bisey olmaz diyenleri düşmanın belle 😀

Canım çok sevindim yeni yuvanızda hep mutlu olun inş genelde insanlarr taşındıklarında hemen eve ısınamazlar yabancı evi gibi gelir ama size öyle olmamış ne güzel ❤ yerleşmesinde de aceleye gerek yok keyfine göre yavaş yavaş yaparsın ne olacak hiç yorma kendini işin zoru bitmiş :) güle güle oturun tekrardan 😍
Ben de öyle olacağını sanıyordum canım çünkü bazen ciddi takıntılı olabiliyorum ama öyle olmadı hemen alıştım ve sevdim.. mutfakta ufak tefek sıkıntılar var onun haricinde bence bu eve taşınmak en doğru karardı bizim için.

Evet bende öyle biliyorum tesadüf mü yoksa prosedür mü böyle işliyor bilmiyorm . Bende sezeryan oldum öncesi sonrası çok rahattım valla 😂
Sezeryan sonuçta bir ameliyat sonrasında rahat olman ne güzel.. ben doğum yapmadım ama miyom ameliyatından sonra doktor sezeryan da böyle olacak sadece şu an bebek yok demişti :) benim de rahat geçti ama kendimi ameliyatlardan sonra ciddi korurum.. iş yapmam zaten ama yarısı dolu 5 lt su şişesini bile kaldırmıyordum. Kardeşimle kavga ediyorduk sürekli :) beni doktora şikayet ediyordu bunun nazı ameliyatından zor diye. Ben de söyleneceksen gideyim babam baksın diyordum :)

Ben de öyle olacağını sanıyordum canım çünkü bazen ciddi takıntılı olabiliyorum ama öyle olmadı hemen alıştım ve sevdim.. mutfakta ufak tefek sıkıntılar var onun haricinde bence bu eve taşınmak en doğru karardı bizim için.
Hayırlı olsun canım.
Güle güle sağlıklı mutlu huzurlu oturun.

Koşu bandımı alamadık henüz.. çünkü bulunduğu odadan çıkmadı sökmek için alet çantamızı da o karışıklıkta bulamadık. Başka bir gün alacağız.. ipim, ağırlıklar pilates bandı ve çemberi acaba nerede :)
Dün akşam ağır ve fazla yedim beni öyle rahatsız etti ki spor aleti olsa her şeyi bırakıp yapardım herhalde. Su içmiyorum spor yapmıyorum ekmek arası bir şeyler gömüyorum, ayak üstü çerez çikolata vs yiyorum. Tartıya çıkmaya korkuyorum :)

Günaydin kizlar hayirli cumalar benim tartim pazartesi ile ayni yani 90kg. Gecen cuma 91.40 dı.(91,40/90=1.016)
Cherry Mom Cherry Mom toplight toplight
Günaydın hedef yine tutmadı bu hafta daha makul atacağım.
Geçen cuma 79.6 ydi bugün 78.7
%1.130
Gelelim kiloya
Geçen cuma :. 93.4 kg
Bu hafta : 91.7 kg
Fark : 1.7 kg
Yüzde : % 1.82
toplight toplight
Bende de durumlar böyle kızlar reglimin 2.günü maalesef

***5. Takım 654. Etap***

Leyl-i-fer(74,2/)
emnis ( 69,2/68,7/0,5/%0,72)
bluuee (65,5 ) bildirimde bulunmadı
umutumut82(91,4/90/1,4/%1,53)
yağmurtugba(69,3/)
Bmnxx (93,7/)

Zynpelf(93,4/91,7/1,7/%1,82)baş kilo 93,bşlngç tar.11aralık,hdf kilo 68
Cagrihilal1(79,6/78,7/0,9/%1,13)baş.tar 12 aralık, baş.kilo 82,8,hdf kilo 68

5.Takım Ortalaması:%0

ayvacicegi (53,9/53,6/0,3/%0,56)
617. etapta 50.8 kg ile bildirimsiz izne ayrıldı.
Nurumcan94 (86,8) 636. etapta 85 kg ile izne ayrılan üye
balpamuk (67,7/) 607. etapta 62,8 kg ile izne ayrılan üye
kremsokola (58,3/ )
fancynancy (85,6/85/
)606. etapta 84 kg ile izne ayrıldı
glsmhmt( 56,4/55,7/)başlangıç tarihi 01 Aralık,başlangıç kilosu 56,8 , hedef kilosu 50
dennisgo (66,4
Tebrikler kızlar çok güzel eksiler görmüşsünüz..

toplight toplight

Sporrr listemiz kızlar bu hafta herkes az çok birşeyler yaptı süpersiniz:) veee haftanın spor şampiyonu 1638 puanla C Cagrihilal1 :rapci: :sampiyon::sampiyon::sampiyon: haftanın 1. Grubu yes fittt :sampiyon:
Tebrik ederim herkesi ❤
IMG_20191227_113114.jpg
Screenshot_2019-12-27-11-30-07-103_com.microsoft.office.excel.jpg

Geçmiş olsun canım nasıl oldu oğlun? Umarım rahat bir gece geçirmiştir..
Sağol gece zordu ateş bir de hirilti. Zor olan hırıltı için olan fısfıs a çok ağlıyor direniyor sıkamıyoruz ama sıkınca iyi geliyor. ama gündüz neşeli hareketli yemek de yiyor öyle olunca pazartesine kadar takip dedi doktor.

Ya bu hırıltı bir virüsten galiba değil mi, viral enfeksiyon değil mi? Dün gece içimize şüphe düştü bizim ev 80lerden o dönem evlerinde küf sorunu varmış bizde de mi var acaba diye. Bizim evde nem oranı da fazla en düşük yüzde 60 nem oluyor. 🤔

İçinize sinmesi ne güzel canım çok sevindim ❤️ yeni yıl yeni ev ohh miss :))

Sağol gece zordu ateş bir de hirilti. Zor olan hırıltı için olan fısfıs a çok ağlıyor direniyor sıkamıyoruz ama sıkınca iyi geliyor. ama gündüz neşeli hareketli yemek de yiyor öyle olunca pazartesine kadar takip dedi doktor.

Ya bu hırıltı bir virüsten galiba değil mi, viral enfeksiyon değil mi? Dün gece içimize şüphe düştü bizim ev 80lerden o dönem evlerinde küf sorunu varmış bizde de mi var acaba diye. Bizim evde nem oranı da fazla en düşük yüzde 60 nem oluyor. 🤔
Ayyy canım geçmiş olsun.
Kaç yaşında oğlum.
Etkisi olabilir.
Bizim çocuk doktorumuz evin içinde çamaşır kurutmayın.
Çok zararlı çocuklar için diyordu.
Ben ona çok dikkat ederim bir de bazı çocuklarda akıntı daha çok geriye oluyormuş.
Belki de öğle bir durımdur.

Back
X