Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Olmazsa ben hafta ortasında hatırlatma amaçlı atayım tabloyu bazen insan cidden anlamıyor hafta içinde nekadar ne yaptığını
Ayyy canım benim çok iyi oluyor.
Tabloda az yaptığımı görünce utandım.
Ben normalde boş derslerde çıkıp yürüyordum.
Okulun etrafı müsait.
Bu hafta boş derslerde eve kaçıp iş yaptım.
Ondan da oldu.

Ayyy canım benim çok iyi oluyor.
Tabloda az yaptığımı görünce utandım.
Ben normalde boş derslerde çıkıp yürüyordum.
Okulun etrafı müsait.
Bu hafta boş derslerde eve kaçıp iş yaptım.
Ondan da oldu.
Ay ne güzel bu çaba valla 😍
Benim ablamda bankacı hiç spor yapamıyor garibim bana dün msj atmış tuvalette 500 kere ip atladım 😂😂😂

Hayırlı geceler kızlar ben daha önce de takımınıza girme isteğinde bulunmuştum fakat emzirme dönemimin başlarında olduğum için sütüm kesilir gibi olmuştu ve diyeti bırakmak zorunda kalmıştım. Çocuğum da büyüdü eğer kabul ederseniz aranıza katılmak istiyorum. Çünkü sağlık sorunlarım da ortaya çıktı. Düzenli diyet yapıp kilo vermeliyim.
Merhaba canım hoşgeldin tekrardan
Bugün itibariyle menü ve yapabiliyorsan sporlarını bildirebilirsin :)

Merhaba arkadaşlar benim kilo bildirimim
Geçen Cuma 55.7
Pazartesi 55.5
Bugün Cuma 55.9 yani geçen Cuma’ya göre +200 kabızlık stabil ve reglim başlayacak

Eklentiler

• 53451CD4-4C15-43AC-95FD-0192D6045760.webp
    53451CD4-4C15-43AC-95FD-0192D6045760.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 12
Ay ne güzel bu çaba valla 😍
Benim ablamda bankacı hiç spor yapamıyor garibim bana dün msj atmış tuvalette 500 kere ip atladım 😂😂😂
Süpermiş bu.
İstek oldu mu her şekilde zaman bulunur.
Ben ip atlamaya korkuyorum.
Kilom fazla ya dizlerim zarar görür diye.

Hayırlı olsun canım.
Güle güle sağlıklı mutlu huzurlu oturun.

Teşekkürler canım güzel dileklerin için..

Günaydın sevgili takım çok muhteşem eksiler var herkese tebrikler

Bizim gece zordu şimdi doktordan geldik kilomu daha fazla indireme sanırım çok açım, gece de 3te muz yedim :KK43:

53.6./53.3/0.3/0.56

Umarım bugun daha iyi olur doktor ne dedi peki ? Bence bu şartlarda gayet iyi bir eksi..

toplight toplight

Sporrr listemiz kızlar bu hafta herkes az çok birşeyler yaptı süpersiniz:) veee haftanın spor şampiyonu 1638 puanla C Cagrihilal1 :rapci: :sampiyon::sampiyon::sampiyon: haftanın 1. Grubu yes fittt :sampiyon:
Tebrik ederim herkesi ❤
Eki Görüntüle 2569702 Eki Görüntüle 2569703

Tebrikler C Cagrihilal1 tebrikler yeşil fit..
no kilo olarak biz de biraz hareketlenmeliyiz sanırım bizi ezip geçmişler, hiç gözümüzün yaşına bakmamışlar :)

Sağol gece zordu ateş bir de hirilti. Zor olan hırıltı için olan fısfıs a çok ağlıyor direniyor sıkamıyoruz ama sıkınca iyi geliyor. ama gündüz neşeli hareketli yemek de yiyor öyle olunca pazartesine kadar takip dedi doktor.

Ya bu hırıltı bir virüsten galiba değil mi, viral enfeksiyon değil mi? Dün gece içimize şüphe düştü bizim ev 80lerden o dönem evlerinde küf sorunu varmış bizde de mi var acaba diye. Bizim evde nem oranı da fazla en düşük yüzde 60 nem oluyor. 🤔
Hırıltı konusunda bir fikrim yok ama söylediğin nedenler solunumu etkileyebilir.. fakat doktor hırıltı nedenini söylüyor olması gerekmez mi? Hastalıkta ciğerlere kadar inen bir durum varsa hırıltı oluyor sanırım. Ama çocuk konusunda cidden hiç bir şey bilmiyorum.

İçinize sinmesi ne güzel canım çok sevindim ❤ yeni yıl yeni ev ohh miss :))
Evet canım, yeni yıl, yeni ev, yeni umutlar :)

Merhaba arkadaşlar benim kilo bildirimim
Geçen Cuma 55.7
Pazartesi 55.5
Bugün Cuma 55.9 yani geçen Cuma’ya göre +200 kabızlık stabil ve reglim başlayacak
Canım
Hem kabızlık hem Regl öncesi olman büyük şanssızlık ama bu sorunlar çözülünce de güzel eksi görürsün..

Kilo bildirimi yapayım mı? +,+,+,+ yine başladım kilo değildir ya, bu kadar kilo olmaz kesin ödemdir demeye.. nasıl başarıyorum bilmem ama 1 haftada ciddi +/- görebiliyorum..
bir düzen kuralım böyle olmaz diyeceğim ama bence bu da bahane.. düzen kurana kadar ne yapacağız, almaya devam mı yani.. yılbaşına 65 girme planı iptal 69 girmemeye çalışıyorum :)
Şu an 68.2 yim..:kızgın::skandal: hayır tartının yerinden demek isterdim ama zemin de süper düzgün, resmen kaçacak yerim yok:KK42:

toplight toplight

***5. Takım 654. Etap***

Leyl-i-fer(74,2/)
emnis ( 69,2/68,7/0,5/%0,72)
bluuee (65,5 ) bildirimde bulunmadı
umutumut82(91,4/90/1,4/%1,53)
yağmurtugba(69,3/68,9/0,4/%0,58)
Bmnxx (93,7/)
Zynpelf(93,4/91,7/1,7/%1,82)baş kilo 93,bşlngç tar.11aralık,hdf kilo 68
Cagrihilal1(79,6/78,7/0,9/%1,13)baş.tar 12 aralık, baş.kilo 82,8,hdf kilo 68

5.Takım Ortalaması:%0

ayvacicegi (53,6/53,3)
617. etapta 50.8 kg ile bildirimsiz izne ayrıldı.
Nurumcan94 (86,8) 636. etapta 85 kg ile izne ayrılan üye
balpamuk (67,7/) 607. etapta 62,8 kg ile izne ayrılan üye
kremsokola (58,3/ )
fancynancy (85,6/85/
)606. etapta 84 kg ile izne ayrıldı
glsmhmt(55,7/55,9)
dennisgo (66,4/68,2)
kardelelen321( 88,8)

Back
X