- 23 Mart 2016
- 29.864
- 90.327
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #324.661
Hadi bakalımVarım o zaman :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakalımVarım o zaman :)
iyiyim teşekkür ederim canım ben de aynen devam :)Selam canım seni gördük mutlu olduk biz aynen devam :)
Sen nasılsın
Selam verip kaçacak mısın yoksa geri dönüş mü :))iyiyim teşekkür ederim canım ben de aynen devam :)
Selam verip kaçacak mısın yoksa geri dönüş mü :))
Geçmiş olsun![]()
sesli güldüm geri dönüş olacak canım kendi sayfamda var çok güzel başladım bir sürü şey oldu düzenim bozuldu pazartesi oğlum kbb den ameliyat olacak haftaya evde olucam kendi düzzenimi oturtmaya çalışıcam yoksa böyle olmuyo düzensizlik çok kötü bi şey
O zMann hoşgeldin![]()
sesli güldüm geri dönüş olacak canım kendi sayfamda var çok güzel başladım bir sürü şey oldu düzenim bozuldu pazartesi oğlum kbb den ameliyat olacak haftaya evde olucam kendi düzzenimi oturtmaya çalışıcam yoksa böyle olmuyo düzensizlik çok kötü bi şey
hoş buldum canım hayırlı olsun tatlım sağlıkla al kucağına bebişini inşş çok sevindimGeçmiş olsunhoşgeldin
![]()
Teşekkür ederimm sağlıklı ilerler inşallah bakalım ben hala inanamıyorumhoş buldum canım hayırlı olsun tatlım sağlıkla al kucağına bebişini inşş çok sevindim
hoş buldum canım evet canım kk da şekersiz 15 gün diyeO zMann hoşgeldin
Kendi sayfan kk da mı ?
Hayırdır neyi vardı oğlunun canım ?
inan canım inan çok dikkat et kendine zaman çabucak geçicek be bebişin kucağındaTeşekkür ederimm sağlıklı ilerler inşallah bakalım ben hala inanamıyorum![]()
Ne kadar çok yaygınlaştı bu ameliyat benim yeğenim de oldu 7 yaşındayken horlama falan vardı o gitti çok şükür sizde rahat edersiniz inşhoş buldum canım evet canım kk da şekersiz 15 gün diye
oğlumun kulaklaklarında sıvı biriki var bu da işitme kaybına yol açmış kulağına tüp takılcak geniz eti alıncak ve bademcikleri aşırı büyük olduğu için de bademcikelrde alıncak
benim oğlumda da horlama vardı aşırı hem de geniz etinden şüpleniyoduk zaten 6 yaşında oğlum iyileşsin yeter ki rahat nefes alsın kuzumNe kadar çok yaygınlaştı bu ameliyat benim yeğenim de oldu 7 yaşındayken horlama falan vardı o gitti çok şükür sizde rahat edersiniz inş
İnş canımbenim oğlumda da horlama vardı aşırı hem de geniz etinden şüpleniyoduk zaten 6 yaşında oğlum iyileşsin yeter ki rahat nefes alsın kuzum
kız aldım tabi bi verdim 2 aldım şunu anladım ipin ucunu azcık da kaçırsam bana yaramıyo ertesi günü telafi etmem gerektiğini biliyorum nedense 1 hafta düzenli uyuyorum diğer hafta bi iyi 2 kötü gidiyo evde misafirlerim var yokken her gün leslie yapıyodum evde biri varken olmuyo malesef
Aynı yaşta aynı nedenlerden aynı ameliyatı ben de olmuştum. Çok zor olmuyo Allahın izniyle kolay toparlanıyo. Tek zor yanı çocuk olunca süt, yoğurt yeme sürecinde anneyi darlamak oluyo galibahoş buldum canım evet canım kk da şekersiz 15 gün diye
oğlumun kulaklaklarında sıvı biriki var bu da işitme kaybına yol açmış kulağına tüp takılcak geniz eti alıncak ve bademcikleri aşırı büyük olduğu için de bademcikelrde alıncak
olsun iyi olsun da nazlansın kuzucumAynı yaşta aynı nedenlerden aynı ameliyatı ben de olmuştum. Çok zor olmuyo Allahın izniyle kolay toparlanıyo. Tek zor yanı çocuk olunca süt, yoğurt yeme sürecinde anneyi darlamak oluyo galiba![]()
Okudum sayfandan :) neyse çok değil canım 69 la ayrılmışsın 1 2 haftada gider düzeni sağlarsanyeni yıl gierken kendime çeki düzen vereyim dedim
Daha öncede kulkanmıştım doğumdan sonra karın bölgem kocaman kaldı hatta hala hamile sananlar oluyo tam kullanamıyorum zaten sadece sabah shake içiyorum pohaça yemekten iyidir diye düşünüyorum. Bir paketim kaldı o bitince daha almam sanırım.Aykırı değil canım umarım faydasını görürsün genelde herks kilo veriyor ama bırakıncada alıyormuş dikkat etmek gerek![]()