- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #324.741
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geldik kızlar sağolun .. doktor yüzde 99 influenza dedi ama tahlil sonucunu bilmiyoruz tabi ateşinin olmayışı iyi dedi boğazında kızarıklık varmış sprey ve doğal bir ilaç verrdi ateş olursa tekrar getirin dedi
Edeerim canım bizde ilk 2 gece oldu sonra bir daha olmadı ama müthiş iştahsızGecmis olsun canim. Bizim ates hastaligin 7.gununden sonra olmaya basladi sen takip et.benim oglanin bir anda firladi atesi.
Edeerim canım bizde ilk 2 gece oldu sonra bir daha olmadı ama müthiş iştahsızAllah korusun yavrucakları
Ben de delirmis gibi ofisteki su damacanasiyla squat yapiyorum bazenAy ne güzel bu çaba valla
Benim ablamda bankacı hiç spor yapamıyor garibim bana dün msj atmış tuvalette 500 kere ip atladım![]()
Olabilir canım çünkü 2 günde çok ani düştüBizimkide ishahsiz 22.5 dan 19.5 kiloya düştü. Acaba bendemi bu hafta ohastalik yüzünden birden kilo verdim.
Olsunn sende hedefini tutturmuşsun tebrikler canım :)Ben de bu hafta arasinda gordugum eksiler yuzunden simardim, yediklerimin kalorisini abarttim. Sonuc olarak azicik bi eksi gordum bugun
58.3/58.2/0.1/%0.17
Kolay gelsin tatlım gönlünüze göre bir ev şıp diye bulun inş :)Cherry Mom haftaya ev arastirmasi icin sehir disinda olucam, tartilamam sanirim ama gene de iki haftalik hedef olarak 58 belirliyorum kendime:) Yani yediklerime ne kadar dikkat edebilirim mechul, ama hareketli bi 10 gun olacagi kesin:)
Bebeğiniz ne kadarlık acaba tam şikayetleriniz nedirGeldik kızlar sağolun .. doktor yüzde 99 influenza dedi ama tahlil sonucunu bilmiyoruz tabi ateşinin olmayışı iyi dedi boğazında kızarıklık varmış sprey ve doğal bir ilaç verrdi ateş olursa tekrar getirin dedi
3 yaşına girdi canımBebeğiniz ne kadarlık acaba tam şikayetleriniz nedir
Geçmiş olsun benimki 1 buçuk yaşında hala emiyor çok hasta oluyor bronşit oluyor hemen hava veriyoruz hırıltı deyince3 yaşına girdi canım
Önce Salı çarşamba ateş oldu sonra ateş geçti boğazım acıyor dedi iştahsızlık başladı ve huysuzluk başka görünürde bir şikayeti yok![]()
Ne zaman çıkacak tahliller3 yaşına girdi canım
Önce Salı çarşamba ateş oldu sonra ateş geçti boğazım acıyor dedi iştahsızlık başladı ve huysuzluk başka görünürde bir şikayeti yok![]()
Astım yatkınlığı olan çocuklar sık hastalanıyorlarGeçmiş olsun benimki 1 buçuk yaşında hala emiyor çok hasta oluyor bronşit oluyor hemen hava veriyoruz hırıltı deyince
Pazartesiye kaldı galibaNe zaman çıkacak tahliller
Aynen yüksek ihtimal öyle olacak alerjik bir bünyesi varmış her doktor öyle söylüyor ufak bir mikrop alsa hemen ciğerlere iniyoAstım yatkınlığı olan çocuklar sık hastalanıyorlargeçmiş olsun sizede .oğlum yeni kreşe baslamıştı oradan kaptı yüksek ihtimalle
![]()
Çok dikkat etmek lazımAynen yüksek ihtimal öyle olacak alerjik bir bünyesi varmış her doktor öyle söylüyor ufak bir mikrop alsa hemen ciğerlere iniyo