Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bugün
Öğlen: 1 tabak tavuk sote, 1 dilim tam tahıllı ekmek
Ara: 10 fındık, yarım persimon
Akşam: 1 bardak süt, 1 dilim tam tahıllı ekmek üstüne ev yapımı peynir, 1 büyük kaçamak

Spor 1.5 saat yürüyüş Cherry Mom Cherry Mom
Akşama kadar ne güzel yemişim dedim, yemekten sonra maalesef çikolataya düştüm. Üstüne çıkıp 1m5 saat yürüdüm ama ise yaradı mı bilmiyorum.

Insan rejim psikolojisine girince nefsine hakim olmak çok daha kolay oluyor. Herşey kafada bitiyor. Kafayı yemezsek zayıflayacağız inşallah hep birlikte. Bol eksilerin olsun. Kararlı ve istikrarlı ol canım . En önemlisi de provokasyonlara gelme ye ye bisey olmaz diyenleri düşmanın belle 😀
Aynen öyle canım. Herşey kafada bitiyo. Çok kararlıyım motivasyonum yerinde. İnşallah hedefe doğru istikrarla gitcem. Sizlerin de desteği ile bu defa başarıcam

Aa kötü olmuş ilaç verdi mi bari? Toparlanırdı bari biraz
Yok sadece sprrey ve doğal bir ilaç verdi ama ne bilmiyorum kod yazıyorlar ya anlaşılmıyor.
Ateşi 2 gecede atlattığına göre yeniyor bünyesi dedi. İnş öyledir 🤦
Hayır birde işin garibi bütün gün huysuzluktan çatlayan çocuk doktorun odasında bıcır bıcır konuşmaz mı
(Doktora) Abla bu resmi buraya sen mi astın çok tatlıymış
AA burda musluk var musluk odada olmaz ki tuvallette olur çok şaşırdım.
Burda neden yatak var ne için anne sen mi yatacaksın 😂
Doktor artık bunun birşeyi yok ki maşallah dedi keyfi yerinde
Ay yok valla 3 gündür öldüm çok huysuzluk yaptı dediysemde pek inandırıcı olmadı 😂😂

Yok sadece sprrey ve doğal bir ilaç verdi ama ne bilmiyorum kod yazıyorlar ya anlaşılmıyor.
Ateşi 2 gecede atlattığına göre yeniyor bünyesi dedi. İnş öyledir 🤦
Hayır birde işin garibi bütün gün huysuzluktan çatlayan çocuk doktorun odasında bıcır bıcır konuşmaz mı
(Doktora) Abla bu resmi buraya sen mi astın çok tatlıymış
AA burda musluk var musluk odada olmaz ki tuvallette olur çok şaşırdım.
Burda neden yatak var ne için anne sen mi yatacaksın 😂
Doktor artık bunun birşeyi yok ki maşallah dedi keyfi yerinde
Ay yok valla 3 gündür öldüm çok huysuzluk yaptı dediysemde pek inandırıcı olmadı 😂😂
Çocuklar çok alemler aileyi yalancı çıkarmaya birebir 😂😂 reçeteyi e nabızdan görebiliyosun ne ilaç yazdığını merak ediyosan. Çok girişkenmiş ama ya bayıldım 😍 ben küçükken kimseyle konuşamazdım 😂😂

Çocuklar çok alemler aileyi yalancı çıkarmaya birebir 😂😂 reçeteyi e nabızdan görebiliyosun ne ilaç yazdığını merak ediyosan. Çok girişkenmiş ama ya bayıldım 😍 ben küçükken kimseyle konuşamazdım 😂😂
3 4 yaşta evet öyle oluyorlar ama sonra çocukları baskılıyoruz herhalde o kadar rahat konuşamıyorlar :))
E nabız bakıyım canım hemn hiç aklıma gelmedi sağol 😘

Aynen öyle canım. Herşey kafada bitiyo. Çok kararlıyım motivasyonum yerinde. İnşallah hedefe doğru istikrarla gitcem. Sizlerin de desteği ile bu defa başarıcam
Hep beraber inşallah. Azıcık sıkacağız kendimizi sonra doğru alışverişe. Yiyemediklerimin parasını kıyafete harcayacağım 😀😀

Kizlar iyi aksamlar tahlil sonuclarimiz cikti domuz gribi olmusuz. Oglumdanda bana gecmis.doktor cok salgin şuan dedi. Antibiyotik tedavisine başladik.oglum gecen haftadan beri antibiyotik kullandigindan enfeksiyon daha az cikti ama ben kullanmadigimdan tamamen beni ele gecirdi. Yazma nedenim aramizda cocuklari olan hamile olan arkadaslar var dikkatli olun evde gecistirmeyin antibiyotik kullanmak iyi degil ama gerekincede kullanmak lazimmiş.
Geçmiş olsun canım.
Tez zamanda iyileşin inşallah.
Aman dikkat edelim.
Ama okullardan maalesef bulaşıyor.

İyi akşamlar, ne çok muhabbet dönmüş oku oku bitiremedim. Bugün dışarıdaydım pek bakamadım.
Aynen öyle ki denizin vücudu spora çok alıştı insan üstü performansla spor yaparken şuan yapamadığı için vücut kolay kilo alıyor alıştığını istiyor çünkü :) o verir başkası olsa ah vah der üzülürdüm ama söz konusu deniz ise hiçç sıkıntı değil :)
Aynen öyle 😁. 1hafta ip atlar halleder.

hoş buldum canım evet canım kk da şekersiz 15 gün diye
oğlumun kulaklaklarında sıvı biriki var bu da işitme kaybına yol açmış kulağına tüp takılcak geniz eti alıncak ve bademcikleri aşırı büyük olduğu için de bademcikelrde alıncak
Çok geçmiş olsun canım.

Haftaya yine 3-5 bin ip atlamaya dönersem süper olur. Benim vücut sopa istiyor. Atlamazsan zıplamazsan sana kilo verme yok diyor :)
3bin 5bin iple halledersin canım. Taşınma telaşı karışıklığı sebebiyle oldu tabi. Bi de o durumda yemek yapmakla uğraşamazdın, onun yerine el altında olan neyse ona yöneliyorsun mecbur. Bu arada hayırlı uğurlu olsun yeni ev. İçinde hep mutlu ol, anne ol.

Kizlar iyi aksamlar tahlil sonuclarimiz cikti domuz gribi olmusuz. Oglumdanda bana gecmis.doktor cok salgin şuan dedi. Antibiyotik tedavisine başladik.oglum gecen haftadan beri antibiyotik kullandigindan enfeksiyon daha az cikti ama ben kullanmadigimdan tamamen beni ele gecirdi. Yazma nedenim aramizda cocuklari olan hamile olan arkadaslar var dikkatli olun evde gecistirmeyin antibiyotik kullanmak iyi degil ama gerekincede kullanmak lazimmiş.
Ah canım çok geçmiş olsun. Eşimde oldu geçen sene. Kendini yatak odasına karantinaya almıştı. Bizi yaklaştırmamıştı hiç kendine. Allah yardımcınız olsun bi an önce iyileşirsiniz inşallah

Geldik kızlar sağolun .. doktor yüzde 99 influenza dedi ama tahlil sonucunu bilmiyoruz tabi ateşinin olmayışı iyi dedi boğazında kızarıklık varmış sprey ve doğal bir ilaç verrdi ateş olursa tekrar getirin dedi
Çocuklar hiç hasta olmasa yaa. İlaçlar iyi gelir bir an önce toparlar inşallah emrecim

İyi akşamlar, ne çok muhabbet dönmüş oku oku bitiremedim. Bugün dışarıdaydım pek bakamadım.

Aynen öyle 😁. 1hafta ip atlar halleder.

Çok geçmiş olsun canım.

3bin 5bin iple halledersin canım. Taşınma telaşı karışıklığı sebebiyle oldu tabi. Bi de o durumda yemek yapmakla uğraşamazdın, onun yerine el altında olan neyse ona yöneliyorsun mecbur. Bu arada hayırlı uğurlu olsun yeni ev. İçinde hep mutlu ol, anne ol.

Ah canım çok geçmiş olsun. Eşimde oldu geçen sene. Kendini yatak odasına karantinaya almıştı. Bizi yaklaştırmamıştı hiç kendine. Allah yardımcınız olsun bi an önce iyileşirsiniz inşallah

Çocuklar hiç hasta olmasa yaa. İlaçlar iyi gelir bir an önce toparlar inşallah emrecim
Sağol kuzum 😘

Hep beraber inşallah. Azıcık sıkacağız kendimizi sonra doğru alışverişe. Yiyemediklerimin parasını kıyafete harcayacağım 😀😀
Evet canım ben de alışveriş yapıcam bol bol. Alışverişten zevk almak istiyorum bi yerlerimi kapatsın diye beğenmediğim halde almak değil.

Back
X