- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #325.201
Ben 3-5 jamping jacks,bide limonlu yesil cay patlatiyim belki arkamdan gelen olur yada yanimda yürüyen![]()
Bende limonlu yesilcay yaptim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 3-5 jamping jacks,bide limonlu yesil cay patlatiyim belki arkamdan gelen olur yada yanimda yürüyen![]()
Afiyet olsun süper canımİyi akşamlar herkese yeni yılın ilk gününde sağlıklı beslenme ile sonlandı
Sabah yarım omlet 2 dilim kepek ekmeği peynir zeytin bol yeşilllik
Ara sade türk kahvesi ceviz
Akşam sebzeli bulgur pilavı 4 kaşık avuç içi kadar et sote salata
Ara portakal 1 adet
Kurabiyeler dışında süper canım.Kizlar bugunki menüm![]()
Sabah menemen 1 dilim ekmek 5 zeytin peynir cay
Ara 2 tuzlu kurabiye cay
Ögle 1tavuk but 3 kasik makarna
Ara sekersiz kahve 3 tuzlu kurabiye
Aksam 1tabak pırasa 1 dilim ekmek
Cherry Mom
Çarşamba menü
Sabah 10.30
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
1 ince halka sucuk
Öğlen 15.00
2 köz biber
1 kase yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
Akşam 18.30
1 kase yoğurt
Bol saiata
3 litre su
1 yeşil çay
30 dj leslie
Kurabiyeler dışında süper canım.
Selam. Kazaları cuma günü göreceğiz. Bugün herkes kampta göbeklerini içeri çekerek dolaştılar kesin bugünSelam kızlar nasılsınız
Bugün bütün gün başım ağrıdı durduyazamadım yılbaşı kazası yok değil mi :))
Ne yaparsak kar canım.Artik eve un almicam.... simdi yesilcay iciyorum. Belki faydasi olur
![]()
Ağızda dağılan şeyin kalorisi mi olurArtik eve un almicam.... simdi yesilcay iciyorum. Belki faydasi olur
![]()
Saldırın :)))Dun dunde kalsin bugun toparlamaya baslayalim hanimlar ne kadar eksi o kadar az artidir.sporlar ,detokslar,odem aticilar girsin siraya kim ne yapabilirse hadi bakalim🏋
![]()
Hahahaa Allah seniiSelam. Kazaları cuma günü göreceğiz. Bugün herkes kampta göbeklerini içeri çekerek dolaştılar kesin bugünbende öyle yaptım
![]()
O ne demk öyle ya öylede olabillir böylede olaiblir kendi doktoruna atsan görüntüyü ayıp mı olur ?Ben yeni yıla gergin başladımeşim evdeyken yarın yerine bugün onunla kese görmeye gideyim dedim. Kendi doktoruma değil burada yakın bi hastaneye gittim. 5mm bi alan var kese de olabilir kanama alanı da olabilir dedi korkuttu beni
ama usg ye bakıyorum gayet kese
![]()
Yok aslında söylemiştim ona kese için burada gitcem kalp atışına size gelcem diye biliyo ama tatil günde darlamıyım kadını dedimO ne demk öyle ya öylede olabillir böylede olaiblir kendi doktoruna atsan görüntüyü ayıp mı olur ?
Sakin ol. Kendi doktoruna görünmeden endişelenme bence. Kotu şeyler düşünmeBen yeni yıla gergin başladımeşim evdeyken yarın yerine bugün onunla kese görmeye gideyim dedim. Kendi doktoruma değil burada yakın bi hastaneye gittim. 5mm bi alan var kese de olabilir kanama alanı da olabilir dedi korkuttu beni
ama usg ye bakıyorum gayet kese
![]()
Ya at canım sen müsait değilse dönmez zaten kim bilir neler kurcan kafandaYok aslında söylemiştim ona kese için burada gitcem kalp atışına size gelcem diye biliyo ama tatil günde darlamıyım kadını dedim![]()