• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın canım
Gecemiz iyi geçti çok şükür. Kaç gündür uykular bölük pörçüktü. Dün akşam bilemiyorum serumun da etkisiyle herhalde sabaha kadar melek gibi uyudu.
Maşallah maşallah Serum öksürüğü keser mi acaba 🙄 bronşitse sizde de vardır öksürük değil mi ?

canım çok cok geçmiş olsun benim büyük kızım da anaokuluna gittiği için biz de yaklaşık 2 hafta önnce 10 gün antibiyotik kullandık Onun da İdrar yolunda yoğun bir şekilde enfeksiyon çıktı onun peşine hemen kardeşi de hastalandı biri hasta olunca diğeri de hasta oluyor😔
Okuldan almayı bile düşündük iki hafta sürekli tahlil hastane çocuklar mahvoluyor 😔😔😔
Sagol canım. Benimki de anaokuluna gidiyo. Hep hasta. Küçüğü koruyorum elimden geldiğince aynı odada yatırmıyorum filan ama hafiften ona da geçiyo. İnşallah 1.sınıfa kadar bağışıklıkları güçlenir bu mikroplara karşı da daha kolay geçiririz.

Günaydın canım menün çok güzel 😍
Spor acaba neydi ? Bölgesel egzersiz mi Ona göre tabloya ekleyeyim :)

Evettt canım bölgesel egzersiz 💪💪💪
Bir de bir şey soracağım Canım ben şimdi Allah izin verirse inşallah yarın kilomu bildirdiğim de vermişimdir inşallah diye dua ediyorum hedef belirliyorsunuz ya ben de ona katılabiliyor muyum🤔🤔

Bir de bir şey soracağım Canım ben şimdi Allah izin verirse inşallah yarın kilomu bildirdiğim de vermişimdir inşallah diye dua ediyorum hedef belirliyorsunuz ya ben de ona katılabiliyor muyum🤔🤔
Tabiki canım hedefleri cumadan cumaya alıyorum yarın öbür haftaki hedefini yazarsın bu cuma için almayalım yarın malum birşey kalmadı :)

Günaydın kızlar dünkü menümü paylaşıyorum Sabah kahvaltım
1 bardak ılık limonlu su
1 adet haşlanmış yumurta
7 adet zeytin
1 dilim cavdar ekmeği
1 fincan çay
1 k.k kadar beyaz peynir

Ara öğün
Bir fincan Türk kahvesi şekersiz
Yanına da iki tane gün kurusu

akşam yemeğim
3 yemek kaşığı bulgur pilavı
salata yeşillik bol limonlu
tavuk mantar sote

Saat 19.00
1 adet mandalina

Gün içinde iki buçuk litre limonlu su içtim bir kupa Biberiye çayı içtim

Spor olarak da telefonuma bir program indirdim 30 günlük ün İlk günüm de onu yaptım ama bayağı zorlandım8 tam yarım saat yaptım💪💪💪💪
Menün çok güzel canım spor da öyle. O 30 günlük programlar aksatmadan yaparsan çok işe yarıyor. 15 günden sonra bende hep sekteye uğradı da.. 😊
Kızlar bu hastalıklar ne olacak ya ben artık gece uyumak istiyorum :KK43: çocuk kucağımda koltukta uyuyorum hep her yanım ağrıyor omuzlarım kaskatı kollarım bile tutulmuş çocuğı ttuttuğum için. Tekrar mı doktora gitsem ne yapsam gerçi öksürük 2 3 gündür var uzarsa öyle mi gideyim. Kusma bitti erttesi gece ateş başladı ateş 2 gece sürdü o bitti burun tıkanıklığı 2 gece devam etti şimdi bu bitti öksürük sırada ne var 😣😣😣
Öyle bitkindiki Cemre hastaneye gittiğimizde hemen serum taktılar. Bizde 10 gündür balgamlı öksürük vardı. Balgam sökülmedii taktirde ciğerlere iniyormuş daha büyük tahribat oluyormuş. 10 gündür onunla uğraştık. O azaldı derken ateş başladı. Ateş üzerine gittik. Kan tahlilinde dnfrksiykn çıktı. Antibiyotiğe başladık. Çok şükür şu an ciğerler temiz.
Maşallah maşallah Serum öksürüğü keser mi acaba 🙄 bronşitse sizde de vardır öksürük değil mi ?
Bilmiyorum keser mi ama cemre serumdan sonra kendine geldi canım

Hang uygulamayı indirdin canım.
Benim de basen bölgemde kilom daha çok.

Menün çok güzel canım spor da öyle. O 30 günlük programlar aksatmadan yaparsan çok işe yarıyor. 15 günden sonra bende hep sekteye uğradı da.. 😊

Öyle bitkindiki Cemre hastaneye gittiğimizde hemen serum taktılar. Bizde 10 gündür balgamlı öksürük vardı. Balgam sökülmedii taktirde ciğerlere iniyormuş daha büyük tahribat oluyormuş. 10 gündür onunla uğraştık. O azaldı derken ateş başladı. Ateş üzerine gittik. Kan tahlilinde dnfrksiykn çıktı. Antibiyotiğe başladık. Çok şükür şu an ciğerler temiz.

Bilmiyorum keser mi ama cemre serumdan sonra kendine geldi canım
Oy yavrum küçücük canlar insan hiç kıyamıyor ama toparlamaya geçer muhtemelen gece iyi geçti mi gündüz de iyi geçiyor ♥️bizim ki serum takılınca durmaz canını acıtır diyede korkuyorum 😣 uf biraz daha büyüse

Merhaba kızlar ,

Bundan iki ay önce işimden ayrılmış 4 aydır evde olan biriydim spor yok habire ye otur :) 79 kiloydum çok istediğim bir iş vardı özel ve kaliteli bir holding ama görüşmeye gittiğimde ordaki kızlar zayıf kuru birşeydiler :)) içeri girer girmez bana baktılar işe 1 ay sonra başlayacaktım ama bu kiloyla başlarsam sorun büyük olacaktı ee manken gibi kızlar:KK17: bende aşağıdaki diyeti uyguladım benim için çok zor oldu çünkü çikolataya aşık biriyim :26: ama bu diyeti yaparken spor yapmazsanız olmaz ... ben bacaklarımdan sikayetçiyim çok kalınlar ama malesef bacaklarım genetik... yine aynı :KK43: 1ay boyunca aynı diyeti hergun uyguladım haftada bir küçük bir tabak makarna yediğim oldu tabı :KK55:
sabah:

öncelikle bir bardak ılık suyun içine 1 kaç damla limon sıkıp içiyoruz ardından ;

2 grisini
1 kibrik kutusu yağsız peynir
1 fincay şekersiz çay

öğlen :

1 adet haşlanmış patates yağsız tuzsuz ama pul biber ekleyebilirsiniz.
1 elma
şekersiz çay

bu arada günde 2,5 litre su tüketmeden uyumadım :KK55:

aksam 8 den önce
2 ad haslanmış patates (evet yine :) )
2 grisini
bol bol su

ve şuan 58 kiloyum 1 ay 3 gün oldu :)))))))))))

bu arada hergün 1,5 saat tempolu yürüyüş..

benim zayıflama hikayem budur :)
sevgilerrrr
Çok eskiymiş gerçi buydu dediğim 20 kilo. Kimse inanmış ben safım galiba biraz 🤣

Misafirler gec gelecekmiş bende tartilip kahvaltimi yaptim hurma sonucum -800 gr.🏋bu beni cok heyecanlandirdi gelmiyceklerini bilsem bugunde en az 2 ogun yapabilirdim(ki ben tek gün anca dayanıyordu m)tabi anca artilarim gitti ,bunun 400 gr kesin odemdir,yuruyemedim ya bu hafta yuruseydim 400 u giderdi yine, gerisi hurma.

Misafirler gec gelecekmiş bende tartilip kahvaltimi yaptim hurma sonucum -800 gr.🏋bu beni cok heyecanlandirdi gelmiyceklerini bilsem bugunde en az 2 ogun yapabilirdim(ki ben tek gün anca dayanıyordu m)tabi anca artilarim gitti ,bunun 400 gr kesin odemdir,yuruyemedim ya bu hafta yuruseydim 400 u giderdi yine, gerisi hurma.
Süper canım 👍

Kızlar bu hastalıklar ne olacak ya ben artık gece uyumak istiyorum :KK43: çocuk kucağımda koltukta uyuyorum hep her yanım ağrıyor omuzlarım kaskatı kollarım bile tutulmuş çocuğı ttuttuğum için. Tekrar mı doktora gitsem ne yapsam gerçi öksürük 2 3 gündür var uzarsa öyle mi gideyim. Kusma bitti erttesi gece ateş başladı ateş 2 gece sürdü o bitti burun tıkanıklığı 2 gece devam etti şimdi bu bitti öksürük sırada ne var 😣😣😣
İlac kullaniyosan birak öksürsun cigerler kendini temizlemeye calisiyordur.uzun surerse gidersin ama.bide mukolitik ilaclarda daha cok oksurtuyor

Back
X