• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geldik perşembeye cuma stresi sardı dört bir yanımı eşim işe başlayamadığı için pkul değiştirebilirim bu gün yazı geldi Mayısa kadar süresi var ama ben kurum değiştirmek istemiyorum işimde çok mutluyum ama çok üzüldüm yazıyı görünce içime bi öküz oturdu

Malesef canım bu konu da hep bi sınava tabi tutuluyoruz. Dün bende arkadaşa gittim. Dikkat ettim arkadaşlardan biri çok az yedi ama rejimde değil ona kimse ısrar etmedi ye ye diye bana gelince hepsi birden yürüyor. Canım istemiyor yiyesim yok ben onu pek sevmiyorum deyince anladım ki kimse ısrar etmiyor. Ama bi kere rejimdeyiz dedik ya ye ye öldürecekler beni
Demeyelim evet..neticede skıstıriyorlar..
Insilun direnci cikti bende doktor gluteni kes dedi desek olur mu :cool:
Yalan olmaz neticede 5.5 6 gelir yani olctursek 😋

Ben yakin cevremle pylastim 21 gun rafine sekersiz yaptigimi..ama a layamaycak yaoidaki 2.cevremle is arkadaslari vb. Hicbisi soylemedim aliyorum ikramlari, hemen cekmecedeki bardaga birakiyorum..:KK73:sonucta kilo ile gelen rahatsizliklari bu bedenle onlar deneyimliyor degiller..israrlari anlamsiz..bi kere bunu kirinca devami geliyor..hadi biraz ceaaret:KK68:

Geldik perşembeye cuma stresi sardı dört bir yanımı eşim işe başlayamadığı için pkul değiştirebilirim bu gün yazı geldi Mayısa kadar süresi var ama ben kurum değiştirmek istemiyorum işimde çok mutluyum ama çok üzüldüm yazıyı görünce içime bi öküz oturdu
Kolaylikla gecsin bu surec..sevdiginiz sevildiginiz ve secimlerinozden memnun kaldiginiz huzurda oldugunuz bir okul olsun..
Bu icinizdeki okuz cikolata ekmek yemek isterse ona pışııık canim diyin:KK5:

iyi aksamlar 5.takim😍😍 nasilsiniz
ben gecen cumadan beri kötüydüm fena yeme atakları gecirdim kendimi durduramadım birtürlü sonra cok pişman oldum verdiğim bütün emekler çöpe gitti çünkü...
en son tartida 60.4 u gördüm şimdilerde ise bugün sürekli 64 u gördüm ınsallah çoğu ödemdir bugün kendimi toparladım güzelce beslendim sporumu yaptim....
cidden istediğiniz kiloaya inene kadar bu şekilde yememek lazimmis...kıtlıktan çıkmışçasına yedim...

kendime soz verdim haftanın bi günü sevdiğim yiyeceklerle geçireceğim bilinçli bir şekilde.. bazı akşamlarda tv karşında küçük atıştırmaliklar hazırlayacağım....yasaklanan özlenen yiyeceğe diyet bittiğinde resmen saldiriliyomus
ne yaptın kuzum sen yaaa toparla hemen hadi bakalım

Hayırlısı olsun canım. Inşallah o zamana kadar iş bulut eşinde

158 kısayım epey, 34e girdim ama dümdüz bi karnım yok tabiğki göbüş yumoş olduğu için girebildim 😂
Sen simdi bana kisami dedin🙃turk kadini ortalamasi bu bence 🙄yani yeni nesili saymazsak😬diiimi

Back
X