Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Disariya.hic çıkmıyor musun canim boş ormanlık alanlar falan yok.mu karı koca gidin yuruyun hergun tabi kalabalık flaan olmadan
karantinanın 12. Günündeyiz. Bu sürede iki kere markete gittik sadece. İkinci yani dün yapılan alış verişe ben gitmedim çünkü içeri tek kişi girebiliyor aynı aileden de olsan.. Dün ilk kez dışarıda 20 dakika yürüyüş yaptık. ama genel olarak evdeyiz. Spor için çıkmak serbest ama evde yapma imkanı olunca çıkmıyoruz. Bugünlerde hava çok güzel biraz balkonda güneşleniyoruz.. tüm gün kapı pencere açık o iyi geliyor..

Taşındiniz.ama.degil.mi ?
Yok cumartesi gidecek eşya
Çok haklısın ya kalsın perde kuzum sonra halledin taşındıktan sonra olmaz.mi.sadece güneşlik takın bir süre
Erkekler böyle zamanlarda hep rahat olurlar zaten 🙄 aldırma yakın zamanda ohh diyeceksin inşallah Allah kolaylık versin
Yıkıyorum götürcem yarın kesmeye sanki yine ben teslim etmeyecekmişim gibi.. eşim baya rahat dellendiriyo beni bi kaşık suda boğsam gözüm hiç görmicek 😒

evet veririm aslında ama beni teşvik edecek hiç bir şey yoktu o yüzden ben de yarış içinde olursam en azından istekli olurum dedim :) ve evet gerçekten de evlilik eşittir kilo çünkü ben de eşimde baya kilo aldık :KK70:
Takımımızın bu ara motivasyonu birazcık düştü ama normalde çok hırslıyızdır 🤩

Iyi aksamlar kizlar bugünki menüm.

Sabah 5 zeytin 1 parca peynir 1 dilim ekmek cay

Ara yesilcay 2 tuzlu kurabiye

Öğle ispanak salata

Ara 1portakal çay

Aksam ispanak yogurt 1 dilim ekmek

2litre su
20 dakika orta tempo yürüyüş

Cherry Mom Cherry Mom

:duduk: kurabiyelerin cezası spor puanin hepsini aldım 😭😭 oğlanla eşinin kurbanı oldun anlaşılan :((

Sabah 1 haşlanmış yumurta, 1 yk lor, 3 çeri domates, 1 çk bal

Ara yarım muz, yarım kivi, yarım avuç beyaz leblebi

Akşam 1 kepçe tavuklu çorba, 4 yk salata, 3 yk bulgur pilavı

1 litre lahana suyu, 1 litre su

200 ip atlama, 30 squat, 20 mekik, 15 dk cardio, 45 dk leslie, 200 bölgesel Cherry Mom Cherry Mom
:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:
Sporlara gelll sporlaraaa supersinn 😍😍😍

Back
X