- 23 Mart 2016
- 29.866
- 90.336
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #337.941
Canim eğer yemeyerek verdiysen tabi pek saglikli değil lütfen psikolojini toparla bagisikligini düşürmeBilmiyirum iyi mi degil mi..biraz kolay olmayan bibdonemden geciyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim eğer yemeyerek verdiysen tabi pek saglikli değil lütfen psikolojini toparla bagisikligini düşürmeBilmiyirum iyi mi degil mi..biraz kolay olmayan bibdonemden geciyorum
Herhalde şişkinliği gelmiş amaGünaydın Kıslarrr,
Hala regl olamadım.
Çok bekledim. ama tartı sonucum artı maalesef 58,9
58,5/58,9/0,4
Özür dilerim herkesten
YaaaEğer bildirmediysek şimdi tekrar tartıldım aç aç koşturmaya 100gram düşebilmiş ama bi faydam olur belki
Eğer bildirmediysek şimdi tekrar tartıldım aç aç koşturmaya 100gram düşebilmiş ama bi faydam olur belki
Sarı kart alınca nasıl oluyortoplight son durum kaptanim
Hmavidag bildirim yapmadi
melita09 sen oglende girmişsin ama bildirim yok?
Sarı kart aldık
***5. Takım 667. Etap***
emnis (67,4/68,1/-0,7/-%1,04)
umutumut82(87.5) sabit
Cagrihilal1(77/76,8/0,2/%0,26)
hezeyan538(98,4/98,2/0,2/%0,20)
kardelelen321(84,4) sabit
ayvacicegi(52.8/52.4/0.4/%0.38)geçen hafta bildirimde bulunmadigi için yüzdesi 2'ye bölündü
annecicegi(61,3) sabit
Pawlover(51.8) sabit
Elifcig93(58,5/58,9/-0,4/-%0,68)
Nefesimmmsin (60) sabit izne ayrılmak istiyor
Hmavidag (66,9) bildirimde bulunmadi.
melita09 (80.3) bildirimde bulunmadi.
nrmyn(69,5/67,6/1,9/%2,73)
reyyanmeftuni(54,1/53,4/0,7/%1,29)
5.takim ortalaması:%0,224
Alt liste:
toplight (80,5/)sabit 646. etapta 77,5 kg ile izne ayrılan üye
leyl-i-fer(76,6)
Dennisgo (68,6)
Calypso95(79/77,8/1,2/%1,52) yeni üye baş.tar 25.03, baş. Kilo 79, hedef kilo 65
Ichblumen23 (75,2/74,7/0,5/%0,66) yeni üye baş tarihi 25.03 baş kilo 75,2,hedef kilo 65
Yine ayni şekilde.ilk.3 e girip.sildirebiliriz ama.sildiremeyip 2. Sarı karti.alirsak takıma belli yaptırımlar var savunma, yapılacak tedbirler genel sıralamanın 4 hafta boyunca hazırlanması gibiSarı kart alınca nasıl oluyor![]()
İnşallah çabuk toparlanıp, sarı kart almayız tekrarYine ayni şekilde.ilk.3 e girip.sildirebiliriz ama.sildiremeyip 2. Sarı karti.alirsak takıma belli yaptırımlar var savunma, yapılacak tedbirler genel sıralamanın 4 hafta boyunca hazırlanması gibi
inşallah almayız ya bi daha haftaya daha düzenli olalım inşallahYine ayni şekilde.ilk.3 e girip.sildirebiliriz ama.sildiremeyip 2. Sarı karti.alirsak takıma belli yaptırımlar var savunma, yapılacak tedbirler genel sıralamanın 4 hafta boyunca hazırlanması gibi
Üzülme ortim adet döneminde normal. Haftaya güzel bi bildirimle geleceğine eminim.Ya kötü oldu kaptanım.gecen hafta ortalama zaten kötüydü haftaya affettircem kendimi herkese sozzzzzz
Bu hafta hiç istediğim gibi olmadı ortim.
Kolay gelsin canımÜzgünüm ama sonucum kötüyazıp kaçıyorum eşya taşıcaz biraz. 51.9 -100
![]()
Ayy hiç deme 2 çocukla zor. İstekleri hiç bitmiyo. Büyük kızımın öğretmeni de sürekli şu aktiviteyi yaptırın bu etkinlikleri yapın diye mesaj yolluyor. Onlar yapıyoruz. Topla temizle pişir kaldır indir derken benim sporlar da hep yalan oldu. Bilim kurulu önlemlersıkı alınırsa haziran başı normale dönmeye başlar diyor. Yandık ki ne yandık. Rabbim herkese sabır versincok şükür iyiyim canim iyiyiz daha dogrusu nerdeyse 2 haftadir kapi disari cikmadik cocuklarla. ihtiyaclari esim alip geliyo
durup durup ne yesek icsek konusuna geliyoz...aynen cok can sıkıcı su salgin nasil gecer ne zaman gecer cok belirsiz...evde olmak parka gidememek cok can sıkıcı.hele de 2 tane kucuk cocugu oyalamaya calismak..
sendede durum aynidir tahminim cocukla olmak..
Çok geçmiş olsun canımÜzülme cnmbende geceden beri migrenle boğuşuyorum. Hap aldım geçmedi
![]()
Az kalmış canım göremene.İnşallah o günleri görürüm cnm![]()
Sen mi ben mi canım yaaa..Ben bacaklarimdan o kadar biktim ki burda olsa liposaksin yaptıracağım artık o kadar sıkıldım artık
Canım inşallah zor günler de bitecek sen sağlığına dikkat etBilmiyirum iyi mi degil mi..biraz kolay olmayan bibdonemden geciyorum
Harikasın. Yürü beeeHaftaya çok sıkı gelcem hepinizi yencem![]()