Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ekmek yemiyorum. Onun için yerine bunları yiyorum diyr düşündüm ki patates hergün yemiyorum eskisi gibi. E meyve de bi kaç dilim ekmeğin yerine geçmez mi? Bilmiyorum demekki yanlış düşünüyorum böyle yaparak
Bende şimdi fark ettim de canım gercekten bir.sey yok 🙄
Aksam hiç yoksa bir.corba salata icmen lazim vücut direncini düşürme sakın malum günler sıkıntılı sağlıklı beslenecegiz

Kızlar motive olmaya ihtiyacım var😣 bugün epeyce artı geldim ve bütün hevesim, kendime olan inancım yine azaldı. Bakıyorum yediklerime öyle ne hamur işi ne tatlı yiyorum. Bi patates mi beni böyle artı yapan😞
Canım anlık odemler olabilir takılma cumaya var halledersin sen ama aç kalma spor yap

Bende şimdi fark ettim de canım gercekten bir.sey yok 🙄
Aksam hiç yoksa bir.corba salata icmen lazim vücut direncini düşürme sakın malum günler sıkıntılı sağlıklı beslenecegiz
Tm cnım daha da özen göstereceğim. Benim üzüldüğüm nokta nasıl çok geliyorum bir anda. Nasıl bi vücudum var şaşırdım.

Cuma ve pazar alisverise gittim,psikolojikmi bilmem arada gicik ve balgam var gibi hissediyorum esim ikide bir atesime bakiyo,hicbisey yok ama iste kafayi yedim galiba
O psikoloji galiba herkeste var şuan😣 boğazım hafiften acısa korkuyorum. Halbuki bu virüsten önce de hasta oluyorduk. Ama işte şimdi acabalarla yaşıyoruz. Bian önce bitse geçse gitse

Kendimizi kurcalamayi bırakmamiz laziim :KK43:
Bu hafta iyiydi sirayla aldılar bir markete,cocuklarda yasaklandi,maskeli de coktu.rabbim bir an once kurtarsin bizi vede affetsin.zira kul azmadikca hak bela vermez😔

Şöyle bişi uydurdum ben çok sevdim tadını 😋

Eklentiler

• E91936CD-1E69-4EC2-9613-25107A7517D0.webp
    E91936CD-1E69-4EC2-9613-25107A7517D0.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 27
Çok sağol canım.
Biraz koptum gerçekten.
Etraftan haberler geldikçe geriliyorum.
Aile hekimimiz virüs kapmış çok üzüldüm. Kapımıza kadar geldi artık iyice sinirlerim bozuldu. 😥
Evet çok yayıldı bende risk grubundayım eşim dışardan gelince tedirgin oluyorum epey. Ama salmamak lazım gel sık sık bırakma bizi 💜

Back
X