- 29 Nisan 2018
- 778
- 2.632
- 43
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #338.701
Kızlar benim eşim geçen Ramazandan beri çalışmıyor erkek çalışmayınca eve sığmak zor cidden 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizden bıkmış onu diyorİste bizide sizin heves ve enerjiniz topliycak, sıkıldık cunku
Tövbe de kız hergun virüs testi yapalımNiye kiz bizim takimda herkes virusu kapmis modunda gidip bulastiralim. Kiz Allah tan aramizda virusu olan yok ha o zaman dusunemiyorum ne hale gelirdik.
Gerçeği, yalnızca gerçeği söyleceğine yemin eder misin.Ben bu hafta hiç kaçamak yapmicağıma her gün az da olsa spor yapcağıma söz veriyorumm
Sosyal mesafeyi koruyalım evetCikarsan soyleme yoksa hepimiz hasta oluruz![]()
Yaparız kuzum sağlık olsun ne var kiiDüzeliriz düzeliriz haftaya derece bile yaparız dimi kızlaaarr![]()
Ayy.cidden mi ben sabah namazında ne ettiğimi bilmiyorum sen leslie mi yapiyorsunBenim kocam da bi hafta evdeydi bu hafta iş yerinde bi hafta çalışma bi hafta tatil olarak ayarlanmışo uyurken sabah namazlarından sonra leslie yaptım
o yokken de işten gelene kadar yaparım
HahhahahaGerçeği, yalnızca gerçeği söyleceğine yemin eder misin.
Başka sorum yok sayın yargıç
![]()
Hahaah demi zten sınırlı stresli hahaha
Ne var ki onda pehYaparız kuzum sağlık olsun ne var kii
Ediyoruumm ediyoruuumm veee eeettiimmGerçeği, yalnızca gerçeği söyleceğine yemin eder misin.
Başka sorum yok sayın yargıç
![]()
Menü olmayan bir menü daaha10:00 domates,peynir, salatalık,1 haşlanmıs yumurta, 2dilim tahıllı ekmek, 5zeytin
16:00: müsli+süt (20:00 Saatim geçti de şimdi çok acıktım diye 1 tane salatalık yedim)
O iş bende bi kaç günlüğüne kayınvalidemlere geldik eve dönünce hemen takcamTak tak cikarma korseni ne kadar uzun kullanirsan o kadar etkili
Yapıyorum valla o kadar hevesliyim işteAyy.cidden mi ben sabah namazında ne ettiğimi bilmiyorum sen leslie mi yapiyorsunhelal olsunnnnn
Aynen kızlar kilo veremeyiz diye dert etmeyin görmüyo musunuz benim yediklerimiMenü olmayan bir menü daahagüzel beslenelim kizlar aman dikkat su günlerde
Ama varkiiMenü yoktu![]()
Cnmm sen bi diyet listesi demiştin. Diyetisyen vermiş onun bana faydası olur muEdiyoruumm ediyoruuumm veee eeettiimm![]()
Tm tm öyle dediğin için şimdi beyaz leblebi ve fıstık karışımı yedim bir avuçMenü olmayan bir menü daahagüzel beslenelim kizlar aman dikkat su günlerde
Gerçekten ciddi ciddi soruyorum, ben nasıl yemeliyim, ne yemeliyim bana fikir verir misinO iş bende bi kaç günlüğüne kayınvalidemlere geldik eve dönünce hemen takcam
Yapıyorum valla o kadar hevesliyim işte
Aynen kızlar kilo veremeyiz diye dert etmeyin görmüyo musunuz benim yediklerimi![]()
Atayım bi bakCnmm sen bi diyet listesi demiştin. Diyetisyen vermiş onun bana faydası olur mu![]()
TmmAtayım bi bak![]()