Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sabah
Haşlanmış yumurta, biraz peynir, 3 zeytin, dereotu ve taze nane

Ara öğün
Sade türk kahvesi, 2 hurma, bir avucu doldurmayacak kadar beyaz leblebi/fındık

Öğlen
Bir kase kuru fasulye bir kase yoğurt

Ara öğün
2 tane kakaoyla kapladığım hurma

Akşam
Tavuk sote, salata, ayran

Bugün güne erken başladığım için 3 öğün yaptım. Canım çok tatlı istediği için de hurmayla bastırmaya çalıştım. 3 litre su tükettim. 40 dk egzersiz yaptım 💪🏻
Sporuyla menüsüyle acayip ideal bir menü olmus valla örnek.olsun hepimize ✌️😍

Sabah 2 yumurtalı omlet, salata, 3-4zeytin , 1 dilim ekmek, şekersiz çay
Ara: 2 portakal+ 1 cay bardağı süt ile kahve
Ara: çeyrek avakado yarim muz 1ceviz 1 cay kasigi bal karistirdim😀
Akşam: 5-6 kaşık kiymali makarna, salata, 2 kaşık yoğurt
10.500 adım yürüyüş Cherry Mom Cherry Mom
Güzel menülerden biri daha ✌️ tbrikler canim

Cnmm sen bi diyet listesi demiştin. Diyetisyen vermiş onun bana faydası olur mu😁
Canım birinin diyet listesi ancak boyunuz kilonuz ulaşmak istediğiniz kilonuz aynıysa ve ikinizinde herhangi bi hastalık durumu yoksa işe yarar 😊
Gerçekten ciddi ciddi soruyorum, ben nasıl yemeliyim, ne yemeliyim bana fikir verir misin🥺
Boyunu kilonu yazarsan veya olmak istediğin kiloyu yazarsan eğer sana bi diyet listesi hazırlarım örnek olacak şekilde . Günlük öğün miktarının çok olması çok önemli. Uzun süreli açlık durumlarında vücut hep aç kaldığı için bu kişi bana yemek vermiyo diye ilk yediklerini depo etmeye başlıyo böylece daha fazla kilo almış oluyosun.
Maşallah maşallah çok özendim ama ben oğlumdan dolayı zaten çok az uyuyorum o yüzden uyku çok.kiymetli 🙄
Tabi anne olanların işi zor. Benim daha çocuğum yok istiyorum daha olmadı. Hamile kalmadan önce kilo da vermek istiyorum tabi
Çok güzel menulerin ve sporların valla hep.boyle frene basmadan git inşallah
İnşallah canım. Sadece iki gündür kayınvalidemdeyiz spor yapamıyorum ama eve varınca tam gaz devam 😊

Selamlar yeniden,

Ayrilmak istemiyorum ama listede olmasam daha iyi olacak bu aralar cunku resmen kilomu korumaya/ kilo almamaya calisiyorum.

Ben galiba orta yas bunalimina girdim. Cocuklugumdan beri evlenmek/cocuk sahibi olmak istemiyordum. Sevdim ve farkli olacagini dusunerek evlendim. Is hayatimda iyi bir noktadayken cocuk icin yasadigimiz yeri degistirdik. Cocuk olunca 1 yasindayken ise donerim diyordum (beni ne bekledigi konusunda hicbir fikrim yokmus) simdi 2 yasinda bile donemiyorum ( en basta ben yapamiyorum, o kadar kucukken krese birakmak istemiyorum). Su anki planim 2.5 yasinda yari zamanli baslayip 3 yasinda tam zamanliya cevirmek. Cevremde 1 yasinda bile gonderen insanlar var, 2 yastan sonra olumlu cok ornekler var ama bu tur kararlarda cocuk hep agir basiyor, kendimi de katamiyorum, onun icin en iyisi neyse oyle yapayim diye. Cocuga karsi hic bir olumsuz duygum yok, ama kendimi yasantimi dusununce cok canim sikiliyor. Hayatimi harcadigimi, bir daha beni tatmin edecek birseyler basaramayacagimi, degersizlestigimi dusundugum bile oluyor.

Sporlarımiz kizlar ♥️ umarım eksiğim yoktur :)
BBireyselde 1. C Cagrihilal1 1258 puan yapmis harikasın canim bu hafta seni geçeceğim kizzzz 😎😎😎
Takım olarak birinci yine biz 😁😁 yes fit tebrikler spor yapan kendine ve takıma katkisi olan herkese teşekkürler 🤩🤩

Screenshot_2020-04-03-21-07-36-275_com.microsoft.office.excel.webp

Canım birinin diyet listesi ancak boyunuz kilonuz ulaşmak istediğiniz kilonuz aynıysa ve ikinizinde herhangi bi hastalık durumu yoksa işe yarar 😊

Boyunu kilonu yazarsan veya olmak istediğin kiloyu yazarsan eğer sana bi diyet listesi hazırlarım örnek olacak şekilde . Günlük öğün miktarının çok olması çok önemli. Uzun süreli açlık durumlarında vücut hep aç kaldığı için bu kişi bana yemek vermiyo diye ilk yediklerini depo etmeye başlıyo böylece daha fazla kilo almış oluyosun.

Tabi anne olanların işi zor. Benim daha çocuğum yok istiyorum daha olmadı. Hamile kalmadan önce kilo da vermek istiyorum tabi

İnşallah canım. Sadece iki gündür kayınvalidemdeyiz spor yapamıyorum ama eve varınca tam gaz devam 😊
159 boyum ve 51 kilo olmak istiyorum. Şimdi 53.2 kilom

Sporlarımiz kizlar ♥ umarım eksiğim yoktur :)
BBireyselde 1. C Cagrihilal1 1258 puan yapmis harikasın canim bu hafta seni geçeceğim kizzzz 😎😎😎
Takım olarak birinci yine biz 😁😁 yes fit tebrikler spor yapan kendine ve takıma katkisi olan herkese teşekkürler 🤩🤩

Eki Görüntüle 2613863
2 gündür yapamadım ama başlara göre yine iyiyim demiii🙈

Selamlar yeniden,

Ayrilmak istemiyorum ama listede olmasam daha iyi olacak bu aralar cunku resmen kilomu korumaya/ kilo almamaya calisiyorum.

Ben galiba orta yas bunalimina girdim. Cocuklugumdan beri evlenmek/cocuk sahibi olmak istemiyordum. Sevdim ve farkli olacagini dusunerek evlendim. Is hayatimda iyi bir noktadayken cocuk icin yasadigimiz yeri degistirdik. Cocuk olunca 1 yasindayken ise donerim diyordum (beni ne bekledigi konusunda hicbir fikrim yokmus) simdi 2 yasinda bile donemiyorum ( en basta ben yapamiyorum, o kadar kucukken krese birakmak istemiyorum). Su anki planim 2.5 yasinda yari zamanli baslayip 3 yasinda tam zamanliya cevirmek. Cevremde 1 yasinda bile gonderen insanlar var, 2 yastan sonra olumlu cok ornekler var ama bu tur kararlarda cocuk hep agir basiyor, kendimi de katamiyorum, onun icin en iyisi neyse oyle yapayim diye. Cocuga karsi hic bir olumsuz duygum yok, ama kendimi yasantimi dusununce cok canim sikiliyor. Hayatimi harcadigimi, bir daha beni tatmin edecek birseyler basaramayacagimi, degersizlestigimi dusundugum bile oluyor.
Selam canım
Bende tam senin gibi geçen sene oğlum 2 yasinda iken aynı duygulari yasadim :/
Emzirmeyi bitirmiş ve psikiyatriste kosmustum ise yaridi mi hayır 🙄 kendi içimde kabullendim. Senden farkı sanıyorum sen doğum olur olmaz işi bıraktın ben 1 yaşından sonra bıraktım ve o ara o kadar kötüydü ki anlatamam iş yerinde süt sagardim eve gotururdum çocuk biberonu istemez redderdi o.sutler hep çöp olurdu çocuk ac kalırdı annemler kafayı yerdi ben izin alır eve gelir emzirir.uyutur öyle gerisin geri ise donerdim😣😣
Çocuğumun ne uykusu kalmışti ne iştahı ben desen bu kadar psikolojik sıkıntı yetmez gibi iş yerinde gereksiz yükler ile ugrasirdim istifa edeceğim galiba dediğim anda eşimin Ankara'ya tayini cikti 1 yaşından sonra ben baktım yani ogluma ... Şimdi çalışırken kucuk.cocuk bakmanın ne demek olduğunu bildiğim için çok şükür diyorum .. ama yinede şehir değisikligi meslek hayatının bitişi devamlı evde olma duygusu ve koreldigini hissetme insanı yıpratan bir şey :( sen ise geri.donmeye kararlı.isen bu simdede olabilir 1 yıl sonrada ama istiyorsan elbet olur o yüzden su anda canini düşünup.dusunup sıkma derim.. sadece biraz daha zaman kreş yaşı konusunda bencede çok iyi düşünmüşsun hiç pisman olma gerçi yurt dışı bilmiyorum ama Burdada uzmanlar 3 yaş.diyor .sen iyi bir annesin biraZ daha gayret canım 😍

Selamlar yeniden,

Uzun süre çalıştıktan sonra birden eve kapanmak zorunda kalan kadınlarda oluuyor o maalesef.. ben de ilk evlendigimde hissettim öyle Duygular. Henüz çocuk bile yok. Sadece evlenmeden önce çalışıyordum. Evlendikten sonra atanmayla uğraştığim için çalışmadim. Bir süre değersizlik hissiyle ise yaramazlık hissiyle bogustum. Ama şimdi iyiyim. Değerin bunlara bağlı olmadığını fark etmen gerekiyor🙄

Hayırlı cumalar hanimlar
Orda yazan kiloyla ayniyim
Reglim bitiyo gibi daha dusermi bilmem
Persembe gunleri icin herkes kendine bir detoks secsin lutfen,cumayi kurtarmak icin.
Ama sonrasında dikkat edelim detoks sonrasi cabuk geri geliyo
Regl çok etki ediyo
Menü olmayan bir menü daaha 🙈 güzel beslenelim kizlar aman dikkat su günlerde
off evet dün de böyle oldum benim uyku düzenim bozulduğu için bçyle . 4 ten sonra uyudum akşam yemegi yiyemedim.Yarın mükemmel dengeli beslencemm söz 😂

Back
X