- Konu Sahibi Cherry Mom
- #338.761
Bizim evde şükür ki misafir gelmedikçe çay demlenmezÇay keyfini hezimetsiz atlatanlar parmak kaldırsın☝

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim evde şükür ki misafir gelmedikçe çay demlenmezÇay keyfini hezimetsiz atlatanlar parmak kaldırsın☝
Allah korumus desene
Ooo bir diyetisyen adayıKi ben beslenme öğrencisiyim yaptıgım menüye bakyarından sonra daha dengeli beslenicemm
![]()
Ooo bir diyetisyen adayıben de 2 buçuk senelik mezunum
nerede okuyosun
Cay yok elma yedimÇay keyfini hezimetsiz atlatanlar parmak kaldırsın![]()
![]()
İyi dedin bende içeyim 3. YeşilcayimCay yok elma yedim
Birazdan yeşil cay icerim
anlayışıniz için tşkr edrm kaptanımCanım şu aralar çok farklı bir ortamda yız o yüzden daha hoşgörülü davranmalıyız ayrılma izne canım
Aaaaa kaptanım gece olmadan gitseydinizKızlar sokağa çıkma yasağı da geldi 20 yas altı için bahceye gidecektik yarın kaldı
İnşallah mezun edeceğiz kuzum seni kacmak yok öyleanlayışıniz için tşkr edrm kaptanım
Umarım en kısa sürede normale döneriz
Canım bahçe çok soğuk yarın odun kömür alalım demiştik çocukları hasta etmeyelim diyeAaaaa kaptanım gece olmadan gitseydinizaslında sokağa çıkma yasağı arabada kısa seyahat söz konusu
çok karışık
Doğru üzüldüm valla iyi.geliyordu orası sizeCanım bahçe çok soğuk yarın odun kömür alalım demiştik çocukları hasta etmeyelim diye
Bu gece gidin hepiniz evdesiniz orda kalirsiniz hepKızlar sokağa çıkma yasağı da geldi 20 yas altı için bahceye gidecektik yarın kaldı
HimmCanım bahçe çok soğuk yarın odun kömür alalım demiştik çocukları hasta etmeyelim diye
Karadenizli misin biz Giresunluyuz turşu kavurması çoğunlukla yeriz benxe sadece tuzlu olduğu için ödem tutar kalori sıkıntısı olmazFasulye turşusunu kavurup yesem yarın kaçamak mı oluyo? Tuzlu olduğu için acabası?
Karadeniz bölgesindeyiz ama iç anadolu sınırıKaradenizli misin biz Giresunluyuz turşu kavurması çoğunlukla yeriz benxe sadece tuzlu olduğu için ödem tutar kalori sıkıntısı olmaz
Geçen cuma 6000 pazartesi salı 5000 er adım atmışım yazmayı unutmuşum tabiSporlarımiz kizlar ♥ umarım eksiğim yoktur :)
BBireyselde 1. @Cagrihilal1 1258 puan yapmis harikasın canim bu hafta seni geçeceğim kizzzz
Takım olarak birinci yine bizyes fit tebrikler spor yapan kendine ve takıma katkisi olan herkese teşekkürler
Eki Görüntüle 2613863