Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hrpimiz de donem donem duraklamalar oluyor. Ben zaten bastan beri cok yavas veriyorum. Kacamak yoksa ve sporada devam ediyorsan bir sure sonra tekrar baslar kilo verimi. Cok uzun zamandir boyleyse de biseyleri degistirmen gerekir. Surekli ayni standarta besleniyorsan kucuk degislikler yapip devam edebilirsin.
Ya şöyle söyleyeyim, ben daha önce yani bu 5-6 yıl önce 40 kiloya yakın kilo verdim ve 50 lere düştüğüm zaman bile günde 100 gram giderdi rahat.
Şimdi günlerdir spor yapıyorum kaçamak yapmıyorum. Aç uyuyorum. Ya hic oynamiyo ya az gidiyo. Anlamadım sebebini🙄

Kizlar hiç kaçamak yapmadığınız ve spor yaptığınız halde gram oynamadığınız zamanlar oldu mu? Olduysa nasıl aştınız?
Bende oldu cardio gibi çokyogun spor yaptığım bir dönem artı bile geldim ama sanırım onun başka bir açıklaması.vardir kas mi oldu odemmi oldu bilemem 🤷
Şu aralarda da oluyor ama 0 kacamaksiz değilim tabi kekin ucundan tatlıdan bir.kasik falan alıyorum yada işte oglumdan kalan ufak bir.seyi bir bakmısim yemişim.🙈

Vücut bi zaman sonra yaptığın diyete alışıp duraklamaya başlıyor. Sonrasında biraz diyetinde değişikliğe gitmen gerekir 😊
Ben düzenli diyet yapmiyodum ki ama🙄 2-3 hafta önce dikkat etmeye başlayayım dedim bir dikkat ettim 3 bozdum. Sonra böyle olmayacak deyip bu gruba geldim. 🙄

Bende oldu cardio gibi çokyogun spor yaptığım bir dönem artı bile geldim ama sanırım onun başka bir açıklaması.vardir kas mi oldu odemmi oldu bilemem 🤷
Şu aralarda da oluyor ama 0 kacamaksiz değilim tabi kekin ucundan tatlıdan bir.kasik falan alıyorum yada işte oglumdan kalan ufak bir.seyi bir bakmısim yemişim.🙈
Belki de kas oluyordur evet🤔🤔 şuan 21 günlük incelme programı var Instagramda bi sayfsyla beraber spor yapıyorum her gün. Kendimi ölçerek başladım bugün 5. Gündeyim. Program bitince inceldiğim halde kilo vermemiş olursam anlayacağım kas olduğunu 🤔

Kızlar göz tansiyonu hastası yeşil çay tüketmesin, göz içi basıncı yükseltiyor diye okudum bi kaç yerde. Bilginiz var mı? Hatta Türk kahvesi de öyle yazıyor kafein olduğu için

Belki de kas oluyordur evet🤔🤔 şuan 21 günlük incelme programı var Instagramda bi sayfsyla beraber spor yapıyorum her gün. Kendimi ölçerek başladım bugün 5. Gündeyim. Program bitince inceldiğim halde kilo vermemiş olursam anlayacağım kas olduğunu 🤔
Muhtemelen oyle canım ben başladığımdan beri çok iyi inceldim olcuyorum yazdan beri kendimi 44 den 38 bedene düştüm tartidan ziyade gözle görülür fark daha fazla bende o yuzdn zaten ayakta duruyorum.yoksa çoktan bırakmıştım😁

Muhtemelen oyle canım ben başladığımdan beri çok iyi inceldim olcuyorum yazdan beri kendimi 44 den 38 bedene düştüm tartidan ziyade gözle görülür fark daha fazla bende o yuzdn zaten ayakta duruyorum.yoksa çoktan bırakmıştım😁
Maşallah gerçekten.
Nasıl başardın ne kadar sürede verdin sen
motivasyona ihtiyacım çok kizlar...hadi bu düşkün insanı el birliği ile ayakta tutun...yoksa tepetaklak yerlerdeyim a dostlar. ... :işsiz:

Ben düzenli diyet yapmiyodum ki ama🙄 2-3 hafta önce dikkat etmeye başlayayım dedim bir dikkat ettim 3 bozdum. Sonra böyle olmayacak deyip bu gruba geldim. 🙄
O zaman ondan da olabilir belirli bi düzende ilerle bakalım bi süre ama çok çok düşük kalorili de yeme :)

ayvacicegi ayvacicegi yazdıklarını yeni okudum. İçinde olduğun duygular beni çok etkiledi. Ben 3 aylıkken bebeğimi bırakıp işe başladım. Çok birbirimize bağımlı yaşamıyoruz hep öyle alıştırdım. Hani o çocuğumu kucağımdan bırakamam kıyamam tarzı bi anne olmadım. Onun bana ihtiyacı olduğunda sevgi ihtiyacını karşıladım her zaman. Evimin işini yapmadım onunla ilgilendim. Yine de en büyük pişmanlığım o kadar küçük bırakmak oldu. Herkese de söylerim. Karantinadan beri birlikteyiz. O kadar mutluyuz ki böyle. Hastaydı biraz düzeldi. Kilo vermişti hemen geri aldı. Uykusunu güzel uyuyo ve istemediğim davranışları çok azaldı. Yeni kelimeler söylüyo devamlı yani gelişimi ciddi anlamda desteklendi. Bebeğin bireyselleşmesi açısından da Margaret Mahler in bir kuramı var onun kitabını okumanı tavsiye ederim. Bebeklerin sağlıklı bireyselleşmesinde 24 ayın genellikle sınır olduğunu söylüyor. Emzirme kendi kendine uyuma anneden bağımsız zaman geçirebilme bu zamana kadar gerçekleşmeli diyor. Bu süreçlerde sorun yaşanırsa anne bebek aradındaki bağlanmada sorun olur diyor. Tabi çok daha bir sürü kavramlar var ama kısaca böyle diyebilirim. Yani çalışmıyorum diye üzülme lütfen. Benim seçme şansım olsaydı. Evde kalmayı seçerdim. 2 yaştan sonra da artık kreşe de versen aklın kalmasın diye düşünüyorum. Çünkü bebeklerimiz bununla başedebilir. Yarı zamanlı daha mantıklı tabi dediğin gibi. Ayrıca akranlarıyla bir arada olması dil gelişimi için çok önemli. Ne çok konuştum. Kusura bakmayın
Teşekkürler mesaj için. Bakayım hemen. Bağlanma kutamını ve etkileeini biliyorum zaten 3 yaş oradan geliyor. Ben de bağımsızlığını destekliyorum, kendi uyuyor, yiyor, hergün (bazen 1 saate yakın) kendi oynuyor. Benimle oynamayı da istiyor çünkü sürekli yeni şeyler öğreniyor benimle ve konuşması gelişiyoe tabi. yani bağımlı bir durum yok ortada. Geçen yaz her gün günde 4 saat kursa gitmiştim ve iyi bir uyum olmuştu, yarım günle başlarsa iyi olacak diye düşünüyorum. onunla zaman geçirmek gerçekten güzel.
Bende 3 aylıkken bırakmıştım 🤦 çok pişmanım o gün bugün çocuğum bana yapışık bence ozamandan kalan korku var içinde hep
Bence geriue dönük düşünme, şu anda yapabileceğin çok şey var güvenini yeniden oluşturabilirsin. Doğru yerde doğru tepkiler veemek önemli ve okumadan hepsini insanın kendisinin düşünmesi zor bence.

Selam kızlar
Bir kaybolup bir ortaya çıkıyorum. Kendimden bana sinir geldi. Oldukça istikrarsız ama bir şekilde dengeleyerek ilerlemeye çalışıyorum. Herkes iyidir umarım
Cherry Mom Cherry Mom geçmiş olsun canım. Maalesef bu süreçte sağlıkçılar çok risk altında ve İnsan üstü çaba gösteriyorlar..

Selam kızlar
Bir kaybolup bir ortaya çıkıyorum. Kendimden bana sinir geldi. Oldukça istikrarsız ama bir şekilde dengeleyerek ilerlemeye çalışıyorum. Herkes iyidir umarım
Cherry Mom Cherry Mom geçmiş olsun canım. Maalesef bu süreçte sağlıkçılar çok risk altında ve İnsan üstü çaba gösteriyorlar..
Nasılsıın? Tartılar nasııl?

Nasılsıın? Tartılar nasııl?
Tartılmadım ama bence aynı. İki gün diyet iki gün kaçamak şeklinde ilerliyorum. Kaçamak varsa spor yapmaya çalışıyorum ama sporda bir istikrar yok maalesef. Yine mazeret söyleyeceğim bu noktada ama sanki evdekiler ayağıma dolanıyor gibi hissediyorum. Bir de eşim sürekli başımda, spor yaparken, kendimi zorlama sınırına bile gelmeden tamam yeter artık diyor ve benim spor bitiyor :)

Çok güzel incelmişsin vallahi😍 hadi darısı başıma 😍
O zaman ondan da olabilir belirli bi düzende ilerle bakalım bi süre ama çok çok düşük kalorili de yeme :)
Pes etmeden devam edicem bakalım kaçıncı gün güzel güzel vermeye baslicam😂

Back
X