- 23 Mart 2016
- 29.862
- 90.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #338.961
Daha kaç gün oldu ki siz olculeli

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha kaç gün oldu ki siz olculeli
Bende öyle sabit kalayım azıcık duseyim ama artı gelmeyeyim. Şunu anladim ki emreyle park etkinlikleri gir çık.yuruyus bana baya etki ediyormuş 3 haftadir kilo veremiyorumYa kesicim kendimi sonunda. Nedir bu kadar zor olan anlamadım ama sanırım genel sorun duygusal yeme olunca bu ortamda diyete konsantre olmak zor oluyor ama vazgeçecek değilim. Şimdilik sabit kalmaya çalışıyorum sonra aşağısını da hedefleyeceğim :)
Bence tek başına hareketlilik bile çok şeyi değiştiriyor. Yazın yaşadığım buydu benim. Eskiden olsa en az günde 10 bin adımım olurdu, spor harici ama şu an yok öyle bir şey. Bugünkü adımım 1225 mesela :)Bende öyle sabit kalayım azıcık duseyim ama artı gelmeyeyim. Şunu anladim ki emreyle park etkinlikleri gir çık.yuruyus bana baya etki ediyormuş 3 haftadir kilo veremiyorum
Mutfak salon arası galibaBence tek başına hareketlilik bile çok şeyi değiştiriyor. Yazın yaşadığım buydu benim. Eskiden olsa en az günde 10 bin adımım olurdu, spor harici ama şu an yok öyle bir şey. Bugünkü adımım 1225 mesela :)
Ev icinde 1000 cok iyi benim genelde 300-500 filan oluyor. Ev buyuk galibaBence tek başına hareketlilik bile çok şeyi değiştiriyor. Yazın yaşadığım buydu benim. Eskiden olsa en az günde 10 bin adımım olurdu, spor harici ama şu an yok öyle bir şey. Bugünkü adımım 1225 mesela :)
19 martta ölçülmüşüz. 15 gün olmuşDaha kaç gün oldu ki siz olculeli![]()
1 aya tamamlayabilirsiniz bence zayıf olduğunuz icin fark cikmazsa moraliniz bozulmasın diye diyorum19 martta ölçülmüşüz. 15 gün olmuş![]()
Daha mı iyi olur öyle1 aya tamamlayabilirsiniz bence zayıf olduğunuz icin fark cikmazsa moraliniz bozulmasın diye diyorum ☺
Siz bilirsiniz kuzum karismayayim ama zayıf bir kiside 1 ayda anca incelme belli olur gibi geliyor banaDaha mı iyi olur öyle
Evet mantıklıSiz bilirsiniz kuzum karismayayim ama zayıf bir kiside 1 ayda anca incelme belli olur gibi geliyor banabir bakın ama ya.hevesiniz sönmesin
![]()
Bravoo karatina ne cevherler cikariyor
Bende adım sayar yok ama var mı Android'de bildiğiniz Googleplay uygulaması:)Ayy ne aklıma geldii kızlar yarın evde.yurume yarışı yapalım mı ama yaptığı rakamı.kimse gün içinde söylemeyecek 23,00 de açıklarızakıllı saat yada telefonla yürümek sıkıcı olur mu bilmem
Ne dersiniz ??
Pedometre uygulamasini.kullaniyorum.ben :)Bende adım sayar yok ama var mı Android'de bildiğiniz Googleplay uygulaması:)
Bunun gerisi var demiSaat 7:45te bi parça peynir yarım havuç yedim
spor 1500 zıplama, 30dk jillian, 500 bölgeselCherry Mom
İki gün toplaminda 570 e 555 ondeyim beybiiiiiIyi aksamlar
Kahvalti
2 dilim ekmek
1 kk peynir
3 parca sucuk
Domates Salatalık yesil biber
Aralarda
1 elma
1 avuc leblebi
1 avuç kuru üzüm
Aksam
Karisik kuru sebze kavurmasi 5 yk kadar
1 kase yogurt
Salata
2.5 lt su
1 saat tum vucut egzersiz
45 dk pilates
200 ipCherry Mom
Kiz sen beni bekle ben geliyorumYa kesicim kendimi sonunda. Nedir bu kadar zor olan anlamadım ama sanırım genel sorun duygusal yeme olunca bu ortamda diyete konsantre olmak zor oluyor ama vazgeçecek değilim. Şimdilik sabit kalmaya çalışıyorum sonra aşağısını da hedefleyeceğim :)