- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #338.981
Tamamdır yükledimPedometre uygulamasini.kullaniyorum.ben :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamamdır yükledimPedometre uygulamasini.kullaniyorum.ben :)
Kardio yapmadim ama kardio gibi etkiliydi vallaha nefesim kesilerek yaptim ama puanlar ayni olmasa da etkiler ayniİki gün toplaminda 570 e 555 ondeyim beybiiiii![]()
Ağrıyor mu hâla?Kardio yapmadim ama kardio gibi etkiliydi vallaha nefesim kesilerek yaptim ama puanlar ayni olmasa da etkiler ayniben bu ara bacaklari zor tasiyorum ya
Benim basim doner ama adim atmaya dayali egzersizler var ondan yaparim. Ya da kosu bandina cikarimAyy ne aklıma geldii kızlar yarın evde.yurume yarışı yapalım mı ama yaptığı rakamı.kimse gün içinde söylemeyecek 23,00 de açıklarızakıllı saat yada telefonla yürümek sıkıcı olur mu bilmem
Ne dersiniz ??
Cardio.yapiyonda yuruyemiyor musun bacımBenim basim doner ama adim atmaya dayali egzersizler var ondan yaparim. Ya da kosu bandina cikarimher turlu hile yaparim yani
Yalnız varya paw hilal ben aynı takimdayiz no kilodakiler şimdi düşünsün![]()
Evet ama hergun farkli seyler yapiyorum ondan sanirim. Hergun yeni bisey buluyorum.Ağrıyor mu hâla?
Sonunda onlar pes edecek direnEvet ama hergun farkli seyler yapiyorum ondan sanirim. Hergun yeni bisey buluyorum.![]()
Cardio.yapiyonda yuruyemiyor musun bacım![]()
Heee suyunu çıkarırım.diyorsunevin icinde yeterince dolaniyorum simdi yarisa girersek deli dana gibi donup duracagim
![]()
Onlari denizin ipler kurtariyordu deniz yoksa galibiyet yokYalnız varya paw hilal ben aynı takimdayiz no kilodakiler şimdi düşünsün![]()
O takımlar nasıl belirleniyor cnmYalnız varya paw hilal ben aynı takimdayiz no kilodakiler şimdi düşünsün![]()
Valla.ben başta dengelere gore kafamdan yapmıştım ekibe sormuştum .. sonrada sayıları eşitlemek için kim geldi ise ciktiysa.. sırayla ekledim öyle ilerledi.O takımlar nasıl belirleniyor cnm![]()
Aman ben anlamam zaten cnmValla.ben başta dengelere gore kafamdan yapmıştım ekibe sormuştum .. sonrada sayıları eşitlemek için kim geldi ise ciktiysa.. sırayla ekledim öyle ilerledi.
Denizle sokola vardı önceden öbür takımda onlar gidince.yerleri dolmadı onceden paso biz yenilyordukisterseniz tekrar bir mix yapariz
Estağfurullah canım.belki.cekismeli olması için daha iyi.olur önümüzdeki hafta yaparım yenidenAman ben anlamam zaten cnm![]()
Haftalık toplam sporu az olanlar canım tablo paylastim demin.ordan bakabilirsin gruplara :)No kilodakiler kilo vermeyenler mi
O takımlar nasıl belirleniyor cnm![]()
yeni gördüm bunu aaa ben çok yapmışım yarın yapmasam mı kafasına girdim bana yaramadı