Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar slm anlamadığım birşey var 7 km kesintisiz yürüyorum. Gün içindekileri dahil etmiyorum....ama puanım sizden çok geride....neden acaba... Bacak hareketi aç kapa yapsam daha mı iyi
Spor puanları menüleri paylaştığımız konunun ilk sayfasında yazıyo

Kizlar slm anlamadığım birşey var 7 km kesintisiz yürüyorum. Gün içindekileri dahil etmiyorum....ama puanım sizden çok geride....neden acaba... Bacak hareketi aç kapa yapsam daha mı iyi
Selam ☺
İlk sayfada sporlar ve onların karşılığı puanlar var o tabloya gore hesaplama yapılıyor. Bölgesel hareketlerin pek bir.puani yok 500 tanesi 50 puan :)
Bizdeki puanlar cardio ve zıplamadan falan onlar kalori olarakta yuruyusten daha.etkili olduğu icin puanı yüksek

Dünden bakmamıştım yeni okudum ve bitirdim... Bende hemsireyim 39 yaşındayım..7 yıllık evliyim.iki tatlis oğlum var 5 .5 ve 2 yaslari.... doğu görevi nedeniyle diyarbakirdayiz ... Bu sene inşallah yolcuyuz...korona işi karistirmazsa :KK17:
Aa ara ara Diyarbakır a gidip geziyorduk Corona mevzusu çıkmadan önce :)) bizim daha 2 bucuk yılımız var doğuda.
Maşallah çocuklarına🙏🏻🙏🏻

Yaaa çok sinsi bi hastalık değil mi? Aman dikkat edelim. İlk çıktığı zaman yüksek çıktı benimde. Bi dr.un o kadar panik yaptığını ilk defa gördüm. Görme alanı testi yapıldı mı oğluna?
Goz tansiyonu yok ama her sene derin testler yapiliyo topografi miydi neydi adi gozdibi icin.sanada gecmis olsun

Dünden bakmamıştım yeni okudum ve bitirdim... Bende hemsireyim 39 yaşındayım..7 yıllık evliyim.iki tatlis oğlum var 5 .5 ve 2 yaslari.... doğu görevi nedeniyle diyarbakirdayiz ... Bu sene inşallah yolcuyuz...korona işi karistirmazsa :KK17:
benimde iki tane oglus var biri 3.5 digeri 19 aylik 😊

Selamlaaaar 🙋🏼‍♀️
Ben bu sabah tartıldım sonunda. 62.6 geldim. 60 civarı iyi oluyor bende genelde. Çok bi fazlam yok 2-3 kg almışım, yol yakınken dikkat edeyim daha fazla almayayım bari
A süper hemen toparlarsin kısa zamanda canım ,🤩 herkesi kendim gibi sanıyorum 5 ay tartilmamanin cezası 5 6 kgden başlar bende :KK70:

Son düzenleme:
Walk at home leslie ye meydan okuma yarışı :KK70: :KK70:

kimler katılıyor ? 😍

Yarisi detaylandiralim o halde 😍 istersek ev içinde adım sayisi olarak istersek leslie 1 2 3 mil yaparak yarışmaya dahil olabiliriz video sürelerine göre adım sayısını manuel buluruz.30 dk 3000 adım gibi ..
Gün içinde kimse adım sayısını veya milini paylaşmasın heyecan olsun 😍 gün sonunda en erken 22.00 sonrasında yurusu sporu biten skorunu paylaşabilir 💪😍
var mı başka katılan ✌

Cherry Mom Cherry Mom
pawlover pawlover
birsevgi birsevgi
A annecicegi
@Calypso95
ayvacicegi ayvacicegi
@kardelelen321
@_nazenince_
@reyyanmeftuni
Bende katilayim bari gec oldu ama yarinda devam ediyormu

Walk at home leslie ye meydan okuma yarışı :KK70: :KK70:

kimler katılıyor ? 😍

Yarisi detaylandiralim o halde 😍 istersek ev içinde adım sayisi olarak istersek leslie 1 2 3 mil yaparak yarışmaya dahil olabiliriz video sürelerine göre adım sayısını manuel buluruz.30 dk 3000 adım gibi ..
Gün içinde kimse adım sayısını veya milini paylaşmasın heyecan olsun 😍 gün sonunda en erken 22.00 sonrasında yurusu sporu biten skorunu paylaşabilir 💪😍
var mı başka katılan ✌

Cherry Mom Cherry Mom
pawlover pawlover
birsevgi birsevgi
A annecicegi
@Calypso95
ayvacicegi ayvacicegi
@kardelelen321
@_nazenince_
@reyyanmeftuni
Süpermiş ama ben bugünkünü yazdım bile.

Bugün öğlen kaçamak oldu, istersen leslie ona gidebilir.

Süpermiş ama ben bugünkünü yazdım bile.

Bugün öğlen kaçamak oldu, istersen leslie ona gidebilir.
Yaa :( neyse yarışma için sıralamaya sokariz bu yarışmada ceza kesintisi yok nasilsa genel tablomuzdan düşerim. Aslında menun çok az o yuzden seni kilo açısından çok etkilemez inşallah :)

Yaa :KK43: neyse yarışma için sıralamaya sokariz bu yarışmada ceza kesintisi yok nasilsa genel tablomuzdan düşerim. Aslında menun çok az o yuzden seni kilo açısından çok etkilemez inşallah :)

Evet kötü bir seçim oldu. Yarın hem hareketi artırıp hem de daha dikkatli beslenirim.

Back
X