Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sabah
1 buçuk haşlanmış yumurta
Biraz peynir
3 zeytin
Domates/salatalık
1 ufak kivi

Ara
Sade türk kahvesi
2 hurma, 10 tane fındık

Öğlen
Çok üşendim biseyler hazırlamaya:
Bir orta boy yeşil elma ve yeşilçay

Akşam
Fırında balık (bir tane orta boy)
Fırında yarım patates
Boool salata (havuç, kırmızı lahana, marul, soğan)

Ara
Sade Nescafe
Bir avuç kadar kuruyemiş (kabak çekirdeği, ceviz, beyaz ve sarı leblebi)

Su 4 litre
Spor: 35 dakika Leslie, 35 dakika cardio, 100 ip atlama
Süper menü süper spor 🤩🤩🤩 adimsayara uzuldum ama yinede yanına kar nasılsa olsun 😍

20200405_230548.webp

Aa ara ara Diyarbakır a gidip geziyorduk Corona mevzusu çıkmadan önce :)) bizim daha 2 bucuk yılımız var doğuda.
Maşallah çocuklarına🙏🏻🙏🏻
bizde ilcedeyiz senin gibi ara ara merkeze gidiyorduk ama şimdi asla...küçük cocukla ilçede çalışmak daha iyi...seneyede yerimiz belli olsun buradayız 2021 yazı yolculuk inşallah.
.

Kizlar hele çocuksuz olanlar bol bol hoplayıp zıplayın...çocukla daha çok sinirleriniz hoplayıp zıplıyor hAberiniz olsun :KK53: :kızgın::kızgın::kızgın:

Tek güzel yanı bugün tek öğün yemistik balık az patates ve 2 bardak ayran ve bir kivi ile greyfurt gün boyu su ve detox çayı içtim ama 2 saat önce 1 poğaça .ucundan kurabiye ve ıslak kek küçük yediklerim gün boyu bunlar sizce nasıl 1.5 saatte yürüyüş ek

Tek güzel yanı bugün tek öğün yemistik balık az patates ve 2 bardak ayran ve bir kivi ile greyfurt gün boyu su ve detox çayı içtim ama 2 saat önce 1 poğaça .ucundan kurabiye ve ıslak kek küçük yediklerim gün boyu bunlar sizce nasıl 1.5 saatte yürüyüş ek
Kurtarilmayacak bir durum yok ama aşırı karbonhidrat 😑

Süper menü süper spor 🤩🤩🤩 adimsayara uzuldum ama yinede yanına kar nasılsa olsun 😍
😍😍 Teşekkür ederiiim
Ay çok iyi adımlar bunlar yaa😍
Yahu naptınız siz hırslandım kalkıp yürürüm hee 😂😂
Ben de hirslandim😂😂
Herhalde bı ben varım bassagligina gidip güne gitmiş havasında tatlı poğaça bitiren....ahh elin yaptığı ne tatlı geliyor.karsi çıkamıyorum...moralim çok bozuk kizlar
Hemen detoks yap moral bozma🙏🏻
Buda benden olsun biraz isim var sonra tablo yapıp paylaşıyorum meydan okumamizi :KK200: :rapci: :rapci:
Eki Görüntüle 2615048
Hadi bakalım bekliyorummm

Valla ben gece uyuycam sana yetişmek için namazdan sonra başlıcam 😜
Ben de kalkarım kiii 😂
Buda benden olsun biraz isim var sonra tablo yapıp paylaşıyorum meydan okumamizi :KK200: :rapci: :rapci:
Eki Görüntüle 2615048
Oo seni geçmişim olleeeyy 😂😂
😍😍 Teşekkür ederiiim

Ay çok iyi adımlar bunlar yaa😍

Ben de hirslandim😂😂

Hemen detoks yap moral bozma🙏🏻

Hadi bakalım bekliyorummm
Yarın da biz çok yürüyelim 😂

Back
X