- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #339.221
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tedbirli bir menükahvalti:cift sarili haslanmis yumurta,peynir,maydanoz-tere salata
öğle:bir kase domates corba,1 bardak pulbiberli ayran
ara:1 cay bardagi süt,1 kivi,5 orta adet cilek,3 ceviz ici
aksam:malasef yok(ara ogunden sonra 1 kase kadar kavrulmus tuzsuz cekirdek yedim saat 16'da)günü kapattim
Cherry Mom 8 bin adim
2.5 lt su
Sarmalar bulgurlu muydu pirinçli mıydı hiiiSabah 2 dilim ekmek ile tost 2 çeri domates
Ara 1 küçük portakal ve elma
Akşam 7 tane etsiz yaprak sarması, 2 köfte kadar tavuk, 1 kase salata
2, 5 litre limonlu su
500 bölgesel, 700 ip, 20 dk kardioCherry Mom
Canım suyu az icmiyo musunSabah sütlü kahve, 80gr peynir, 10 fındık
Öğle çay, 2 dilim muzlu kek
Akşam 4 parça sucuk, 1 kepçe sebze çorbası, salata
Su 1 litre
Spor 45 dk leslie
HarikaIyi aksamlar
Kahvalti
1 dilim ekmek
1 yumurtadan omler
3 zeytin
1 kk peynir
2 yesil kozlenmis biber
Ara
1 avuc uzum
Aksam
4 yk kuru sebze kavurmasi
1 kase yogurt
2.5 lt su
35 dk cardio
30 dk pilatesCherry Mom adimlari 10 da paylasirim daha atiyorum
![]()
Akşam süt ictiginde şişkinlik yapmıyor mu canım? Ben akşam saatinde meyve ya da süt tukettigimde sabah eksilmemis oluyorum bilgin olsun
Orayı ben yarım şınav yapıyorum yoksa bende kalırım
Bulgurlu cnm. Ben genel olarak bulgur koyarım sadece çok az pirinç koyarımTedbirli bir menüiyi yani moralini neden bozuyosun
Sarmalar bulgurlu muydu pirinçli mıydı hiii
Canım suyu az icmiyo musun
Harika
Akşam süt ictiginde şişkinlik yapmıyor mu canım? Ben akşam saatinde meyve ya da süt tukettigimde sabah eksilmemis oluyorum bilgin olsun![]()
Vayys1.gun meydan okuma tamamlanmıştır![]()
Bizz harikayiz ev ortamında ancak bu kadar aktif olunabilirdigünün,
1.si C Cagrihilal1![]()
2.mizCalypso95
3.muzMehfam
Herkese tebrikler
Eki Görüntüle 2615056
Ya cagrihilal e çok güldüm sonradan başlayıp nasıl bizi gecebildi yaaa1.gun meydan okuma tamamlanmıştır
Bizz harikayiz ev ortamında ancak bu kadar aktif olunabilirdigünün,
1.si C Cagrihilal1
2.mizCalypso95
3.muzMehfam
Herkese tebrikler
Eki Görüntüle 2615056
Ya jilliani ben de yapiyodum bir ara. Ama sonra YouTube da bulamadım. Geri mi gelmişOrayı ben yarım şınav yapıyorum yoksa bende kalırım![]()
Ha tm cnm onu deneyim bari bendeOrayı ben yarım şınav yapıyorum yoksa bende kalırım![]()
HeehhBulgurlu cnm. Ben genel olarak bulgur koyarım sadece çok az pirinç koyarım![]()
Başka kızlar yapıyo ama jillian hareketleri canım bak biYa cagrihilal e çok güldüm sonradan başlayıp nasıl bizi gecebildi yaaa
Ya jilliani ben de yapiyodum bir ara. Ama sonra YouTube da bulamadım. Geri mi gelmiş![]()
Aynen öyle ancak oluyoHa tm cnm onu deneyim bari bende![]()
Deli deliYa cagrihilal e çok güldüm sonradan başlayıp nasıl bizi gecebildi yaaa![]()
Ay bakayımmBaşka kızlar yapıyo ama jillian hareketleri canım bak bi
Aynen öyle ancak oluyo![]()
Kız zıplama bacaklarını yürüyo gibi yapsan yeter elini kesersin zıplicam derkenKahvaltıyı bile zıplayarak hazırlamayan nolsun yarın
![]()
İşte o zaman daha çok gülerim halimeKız zıplama bacaklarını yürüyo gibi yapsan yeter elini kesersin zıplicam derken![]()
Eşim balkona çıktı sigara için bende fırsattan istifade hemen yürümeye başladım, kitaplığın önünde hem kitaplara bakıyorum hemde yürüyorum. Eşim geldi ne yapan dedi, kitaplarıma bakarım dedim. Sabit durarak bakılmaz mı diye ters ters baktıKız zıplama bacaklarını yürüyo gibi yapsan yeter elini kesersin zıplicam derken![]()
Ebelemece oynayınHayır benim bahtsizligim oğlan hergun evde koşmak ister bugun kosmadi benle gıcıkhabire başka şey istedi durdu ben a dersem o b diyecek illla zaten
![]()
![]()
Topic olarak sıyırdık hayırlı olsunEşim balkona çıktı sigara için bende fırsattan istifade hemen yürümeye başladım, kitaplığın önünde hem kitaplara bakıyorum hemde yürüyorum. Eşim geldi ne yapan dedi, kitaplarıma bakarım dedim. Sabit durarak bakılmaz mı diye ters ters baktı![]()
Apartman içi uzak durarak el sıkışması bide iki aile gittik Ama temas etmeden geldik..Allah'a sığındık diyelim...Ay bu ortamda nasıl gittin başsağlığina ben ona takıldımAllah korusun