- 12 Şubat 2020
- 1.773
- 4.972
- 53
- 29
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #339.381
10 saat mi . zaten 8 saat uyusa 3 saat yeme içme tuvalete gitme olsa günde 13 saat kaldı onun da 10 saati oyun mu olurKonuştuk az önce 10 saat oyun oynasa yetermiş..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 saat mi . zaten 8 saat uyusa 3 saat yeme içme tuvalete gitme olsa günde 13 saat kaldı onun da 10 saati oyun mu olurKonuştuk az önce 10 saat oyun oynasa yetermiş..
Az bile söylüyomuş mesai yapıyo saycakmışım. Aman uğraşamicam corona bitsin giderim annemin yanına paşa paşa yaşarım10 saat mi . zaten 8 saat uyusa 3 saat yeme içme tuvalete gitme olsa günde 13 saat kaldı onun da 10 saati oyun mu olur
Yok öyle olmaz İnşaAllah. Çok dua edelim. Allah içine hassasiyet versin de senden özür dilesin söz versin bi daha oynamam ya da az oynarım diyeAz bile söylüyomuş mesai yapıyo saycakmışım. Aman uğraşamicam corona bitsin giderim annemin yanına paşa paşa yaşarım
Valla ne diyeceğimi bilemedim canım...Az bile söylüyomuş mesai yapıyo saycakmışım. Aman uğraşamicam corona bitsin giderim annemin yanına paşa paşa yaşarım
HayırlısıYok öyle olmaz İnşaAllah. Çok dua edelim. Allah içine hassasiyet versin de senden özür dilesin söz versin bi daha oynamam ya da az oynarım diye![]()
Ahaha dur daha oralara gelmedikValla ne diyeceğimi bilemedim canım...
Ama kadınların elinde her zaman +1 koz var onu kullansana![]()
Hayırlısı
Ahaha dur daha oralara gelmedik![]()
Artık psikopata bağlamak üzereyim. Otururken yürüyebilir miyim diye düşünmeye başladımNapıyosunuz bakiim? Çok yürüdünüz mü![]()
orta halli işte 13bin adım 68 dk leslie 32 dk jessica sabahtan beriNapıyosunuz bakiim? Çok yürüdünüz mü![]()
Ay ben yattım artıkArtık psikopata bağlamak üzereyim. Otururken yürüyebilir miyim diye düşünmeye başladım![]()
E sen birincisin ikinciyi aricazorta halli işte 13bin adım 68 dk leslie 32 dk jessica sabahtan beri![]()
Bakalim bende cok merak ediyorum
Yatmıştım ama işkillendirdin beni 50dk mı güzel değerlendiriyimBakalim bende cok merak ediyorum![]()
Benim ki 8 yasinda. 3. Sinifa gidiyor. Gunde 2 saat falan oyun oynuyoruz fazlada oluyor tabi onun disinda spor yapacagim dedigimde engel olmuyor. Ben spor yaparken hic sesi çıkmıyor annesi zayiflasin istiyor yavrumC Cagrihilal1 ya ben seni anlamıyorum onca sporu çocukla nasıl yapıyorsun 5 yaşında değil miydi senin ki nasıl oyaliyorsun anlat hele
Hiç oturmadım hiiiçVay betebrik ederim
![]()