- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #339.721
Bizimkiler sokak aramaz onu ben ariyorumO kadar zor ki Allah sabır versin
Cocuklar sokak arıyor okul arıyor zor ya![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimkiler sokak aramaz onu ben ariyorumO kadar zor ki Allah sabır versin
Cocuklar sokak arıyor okul arıyor zor ya![]()
Maşallah. İftarda bana da dua eder misinSelam lar herkese
2 gundur orucluyum ,oglene kadar uyuyup ogleden aksama ev işleriyle gectigunden ne spor var ne muhabbet bende,sizleri okuyorum
Görümcen sizle mi kalıyorCocuklari disipline edemiyorum kafam bozuluyor,gorumcemden fena halde sıkıldım ruhum bunaliyo degisik bi ruh hali içindeyim
Bence çok bunaltma konuda kendini bütün çocuklar öyle çünküBizimkiler sokak aramaz onu ben ariyorumders konusunda disipline edemiyorum odevler birikiyor okul gibi hissetmiyorlar evde,uzaktan egitimi ozumseyemediler,telefondan vdeoyla ders öğreniyorlar ogretmenlerinden,bide eba tv den
Öyle mi bilemedim ki aslinda yabancı bilim adamları bile sağlıklı diyor ama koronada nasıl bir etkisi olur bilemedim ağız tadiyla geçer inşallahAmin amin,oruc bagisikligi guclendirirmis
Ayni apartmandayiz ama gunde 3-4 saat rahatsiz eder bizi kendisi hic anlasamiyor olmamiza ragmenGörümcen sizle mi kalıyor![]()
Anlayabiliyorum. Aynı çatı altında yaşamanın zorlukları... Allah kolaylık versin, karşı tarafa da anlayış versin İnşaAllahAyni apartmandayiz ama gunde 3-4 saat rahatsiz eder bizi kendisi hic anlasamiyor olmamiza ragmen
Evli değil mi ? Ne kendini bilmez insanlar var ya Allah sabır versin çok zor aile apartmani kuzumAyni apartmandayiz ama gunde 3-4 saat rahatsiz eder bizi kendisi hic anlasamiyor olmamiza ragmen
amin amin aminAnlayabiliyorum. Aynı çatı altında yaşamanın zorlukları... Allah kolaylık versin, karşı tarafa da anlayış versin İnşaAllah![]()
Yok bekar bizden buyuk,kv yok onun yerine yapiyo yapacagini hos bisey yapmasada varligi yetiyo artik.bipolar hastalik duydunuzmu bilmiyorum oyle davraniyor psikolojik sorunlu yani.ama kurnazlikta ,mikser likte profesordur.cok dertliyim ya bosverin derim ya bazen yazsam kitap olurEvli değil mi ? Ne kendini bilmez insanlar var ya Allah sabır versin çok zor aile apartmani kuzum
Bence yiyebilirsin canım ne var ki bunda. sen ölçüsünü bilirsin, abartmadığın sürece yenebilirFırında Pırasa Dilimleri Videosu Fırında Pırasa Dilimleri Videosu - Nefis Yemek Tarifleri
Kizlar pırasa ne eşim ne oğlum yiyor bende bu tarifi yaptım sizce bende yiyebilir miyim kaçamak sayılır mı
Yağını azalttim unuda 1 kaşık az koydum
Allah kabul etsin canım. Ben ramazanda iftar sonrası çocuklar uyuduktan sonra leslie yapardımSelam lar herkese
2 gundur orucluyum ,oglene kadar uyuyup ogleden aksama ev işleriyle gectigunden ne spor var ne muhabbet bende,sizleri okuyorum
Sayfayida unuttun bak gelmeye gelmeye :)hoşgeldin canım nasılsın
Geçmiş olsun canım. Bol bol su iç. Vücut susuz kaldığında da baş ağrısı olabiliyormuş. Sen genellikle su içmeyi ihmal ediyorsun çünküBaşım çok ağrıyo ya nedense
Hiç migüven vermedim size aşk olsun![]()
Allah kolaylık versin canım ya çok zor böyle dipdibeamin amin amin
Yok bekar bizden buyuk,kv yok onun yerine yapiyo yapacagini hos bisey yapmasada varligi yetiyo artik.bipolar hastalik duydunuzmu bilmiyorum oyle davraniyor psikolojik sorunlu yani.ama kurnazlikta ,mikser likte profesordur.cok dertliyim ya bosverin derim ya bazen yazsam kitap olur
Aynı beni anlatıyorsunHosbulduk canimmmmm. Valla hani arkadan kurulan oyuncaklar varya bende ayni kurmali robot gibiyim. Sabahtan sanki biri beni kuruyor aksama kadar mutfak oda banyo arasinsa kosturuyorum.
Sabah en gec 7 de kalkiyorlar
7.30 kahvalti
7.30 12.30 arasi cay kahve meyve cayi
12.30 13.30 arasi ögle yemegi
13.30 18.00 arasi meyve kahve kuru yemis
18.00 aksam yemegi
18.00 20.00 arasi çay atistirmalik kurabiye pasta kek
Aralarda camasir bulasik sil süpür katla kaldır gece 22.00 olunca yatiyorlar . Hehh diyorum tv bana kaldi keyif yapayim maksimum 10 dakika sonra sızıp kaliyorum.
aksam sporlari hic bana gore degil ancak bölgeselAllah kabul etsin canım. Ben ramazanda iftar sonrası çocuklar uyuduktan sonra leslie yapardım
2 saat oteleyerek ayni seyleri yapiyoruz canim cocuklar buyuyunce biraz daha fazla dinl nmeye firsatin olucaktirHosbulduk canimmmmm. Valla hani arkadan kurulan oyuncaklar varya bende ayni kurmali robot gibiyim. Sabahtan sanki biri beni kuruyor aksama kadar mutfak oda banyo arasinsa kosturuyorum.
Sabah en gec 7 de kalkiyorlar
7.30 kahvalti
7.30 12.30 arasi cay kahve meyve cayi
12.30 13.30 arasi ögle yemegi
13.30 18.00 arasi meyve kahve kuru yemis
18.00 aksam yemegi
18.00 20.00 arasi çay atistirmalik kurabiye pasta kek
Aralarda camasir bulasik sil süpür katla kaldır gece 22.00 olunca yatiyorlar . Hehh diyorum tv bana kaldi keyif yapayim maksimum 10 dakika sonra sızıp kaliyorum.
Annem uzakta keşke olsa da konuşsa konuş tabisiiGeçmiş olsun canım. Bol bol su iç. Vücut susuz kaldığında da baş ağrısı olabiliyormuş. Sen genellikle su içmeyi ihmal ediyorsun çünkü
Anne gibi konuştum dimi![]()