Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok bekar bizden buyuk,kv yok onun yerine yapiyo yapacagini hos bisey yapmasada varligi yetiyo artik.bipolar hastalik duydunuzmu bilmiyorum oyle davraniyor psikolojik sorunlu yani.ama kurnazlikta ,mikser likte profesordur.cok dertliyim ya bosverin derim ya bazen yazsam kitap olur
Vah arkadaşım :( inan çok üzüldüm belkide senin dunyadaki sınavın budur.
Gorumcemin kızı bipolar Allah'ım 19 yaşında ama o kadar değişik bir kizki 😣😣 birşeyde demek istemiyorum hepimizin evladı var görümcem zavallı kadın o.da hasta oldu onun yuzunden geceleri disarlardan topluyoruz kızı hemde nerelerden genç güzel bir kız düşünsene başına ne gelmez bütün aile tek derdimiz o oldu 😔

Hosbulduk canimmmmm. Valla hani arkadan kurulan oyuncaklar varya bende ayni kurmali robot gibiyim. Sabahtan sanki biri beni kuruyor aksama kadar mutfak oda banyo arasinsa kosturuyorum.
Sabah en gec 7 de kalkiyorlar
7.30 kahvalti
7.30 12.30 arasi cay kahve meyve cayi
12.30 13.30 arasi ögle yemegi
13.30 18.00 arasi meyve kahve kuru yemis
18.00 aksam yemegi
18.00 20.00 arasi çay atistirmalik kurabiye pasta kek
Aralarda camasir bulasik sil süpür katla kaldır gece 22.00 olunca yatiyorlar . Hehh diyorum tv bana kaldi keyif yapayim maksimum 10 dakika sonra sızıp kaliyorum.
Ayyy mutfak full açık 😣😣😣😣

aksam sporlari hic bana gore degil ancak bölgesel

2 saat oteleyerek ayni seyleri yapiyoruz canim cocuklar buyuyunce biraz daha fazla dinl nmeye firsatin olucaktir

Benim tek cocuk ama eşim 10 cocuga bedel onu napicaz :rolleyes:

Vah arkadaşım :KK43: inan çok üzüldüm belkide senin dunyadaki sınavın budur.
Gorumcemin kızı bipolar Allah'ım 19 yaşında ama o kadar değişik bir kizki 😣😣 birşeyde demek istemiyorum hepimizin evladı var görümcem zavallı kadın o.da hasta oldu onun yuzunden geceleri disarlardan topluyoruz kızı hemde nerelerden genç güzel bir kız düşünsene başına ne gelmez bütün aile tek derdimiz o oldu 😔
Allah kolaylıklar versin çok zor bi durum. 😞

O beyazliklar ne kucuk küçük 🙄 afiyet olsun
Gözünden de hiçbir şey kaçmaz bebişimin.
Kalorili bişeyse maazallah
:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Kızlar ya ihale gitti demiştim ya işteki, yeni firmadan teklif aldım. Gururum okşandı tabi ama bi miktarda kararsızım patronu satmak konusunda. Siz olsanız ne yapardınız? Sağlam iş mi, iyi insanı yarı yolda koymamak mı?

Back
X