Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yürüyordum şimdi. Eşim noldu dedi bende arkadaşlarla anlaştık yürücez böyle dedim. Neden dedi spor için dedim. Allahtan erkeğim, kadın olsaydım bende böyle sen gibi kafayı yerdim evde dedi😡
Onun yaninda saglkkli yasamla ilgili biseyler dinlesene surekli kafasına dank eder belki

Kendi halbuki hiç durmaz sürekli hareket halinde. Yatmayı sevmez. İyi yer ama iyi de çalışır. İzinli ise bahçede iş yapar. Ama benim yaptığım ona garip geliyor işte
O zaman kadin ve erkek fizyolojisi dinle😉erkeklerin kaslari fazla ,yedigini yakiyor biz oyle degiliz bizim emzirirken vucut sirt yaglarini kullaniyomus diye bisey hatirliyorum mesela yanlissam düzeltsinler.illa dinle oda duysun

Kılar Dukan ile Karatay arasındaki fark nedir..hangisi daha iyidir...kilo verme ve geri almama açısından degerlendirirsek
Ben Karatay yapmistim,benim bildiğim farkları
Dukanda terayag yok karatayda bol bol var
Dukanda meyve var Karatay önermiyor
Dukanda ara öğün var Karatay açlık hormonun çalışip yag yakımı olması için 4 5 saat hiç yemek yemeyin der ara ogun bu yüzden yok
Dukan menülerinde hep yulaf var Karatay hiç önermiyor 🤷
Ben karatayla güzel kilo verdim ve kitabınıda okudum kesinlikle çok mantıklı kadının dedikleri hiç açlık çekmeden zayifliyorsun ekmeksiz durabilirim ve hergun 2 yumurta yiyebilirim dersen Karatay öneririm ben verdiklerimide almadım

Ben Karatay yapmistim,benim bildiğim farkları
Dukanda terayag yok karatayda bol bol var
Dukanda meyve var Karatay önermiyor
Dukanda ara öğün var Karatay açlık hormonun çalışip yag yakımı olması için 4 5 saat hiç yemek yemeyin der ara ogun bu yüzden yok
Dukan menülerinde hep yulaf var Karatay hiç önermiyor 🤷
Ben karatayla güzel kilo verdim ve kitabınıda okudum kesinlikle çok mantıklı kadının dedikleri hiç açlık çekmeden zayifliyorsun ekmeksiz durabilirim ve hergun 2 yumurta yiyebilirim dersen Karatay öneririm ben verdiklerimide almadım
O zaman Karatay bana uyar..ccunki yulaf ve tüm bakliyatlar bende allerjik tepkime ile kilo yapıyor...hatta keçi sütü dışında tüm sutlere ve ürünlerine vücudum tepkime veriyor

Mevcut patronla kalırsan işsiz mi kalmış olacaksın kuzum ? Eğer öyle ise yerinde olsam profesyonel düşünüp kabul ederdim.eski patronla aranda samimiyet varsa soyleyedebilirsin bana teklifte bulundular ama ben sizi bırakmak istemiyorum gibi ağız arasan akıllı mantkli biri ise sana yol gösterir zaten . Bende benzer bir durum yaşamistim kardeş kuruluştan teklif gelmişti maaş yonetecilik tazminat herşeyimi alıp ciikabiliyordum gel gelelim eski yerde bana aşırı ihtiyaç vardı gittim mudurumle konustum böyle böyle teklif geldi çok kararsızım duzenimde bozulacak amaaa ( halbuki göbek atıyorum ) ne yapmalıyım sizce 😁😁 o da hiç düşünme ben senin iyi yerlere gelmeni isterim dedi öylece ayırdık yollari 😍😍😁
İşsiz kalmak değil ama düzenim bozulacak, hangi firmaya gideceğim belirsiz saatleri belirsiz maaşım belirsiz. Teklifi kabul edersem aynı düzende belirli maaşta devam edeceğim. Ama patronuma ihanet etmiş gibi hissediyorum çok iyi birisi
Kızlar iftara puding yapmak istiyorum beni durdurun
Chialı falan yapabilirsin belki ben seviyorum chia süt az bal ve kakao

O zaman Karatay bana uyar..ccunki yulaf ve tüm bakliyatlar bende allerjik tepkime ile kilo yapıyor...hatta keçi sütü dışında tüm sutlere ve ürünlerine vücudum tepkime veriyor
Karatayin örnek menüleri var internette de vardır bulamazsan ben kitaptan atayim cekip
Çoğu şey serbest o yüzden ne yesem derdi yok diyette tek sıkıntı işte yumurtadan bıktım diyenler oluyor veya iki öğün arası hiç bir sey yememek zor olabiliyor öyle ki sakız bile yasak yada dış fırçalama 😁 5 saat bir miden kazinacak ondan sonra yiyeceksin kahvaltıları çok sağlam oluyor acikmiyorsun ama nefis :) yemeğin tuzuna bile bakmıyordum :))

Karatayin örnek menüleri var internette de vardır bulamazsan ben kitaptan atayim cekip
Çoğu şey serbest o yüzden ne yesem derdi yok diyette tek sıkıntı işte yumurtadan bıktım diyenler oluyor veya iki öğün arası hiç bir sey yememek zor olabiliyor öyle ki sakız bile yasak yada dış fırçalama 😁 5 saat bir miden kazinacak ondan sonra yiyeceksin kahvaltıları çok sağlam oluyor acikmiyorsun ama nefis :) yemeğin tuzuna bile bakmıyordum :))
Karatay tarzı tereyağı yumurta et çok severim
.. zaten kan grubumada uyan urunler

Ekmeğin fotisini eklemeyi unutmuşum ehe 😋

Eklentiler

• EF2DD449-F476-4876-8ADC-82E909C2AA99.webp
    EF2DD449-F476-4876-8ADC-82E909C2AA99.webp
    99,2 KB · Görüntüleme: 20
Back
X