- Konu Sahibi Cherry Mom
- #339.821
Maşallah kız dermanın olsa napcaktın kim bilir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah kız dermanın olsa napcaktın kim bilir
Daha yeni oturuyorum yerime diyebilirim. Bacaklar bitti artik. 1 adim bile atamam artikMaşallah kız dermanın olsa napcaktın kim bilir![]()
Ben bugün hiç yürümedim gibi bişeyDaha yeni oturuyorum yerime diyebilirim. Bacaklar bitti artik. 1 adim bile atamam artik![]()
Kiz yuruyemiyonda niye kapisalim diyon öldüm bittim ben burda gecen sefer yenildim diyeBen bugün hiç yürümedim gibi bişey
Kız sabah yazdım ya başım çok ağrıyo yatıyom yürüyemiyom diyeKiz yuruyemiyonda niye kapisalim diyon öldüm bittim ben burda gecen sefer yenildim diye![]()
Ben yurumekten mesajlarami baktim kiKız sabah yazdım ya başım çok ağrıyo yatıyom yürüyemiyom diye![]()
Yok arkadaş ben sizinle yarışamamöldüm bittim diğer sporların üstüne
![]()
Eveet bugünün de sonuna geldik
Ben sana en basta demistim seyini cikartirim diye![]()
Tamamdır yediklerine bakıp karbonhidrat protein yağ oranına kaç kalori aldığına falan bakayım canım kontrol edeyim. Yediklerinin miktarları da yazıyodur sanırım zatenO zaman rica etsem profilimden yeme duzenime bakıp beni eksiğim varsa yönlendirir misin..ben ekmeği .şekeri ve pilavı tamamen kestim ve de sadece karbonhidratı sebzeden alıyorum...kan grubu 0 Rh ve buna da kangrubu diyetinede uyuyorum..senden yorum bekliyorum...ayrıca yıllar içinde kilo aldım son 7 yilda 30 kilo aldim
Evet 40 puan ceza olarak aldim canım bence bu hafta pek verimli geçmedi gibi 0 dan başla ne güzel spor yapıyorsun ama ne için bir sutlaca gidiyorSabah : 2 yumurta +5 zeytin+ domates + salatalık+ 1 dilim tb ekmek
Ara: 1 mu
Akşam: kereviz yemegi+2 yk yoğurt+ yağsız salata
Kaçamak: 1 küçük kase sütlaç
spor: yarımsaat yürüyüş+30dk jilian+30 dk bölgesel hareket ( sporun bir kısmı sütlaça sayılcak )![]()
Ay bir saat bisikleti nasıl yaptınnn öldürüyor beni ooMenum
Sabah 2 haşlanmış yumurta 6 zeytin domates maydanoz salatalık 1 kare peynir yarım dilim ekmek
Öğlen fırında pırasalı çakma börek :)
Aksam çorba ve salata
Cay ile 1 tane tam buğday bisküvi
Spor
1 saat bisiklet
250 bölgesel
6000 adım
Ben alistim artık yazdan beri nerdeyse her günAy bir saat bisikleti nasıl yaptınnn öldürüyor beni oo
Vermek lazım herhaldeBu arada kızlar kendine ödül günü veren var mi